Quote:
Originally Posted by Remedy
Milan, nincs am dijazva, hogy a leghulyebb otletek kitalaloja/tamogatoja nyer vmit, ennyire azert ne erolkodj....
A mit epit pl rengeteg taktikai lehetoseget elvenne a jatekbol, azt hittem latszik az ironia a beirasomban... :P
|
látszott.. :P de ez tényleg érdekelne.. (és mivel faj specifikus lenne és csak egy feles látná.. nem feltétlenül veszik el mindenkivel szembe a taktikai elem.. csak az ellen a szövi ellen ahol van feles)
Remy.. tényleg örülnék ha a fajokat nem csak 1 darab fai vari különböztetné meg, hanem egyes fajok mást és msát tudnának akár egységekbe épületekbe akciókba.. lehet hülyeség amit gondolok.. de lehet nem.. lehet hogy most bele fér a hoditoba egy picit ilyen ujjitasba gondolkozni.. a grafikai felulet ugyse fog megjelenni és nem is lesz valtozas.. de az, hogy a fajok mást és mást tudjanak az szerintem jó lenne.. lehet maguk az otleteim verszegenyek.. csak szeretnem ha elgondolkoznank, hogy ez az irany hulyeseg-e.. Pool szerint az, de itt nem egy emberrol van szo, hanem arrol a sok szazrol vagy ezerreol aki jatsza ezt a jatekot es jatszani fogja! Én szeretnem ha a hodito egy olyan jatek lenne, maradna az online strategiai jatekok piacan ami megallja a helyet es, ha ezt nem vizualis dolgokkal akarja elerni akkor szerintem az egy ut, ha a taktika szelesebb trarhazat kinalja az ember, mint amit eddig latott mas jatekokba, persze mindezt ugy hogy nem megy a jatszhatosag es az elvezhetoseg rovasara.. mert szerintem jo dolog, ha egy ember tolvaj nem ugyanazt tudja amit egy elf tolvaja vagy egy óriás varazsloa aki beavatottabb a magaiaba tobb fajta(vagy mas jellegu) varazslatot ismerjen, mint mondjuk egy felelf aki inkabb az arnyak vilagaba el..
lehet kamu es hulyeseg amit gondolok.. de kozel 10 eve jatszok ezzel a jatekkal, es szerintem ez a fajta ujjitas beleferne a a jatek kereteibe..