|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

10-30-2009, 10:57
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
Tolvaj akciók:
Árulók küldése: Saját lakosságod x-%-a az ellenfélhez "költözik" (egyszerre egy országban csak az összlakosság 10%-a lehet áruló), ha saját vagy egy szövetségesed serege tart az árulókkal fertözőtt országba, akkor a beütés elött az árulók dezertálnak, így esetleges dolgozó hiányt okozva.
Tanácskozás kihalgatása(fél-elfnek): akárcsak a távol lévő seregek vizsgálatánál itt is a seregekről szerez információt a küldő ország, de annál jóval pontosabbakat-(egy az egyben láthatná a Tanácsadók/Katonák pontban szereplő táblázatot)
|
Ezek nem tetszenek 
Az első azért mert nem tudok rájönni hogy fertőzött vagyok e (hacsak nincs erre uj varázslat) A második pedig felesleges, mert most is számolható.
|

10-30-2009, 11:05
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ezek nem tetszenek 
Az első azért mert nem tudok rájönni hogy fertőzött vagyok e (hacsak nincs erre uj varázslat) A második pedig felesleges, mert most is számolható.
|
engem érdekel, hány tábornok van távol.. :P és, hogy kire megy
|
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

11-01-2009, 17:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Piacfelderítés? :D
Quote:
engem érdekel, hány tábornok van távol.. :P és, hogy kire megy
|
Eszembe jutott, hogy az sem lenne rossz ha meg tudnánk nézni az ellenfelünk hányszor járt már piacon? 
|

11-01-2009, 17:33
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Eszembe jutott, hogy az sem lenne rossz ha meg tudnánk nézni az ellenfelünk hányszor járt már piacon? 
|
Aha. Esetleg azt is, mi van neki a piacon, mennyiert, mit epit, es mikor jon haza a baratnojetol.... 
|
|

11-01-2009, 19:16
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Aha. Esetleg azt is, mi van neki a piacon, mennyiert, mit epit, es mikor jon haza a baratnojetol.... 
|
nekem az is elég hogy megnézhessem mikor jut mikor ér gép elé  D
|

11-02-2009, 08:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
a mit épít szerintem elférne szintén...
|

11-02-2009, 10:34
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
egy felesnek beleférhet szerintem...
|
Quote:
a mit épít szerintem elférne szintén...
|
Milan, nincs am dijazva, hogy a leghulyebb otletek kitalaloja/tamogatoja nyer vmit, ennyire azert ne erolkodj....
A mit epit pl rengeteg taktikai lehetoseget elvenne a jatekbol, azt hittem latszik az ironia a beirasomban... :P

11-02-2009, 10:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Milan, nincs am dijazva, hogy a leghulyebb otletek kitalaloja/tamogatoja nyer vmit, ennyire azert ne erolkodj....
A mit epit pl rengeteg taktikai lehetoseget elvenne a jatekbol, azt hittem latszik az ironia a beirasomban... :P
|
látszott.. :P de ez tényleg érdekelne.. (és mivel faj specifikus lenne és csak egy feles látná.. nem feltétlenül veszik el mindenkivel szembe a taktikai elem.. csak az ellen a szövi ellen ahol van feles)
Remy.. tényleg örülnék ha a fajokat nem csak 1 darab fai vari különböztetné meg, hanem egyes fajok mást és msát tudnának akár egységekbe épületekbe akciókba.. lehet hülyeség amit gondolok.. de lehet nem.. lehet hogy most bele fér a hoditoba egy picit ilyen ujjitasba gondolkozni.. a grafikai felulet ugyse fog megjelenni és nem is lesz valtozas.. de az, hogy a fajok mást és mást tudjanak az szerintem jó lenne.. lehet maguk az otleteim verszegenyek.. csak szeretnem ha elgondolkoznank, hogy ez az irany hulyeseg-e.. Pool szerint az, de itt nem egy emberrol van szo, hanem arrol a sok szazrol vagy ezerreol aki jatsza ezt a jatekot es jatszani fogja! Én szeretnem ha a hodito egy olyan jatek lenne, maradna az online strategiai jatekok piacan ami megallja a helyet es, ha ezt nem vizualis dolgokkal akarja elerni akkor szerintem az egy ut, ha a taktika szelesebb trarhazat kinalja az ember, mint amit eddig latott mas jatekokba, persze mindezt ugy hogy nem megy a jatszhatosag es az elvezhetoseg rovasara.. mert szerintem jo dolog, ha egy ember tolvaj nem ugyanazt tudja amit egy elf tolvaja vagy egy óriás varazsloa aki beavatottabb a magaiaba tobb fajta(vagy mas jellegu) varazslatot ismerjen, mint mondjuk egy felelf aki inkabb az arnyak vilagaba el..
lehet kamu es hulyeseg amit gondolok.. de kozel 10 eve jatszok ezzel a jatekkal, es szerintem ez a fajta ujjitas beleferne a a jatek kereteibe..
|
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

11-02-2009, 08:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
egy felesnek beleférhet szerintem...
|

11-02-2009, 08:35
|
Member
|
|
|
|
milyen lenne, ha a hullának lenne olyan hadi akciója, hogy:
fertőzés: Sikeres támadás esetén ellenfeled megertőzödik. (tehát mindenképp bekell, hogy üssön)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|