|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Melyiket támogatnád?
|
Megnövelt lépéshatárok az alsóbb csoportokban
|

|
2 |
4.17% |
1/A teljesen kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
1/A az első fordulás után kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
Nehezített fordulás B-ből
|

|
4 |
8.33% |
Könnyített fordulás A-ból
|

|
12 |
25.00% |
Maradjon ahogy van
|

|
15 |
31.25% |
Valami más megoldást kell keresni
|

|
9 |
18.75% |

10-29-2009, 23:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Igen, akinek izgalomhiánya van, annak pontosan ezek miatt a indokok miatt ajánlottam ironizálva 
|
Neked külön gratulálok, hogy miközben én arra próbáltam szánni időt, hogy azon gondolkodjak, hogy másoknak hogy lehetne jobbá tenni a játékot, te nekem írogatsz okos dolgokat ironizálva.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

10-29-2009, 23:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Bocs, nem akarok/akartam megsérteni senkit.
Részemről téma befejezve, ha jó mindenkinek, hogy sokan kényszerből elfek, mások meg miattuk szintén kényszerből nehezen haladnak, akkor jó nekem is 
www.unimarket.hu
|

10-29-2009, 23:30
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Neked külön gratulálok, hogy miközben én arra próbáltam szánni időt, hogy azon gondolkodjak, hogy másoknak hogy lehetne jobbá tenni a játékot, te nekem írogatsz okos dolgokat ironizálva.
|
Higgadj le, Von.
Örömteli, hogy hősiesen a válladra veszed másoknak a problémáit, ami sem téged, sem, ahogy elnézem egyik fórumozót sem érinti, de igazán kíváncsi lennék egy olyan véleményére akit érint. Hátha ő jobban el tudja mondani mi is a gond. Akiket én ismerek, és az időhiány miatt az elfet választják, semmi bajuk nincs vele, élvezik a tamagocsit, akik pedig az "elf mocsár" környékén vannak/voltak hadisabb orival, azok ugyan húzták a szájukat, de megoldották.
Az irónia mögött pedig az lapult, hogyha izgalmat keres valaki, akkor meg tudja találni anélkül is, hogy megváltoztatnánk a szabályokat, szóval a gratulációt örömmel elfogadom 
|
The Following User Says Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
|
|

10-29-2009, 23:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ahogy elnézem egyik fórumozót sem érinti, de igazán kíváncsi lennék egy olyan véleményére akit érint. Hátha ő jobban el tudja mondani mi is a gond. Akiket én ismerek, és az időhiány miatt az elfet választják, semmi bajuk nincs vele, élvezik a tamagocsit, akik pedig az "elf mocsár" környékén vannak/voltak hadisabb orival, azok ugyan húzták a szájukat, de megoldották.
|
Én ismerek jópár embert, aki kifejezetten nem szereti az 1/A-t, mert kényszerpályán kell mozogni itt. Nyilván megoldják, mert meg kell oldani és mert képesek is rá. Azért lenne érdekes ez a dolog szerintem, mert lehet, hogy van olyan megoldás, ami nem teszi az A-s játékot kényszerérzetűvé a számukra, és így mások számára sem (anélkül, hogy a követelmények könnyebbé válnának). Amivel ki lehet ezt küszöbölni. De az is lehet, hogy egyáltalán nincs ilyen megoldás, nem tudom. Persze jó lenne az ő véleményüket is hallani, de általában pont ezek a játékosok azok, akik nem nagyon fórumoznak.
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 10-29-2009 at 23:52..
|

10-30-2009, 00:01
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Higgadj le, Von.
Öde igazán kíváncsi lennék egy olyan véleményére akit érint.
|
nos, akkor:
1600 heki környékén léptem A-ba, orkkal mert játszani akartam. Általában a nap75%-ában elérhető vagyok, vagy gépről, vagy telefonról. éjjel elszom, nem kelek fel támadni. 2000 hekiig jutottam, egyéni ütésekkel, aztán elfogyott a klánom (lemaradtak). Le is vertek, mire megint visszamásztam volna, elfogyott a pénzem. Megpróbáltam még egyszer, másik klánban, megint nem sikerült, most ott vagyok, hogy megint restart, és elf - kényszerből, mert máshogy nem tudok előre jutni.
A-ban nem várt klán, egyedül érkeztem, nem hatalmas tartalékkal (1,5 yard)...
Nem szeretek A-ban játszani, ha nem muszáj, nem is fogok. (Persze ha esetleg találnék egy jó klánt, ez változhatna - de ez sem könnyű, mivel aki játszik is, annak nagyrészt már megvan az "anyaklánja")
Álláspontom tartom: egyszer fe kelljen megát küzeni az embernek A top30%-ba, mint most. Utána fordulhasson B-ből, mint most(vagy akár nehezített feltételekkel), változtatás: az A-ban ne kelljen bent tartani az országot a B-ből való forduláshoz.
|

10-30-2009, 00:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Álláspontom tartom: egyszer fe kelljen megát küzeni az embernek A top30%-ba, mint most. Utána fordulhasson B-ből, mint most(vagy akár nehezített feltételekkel), változtatás: az A-ban ne kelljen bent tartani az országot a B-ből való forduláshoz.
|
Szoval, ha jol ertem, ugy kell felporgetni az As jatekot, hogy ne kelljen ott jatszani? Haaaaat.... Mintha tok mas dologhoz erkezett volna ez a topic, mint aminek indult... Asszem lehetne uj topicot nyitni, es annak mar a fordulashoz legyen koze, mert ugy tunik, ki neheziteni akarja, ki konnyiteni...  Meg ebben sincs egyetertes... 
|
|

10-30-2009, 09:23
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nem vagyok nagy 1A-s játékos, de először mikor felmentem még nem volt az A-val semmi gond, szépen, főleg felfedezéssel elértem a top30-at, majd fordultam. Viszont most annyira felment a top határa, hogy ez már csak szenvedés...
A fő gond a "csalókkal" van. Régen is voltak,de akkor nem voltak kihatással a többi játékosra, szerintem az új szabály miatt változott meg a helyzet:
"Az első szövetségbe belépés (vagy annak alapítása) minden esetben ingyenes. A másodiké 1% földedbe kerül, a harmadik 2% földedbe, a negyedik 3% földedbe stb, egészen az ötvenedik belépésedig."
Régen a csalók SZK-n voltak, és csak akkor jöttek vissza ha a B-ben lévő másik országuk topba jutott, majd megvárták mindkét helyen a 336 kört és Bből fordultak, az A-s ori meg ment vissza SZK-ra. Most viszont az A-s országukkal csak egyre feljebb tolják a top határát, egyre feljebb mennek, hogy ne essenek ki a topból. Közben érdemi játékot nem csinálnak!! (napi 1 belépéssel bőven elég)
Talán úgy lehetne ezt megoldani, hogy megnehezítsük a B-ből való fordulás feltételeit.
1/ ha nincs A-ban országod, akkor mindenképpen fel kell lépni A-ba (a mostani fellépési rendszer alapján)
2/ ha van A-ban országod, akkor megnézné, hogy a B-ben lévő országod hány személyiségű (nem mennyit vett fel, hanem a KIS KÉK SZÁM) és az alapján fordulhatna B-ből
A /2/ azért lenne jó, mert például egy ÁL 4-személyiségű ország, nem tudná teljesíteni a top10%-ot. És nem tudna trükközni, hogy csak 1 személyiséget vesz fel, majd fordul top30-nál.
Ezek után, aki túl gyenge a személyiségei számához mérve, az rákényszerül, hogy az A-ban lévő betonbunker oriját lehozza, és a Bből felmenjen Aba.
|

10-30-2009, 11:04
|
Member
|
|
|
|
.. és mi ebben a csalás?
|
The Following 2 Users Say Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

10-30-2009, 12:25
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
.. és mi ebben a csalás?
|
A csalás részét én sem értem.
Miért csaló az,aki a játék egyik szabályos funkcióját használja?
|

11-18-2009, 23:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Az hogy sok, egymást fedezéseit/haladását túllicitáló ori van az 1A topjában, egy jó hír: azt jelenti többen sztnének játszani mint a korábbi játékosok egy adott %-a. Több mint 30%, hiszen nem egyszerre vannak A-ban.
Ami a gond, hogy a versenyben alulmaradók a kudarc miatt hamarabb fejezik be vagy szüneteltetik a hódítózást, mint tennék siker esetén.
Quote:
kíváncsi lennék egy olyan véleményére akit érint. Hátha ő jobban el tudja mondani mi is a gond. Akiket én ismerek, és az időhiány miatt az elfet választják, semmi bajuk nincs vele, élvezik a tamagocsit, akik pedig az "elf mocsár" környékén vannak/voltak hadisabb orival, azok ugyan húzták a szájukat, de megoldották.
|
A klánunkban két tag is érintett: először a képzések maradoznak el, néha a teki sem maxos, aztán a vip is megszűnik, hiszen minek, aztán mélyszabi ill szk. Lehetett volna többet is tenni az előrejutásért, nekik annyi fért bele a szórakozásba, amennyi.
Sztném ha többen maradnának, ezért az 1A fordulás könnyítése mellett vagyok. Persze kell hogy valami értéke maradjon, tehát feltétel nélkül, pl 1A kihagyásával nem volna jó.
|
Posting Rules
|