|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-19-2008, 21:01
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tudom, tudom. Aki itt jelezte, hogy 3 hét múlva törli magát, mert akkor jön vissza Erdélyből, vagy már most törli magát, az mind mind építő jellegű kritika volt.  Ne vicceljünk már.
Komolyan kértem, hogy az ilyen mentanitással rendelkezők maradjanak távol a játéktól a tesztidőszakban.
|
Azok, akik törölni akarnak, előtte megfogalmazták a kritikát, csak valahogy mindig sikerült kiforgatnod (már megbocsáss), illetve eleresztened azokat a füled/szemed mellett...tehát az építő kritika ott van, csak Te nem vagy hajlandó észrevenni.
The Following User Says Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|

06-19-2008, 21:04
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
Azok, akik törölni akarnak, előtte megfogalmazták a kritikát, csak valahogy mindig sikerült kiforgatnod (már megbocsáss), illetve eleresztened azokat a füled/szemed mellett...tehát az építő kritika ott van, csak Te nem vagy hajlandó észrevenni.
|
Számomra nem építő jellegű kritika, hogy ez azért nem jó, mert így nem lehet másokat cseszegetni. Biztos velem van a hiba.
|

06-19-2008, 21:08
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Hát lehet így kilehet küszöbölni 1-2 dolgot, de nekem ez az új fórum nagyon nem tetszik. Sajnálom hogy ilyen lett.
|

06-19-2008, 21:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Számomra nem építő jellegű kritika, hogy ez azért nem jó, mert így nem lehet másokat cseszegetni. Biztos velem van a hiba.
|
Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? 
én sehol nem láttam ilyet.
Aki cseszteti a másikat, legyen elnémítva, hogy ezt ne tudja megtenni.
Az eddigi hozzászólások zömében az áll, hogy most, hogy megváltoztattad, az új játékosok nem tudnak ismerkedni a régiekkel, nem tudnak tanácsokat kérni, stb.
Szal foggalmam nincs honnan szeded ezt a dumát, hogy "azér, hogy csesztethessük egymást", mert senki nem erre gondol szerintem...aki meg igen, az legyen letiltva a fórumról...
szerintem ez az építő jellegű kritika: állítsd vissza, és aki nem bír magával, tiltsd le..sztem így a normális.

06-19-2008, 21:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? 
|
A Hódító belső fórumán.Csodálkozom is rajta, hogy ide kintre nem jött már ez a mondat indoklásként.
|

06-19-2008, 21:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Még nem olvastam senki hozzászólásában, hogy azért szeretné vissza a régi fórumot mert másokat szeretne cseszegetni. Kinek a hozzászólásában láttál ilyen indoklást?
Bocs ha elkerülte a figyelmem.
|

06-19-2008, 21:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem csak az én figyelmem kerülte el? 
|

06-19-2008, 21:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Ati
összemosod sok ember véleményét eggyé...
Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...és Lopi, Phoenix, Hiéna és sorolhatnám a neveket sem
számodra az az építő jellegű kritika, ha valaki megsimogatja a buksidat és azt mondja: Ati ez aztán derék dolog volt!
ha valakinek eltér a véleménye a tiedtől az pedig nem a hódítóba való
ez olyan fekete vagy fehér játék
teljesen dualisztikus világ
intolarencia kedves és szép kislány vala
aztán felnőtt...
Last edited by Elme; 06-19-2008 at 21:20..
|

06-19-2008, 21:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Elme
összemosod sok ember véleményét eggyé...
Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...
|
Dehogynem............
|

06-19-2008, 21:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Dehogynem............
|
Ha azért akarja abbahagyni, hagyja abba, engem nem érdekel...mellesleg az ilyen emberek vannak kisebbségben, akik-mint le is írtad valahova (vagy regisztrációs szabályokba, vagy mittomén)- nem is valóak a játékba, őket tiltsd le..én igazán nem értem, mi ezen az annyira bonyolult.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|