|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-19-2008, 20:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy vissza kellene térni a Hódítóhoz, de így köszi de nem. Nekem a fórum megadta a legfontosabbat a világon. A mennyasszonyomat. Igaz, az ismerkedésben először az öccsét ismertem meg, mint újonc, aki nem igazán értett pár dolgot a játékban, de innen eljutottunk odáig, hogy vele meg a legnagyobb barátságban vagyok. Ezért köszönet jár, és azért is hogy összeismerkedtem a "Nagyokkal!" Akik nekem már szinte legendába illenek (Neveket nem sorolnék fel, mert szégyelném, ha kihagynék valakit), rengeteg ismerőst, élményt gyűjtöttem. Anno mindenki kedvence a szilveszteri szinesfórum, ha másért nem is, de azért mindenki legalább benézett és akkor is elbeszélgettünk kicsit. Értsd meg Ati, itt nem az a lényeg, hogy barátokkal beszélgessünk, hanem az hogy új ismeretségre tegyünk szert vagy egy kezdőnek segítsünk, mert "nem tudja, hogy hol lehet több tábornokot képezni".
Összefoglalva, vissza akartam jönni, a társaság miatt, az új emberek miatt, de így köszönöm nem kérek belőle és ezzel sokan vagyunk így. A Hódító egy életérzés volt, de ez kezd kihalni. Sajnálom.
Pedig amikor a fórumon beszéltük, hogy majd a nyugdíjjas klubból egész nap majd lehet nyomatni 
ui: Ati: próbáld meg elviselni a kritikát és ha nem is tetszik egyik-másik beírás, azért illik rá válaszolni és nem csak a szavakat kiforgatni. Ezt is még tőled tanultuk. Légy jó tanár.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
The Following 8 Users Say Thank You to Phoenix For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|