Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Melyiket támogatnád?
Megnövelt lépéshatárok az alsóbb csoportokban 2 4.17%
1/A teljesen kihagyható 3 6.25%
1/A az első fordulás után kihagyható 3 6.25%
Nehezített fordulás B-ből 4 8.33%
Könnyített fordulás A-ból 12 25.00%
Maradjon ahogy van 15 31.25%
Valami más megoldást kell keresni 9 18.75%
Voters: 48. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-30-2009, 09:23
RicsiPi RicsiPi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Nem vagyok nagy 1A-s játékos, de először mikor felmentem még nem volt az A-val semmi gond, szépen, főleg felfedezéssel elértem a top30-at, majd fordultam. Viszont most annyira felment a top határa, hogy ez már csak szenvedés...

A fő gond a "csalókkal" van. Régen is voltak,de akkor nem voltak kihatással a többi játékosra, szerintem az új szabály miatt változott meg a helyzet:
"Az első szövetségbe belépés (vagy annak alapítása) minden esetben ingyenes. A másodiké 1% földedbe kerül, a harmadik 2% földedbe, a negyedik 3% földedbe stb, egészen az ötvenedik belépésedig."
Régen a csalók SZK-n voltak, és csak akkor jöttek vissza ha a B-ben lévő másik országuk topba jutott, majd megvárták mindkét helyen a 336 kört és Bből fordultak, az A-s ori meg ment vissza SZK-ra. Most viszont az A-s országukkal csak egyre feljebb tolják a top határát, egyre feljebb mennek, hogy ne essenek ki a topból. Közben érdemi játékot nem csinálnak!! (napi 1 belépéssel bőven elég)

Talán úgy lehetne ezt megoldani, hogy megnehezítsük a B-ből való fordulás feltételeit.
1/ ha nincs A-ban országod, akkor mindenképpen fel kell lépni A-ba (a mostani fellépési rendszer alapján)
2/ ha van A-ban országod, akkor megnézné, hogy a B-ben lévő országod hány személyiségű (nem mennyit vett fel, hanem a KIS KÉK SZÁM) és az alapján fordulhatna B-ből

A /2/ azért lenne jó, mert például egy ÁL 4-személyiségű ország, nem tudná teljesíteni a top10%-ot. És nem tudna trükközni, hogy csak 1 személyiséget vesz fel, majd fordul top30-nál.
Ezek után, aki túl gyenge a személyiségei számához mérve, az rákényszerül, hogy az A-ban lévő betonbunker oriját lehozza, és a Bből felmenjen Aba.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules