Quote:
Originally Posted by RicsiPi
Szerintem 2 jó megoldás lehet, 2 hatékony megoldás:
1/ ha valaki már teljesítette valamelyik országával az A-t, akkor nem kell A-ban orit tartania, hogy foroghasson B-ből
vagy
2/ aki tényleg csak arra használja az A-t, hogy B-ből foroghasson, és A-ban gyakorlatilag a fedezésen kívül nem csinál mást, annak megtiltani a B-ből forgást és minden országát hozza fel A-ba és onnan fordulgasson. 
(az 1A felpörgetése rovatban már hosszabban kifejtettem ezt...)
|
Mint fentebb említette vki az első megoldás sztem azért nem jó, mert ha egyszer régen voltál A-ban és teljesítetted a feltételeket, mert nem volt akkora követelmény, nehogy lehessen már forogni B-ből anélkül hogy A-ban lenne orid!
Így szinte majdnem mindenki foroghatna B-ből drasztikusan megnőnének a kék számok(amik így vmennyire sztem nem érnének annyit) használó orik.
A második kijelentésed meg üti az elsőt ha figyelmesen megnézed!
" ha valaki már teljesítette valamelyik országával az A-t, akkor nem kell A-ban orit tartania, hogy foroghasson B-ből"
szóval ha vmelyik országgal, vagyis van 4 orija egyikkel volt A-ban és mindegyikkel foroghasson B-ből na ne már!
"megtiltani a B-ből forgást és minden országát hozza fel A-ba és onnan fordulgasson.

" De hát az előbb írtad ha egyikkel teljesítette A-t akkor foroghasson mindegyikkel B-ből most meg magad ellen beszélsz, mert írod hogy minden országát hozza fel! Akkor hogy is van ez?
Én is játszom A-ban sztem kár lenne kihagyni azt a szintet, kláncsata, klánraktár meg hasonlók egyik szinten sincs ilyen!
Aki tud és akar az fel tud jönni a top30-ba én úgy gondolom!
Én is ott vagyok, igaz nem úgy hogy top 30% hanem top 30 on belül

Aki követi az A-ban történő dolgokat meg tudja melyik orival vagyok az láthatja!
Lényeg a lényegben nincs elérhetetlen, na meg olyan hogy nem tudok a top 30%-ban megmaradni x ideig, itt arra értem aki fordulni akar!