|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

11-07-2009, 18:59
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ebből látszik hogy nem vagy A-ban, vagy legalábbis nagyon az alján... 1,5 yard lófaktát nem ér, mert szinte az összes oriban 4yard körül mozog a kp fentebb. ugye fentebb már ritkábbak az orik és pár k hekin már semmit nem számit az a 30bank hogy ne tudjanak lelopni
Lehet hogy nincs sok 5000bankos ori most A-ban, de ettől még az ötlet reális,mivel sok kereskedő ori van. és az hogy vmilyen szinten korlátozva legyen a kp bevitel A-ba.
Így is a többi csoporttal ellentétben itt bent marad a kp nem lép tovább, mert szinte minden forduló ori leadja a klánjának a vagyonát. úgyhogy itt a kereskedők által megtermelt jövedelem mellett a felhozott kp is megreked. és nagyon jól látja wand,hogy ez okozza az inflációt.
|
olvasd már el mit írtam, azt hogy 1,5yard kell egy 10k bankos oriba, VÁGOD?!?! gondolom nem voltál még kereskedő..
ki beszélt itt 30 bankos tolizásról?  menj a tolis topikba....
egyébként 4yardnál se kell többet tartani 20 banknál, alamizsna ami jön és a 10k pontos határ miatt is korlátozottak a tolis lehetőségek.....
nem a kereskedők mennyisége határozza meg a piacot, ha csökken a ló ára akkor a kereskedő bankot bontott?!?  D
|

11-07-2009, 19:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
nem lenne egyszerüb akkor a felvitelt megakadályozni??  2-ből 1 lépésnél a tartalékokat elveszi a hod. Ha már ez a baj hogy sok a pénz a hodba, föleg az 1A-ba
azért ezt nem akarom
most azért mert 1 vagy 2 ne adj isten 3 ori bankozik, magas hekin, ne hozzunk már olyan szabályt ami több száz orit érint
|
ne keverjük bele az alsóbb szintekről hozott tarcsit, az sz.tem topba éréshez el is fogy mindenkinél....utána jönnek a tápos (kereskedő) szövik akik adnak pénzt ütni, és fedezni 
|

11-07-2009, 19:39
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
most ténleg az a bajotok, hogy nagy az infláció?
nézzetek körül a világban... ha ezt olyan könnyű lenne megakadályozni, akkor még mindig 1 forint lenne egy gombóc fagyi...
|

11-07-2009, 20:04
|
Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 99%
|
|
Nem akarok senkit megbántani,de a mikor a Pannonfölde volt a csúcson ha szabad ilyet mondani akkor 9000 volt a katona ára és volt bankos kereskedő klántagom(fájt is sok embernek)
Na most akkor kérdem én hogy is van ez a sok pénztermelés és a katiárak összefüggése???
Várom az okosok elemzését 
|

11-07-2009, 20:13
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
nem sok a pénz a hód-ban, sok alsó piacon eladni se lehet a tekit, csak hetek, vagy egy-két hónap alatt.. 
2ből 1be elveszi a tartalékokat? sok kezdőt, vagy akinek nincs nagy ismerősköre Aban ezzel iszonyatossan kisegítesz.. okos ötlet grat 
|
már várom mikor dobja fel valaki ötletnek 
|

11-07-2009, 20:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Nem akarok senkit megbántani,de a mikor a Pannonfölde volt a csúcson ha szabad ilyet mondani akkor 9000 volt a katona ára és volt bankos kereskedő klántagom(fájt is sok embernek)
Na most akkor kérdem én hogy is van ez a sok pénztermelés és a katiárak összefüggése???
Várom az okosok elemzését 
|
Na, előre bocsátom, hogy ebben a vitában nem akarok állást foglalni, de a felvetés legalábbis logikusnak tűnt a többiek részéről. Ugyanis azóta sok pénz és még több teki került fel A-ba, viszont nem sokkal több egység, ráadásul az egység nagyon fogy is. Azt nem merném kijelenteni, hogy mindez a kereskedők hibája, mert bőven jut fel kpból is arany B-ből lépésnél, de maga az eszmefuttatás elég jogosnak tűnik, karöltve azzal, hogy sokan egységben tartják a tarcsit, ezért ők ahogy nő a kereslet, nem szándékoznak előállni kínálattal, tolva fel az árat.
Ez a hsz inkább off, azt akartam csak megerősíteni, hogy gazdaságilag legalalábbis logikus megközelítés a nagy mennyiségű készpénzt gyanúsítani a magas katonaárakért. És azért nem volt akkor még súlyos, mikor ti voltatok a topklán, mert ez az idő múlásával - ha helyes a logika - akkor mindig egyre súlyosabb, mivel folyamatosan jön a pénz, míg az egység nem. Ez alapján 2 év múlva még "rosszabb" lesz az egységek ára.
Ha a topklánban lenne 15k bankos kereskedő, az gyorsítaná a folyamatot.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 11-07-2009 at 20:51..
|

11-07-2009, 21:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Na, előre bocsátom, hogy ebben a vitában nem akarok állást foglalni, de a felvetés legalábbis logikusnak tűnt a többiek részéről. Ugyanis azóta sok pénz és még több teki került fel A-ba, viszont nem sokkal több egység, ráadásul az egység nagyon fogy is. Azt nem merném kijelenteni, hogy mindez a kereskedők hibája, mert bőven jut fel kpból is arany B-ből lépésnél, de maga az eszmefuttatás elég jogosnak tűnik, karöltve azzal, hogy sokan egységben tartják a tarcsit, ezért ők ahogy nő a kereslet, nem szándékoznak előállni kínálattal, tolva fel az árat.
Ez a hsz inkább off, azt akartam csak megerősíteni, hogy gazdaságilag legalalábbis logikus megközelítés a nagy mennyiségű készpénzt gyanúsítani a magas katonaárakért. És azért nem volt akkor még súlyos, mikor ti voltatok a topklán, mert ez az idő múlásával - ha helyes a logika - akkor mindig egyre súlyosabb, mivel folyamatosan jön a pénz, míg az egység nem. Ez alapján 2 év múlva még "rosszabb" lesz az egységek ára.
Ha a topklánban lenne 15k bankos kereskedő, az gyorsítaná a folyamatot.
|
Teljesen rosszul látjátok
Azért drágul az egység mert a nagy orik amit termelnek nem adják el hanem kurva drágán tartják a piacon tartalékot képezve és ezáltal egyfajta mesterséges hiányt generálva.
|
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|

11-07-2009, 21:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Teljesen rosszul látjátok
Azért drágul az egység mert a nagy orik amit termelnek nem adják el hanem kurva drágán tartják a piacon tartalékot képezve és ezáltal egyfajta mesterséges hiányt generálva.
|
Quote:
Originally Posted by Von
de maga az eszmefuttatás elég jogosnak tűnik, karöltve azzal, hogy sokan egységben tartják a tarcsit, ezért ők ahogy nő a kereslet, nem szándékoznak előállni kínálattal, tolva fel az árat.
|
Khm... 
Bocs már, de ezt sem véletlen írtam bele 
www.unimarket.hu
|

11-07-2009, 21:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Khm... 
Bocs már, de ezt sem véletlen írtam bele 
|
A rosszul látjátok gondolatilag arra vonatkozott hogy nem a kereskedő orik tehetők ezért felelőssé hanem a gyüjtögetők 
|

11-07-2009, 21:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A rosszul látjátok gondolatilag arra vonatkozott hogy nem a kereskedő orik tehetők ezért felelőssé hanem a gyüjtögetők 
|
Erről egyébként mindenképpen érdekes lehet egy statisztika, ami gondolom nem létezik (  ) Mert a (1.) kereskedők termelnek kp-t, meg (2.) 4,2 yardokkal lépnek az emberek, amiket beújráznak még mellé. Aranytúlkínálat e kettő dolog miatt lehet A-ban. Én halál komolyan nem tudom, hogy a kettő közül melyik lehet a jelentősebb  Ezért is mondtam, hogy nem akarnék állást foglalni, mivel kevés vagyok hozzá 
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|