Quote:
Originally Posted by Tsobi
[...] bla bla [...]
|
Mondod nekem te, hogy én nem értek hozzá, amikor a nagy barátod (gondolom, hogy az, mert válogatás nélkül húzzátok le karöltve minden hsz-omat) őszre datálta a csernobili katasztrófát, majd hazug és megtévesztő módon azt állította, hogy szóltak róla az emberekenek, ezzel azt sugallva, hogy a szmogriadóról is előre szóltak, mivel a párhuzam nem ott volt, hogy a szmog az nukleáris szennyezés, hanem ott, hogy a kis emberek nem akkor sem érdekelték, és ma sem érdeklik azokat, akikre te felnézel, mert évekig halmozták a tudásukat. Igen, évekig halmozták, de erről pár millió Ft kenőpénz fejébe nagyon szívesen hajlandóak lemondani... Hát gratulálok.
Ui.: én nem okolom a tönkrement bácsikát, hogy szeméttel fűt otthon. Én azt okolom, aki(k) idegen energiáktól tette(ék) függővé Magyarországot, ezáltal olyan helyzetbe kerültünk, hogyha valaki elteker egy csapot valahol sokezer kilóméterre innen, akkor nekünk befagy a popsinkon a luk... Én ezeket okolom.
És ezek ellen szólaltam fel. Nem a bácsi ellen, és nem a szmogriadó ellen. Hanem ezeknek a kiváltó okai ellen, és azok ellen, akik megtehették volna, hogy szólnak időben, de nem tették meg, hanem az utolsó pillanat után fél perccel szóltak.