|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-20-2008, 07:27
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Azon törtem a csöppnyi agyam, ha ez így marad hosszú távon akkor kellene játékon belül (fórum linken belül), valami olyan, ahol meg lehet nézni, hogy milyen fórumok vannak idáig létrehozva, kiknél lehet meghívót kérni oda, és milyen feltétele van.
pl.:
Fórum: Közös
Meghívó kérhető: Remy, Deni, Serg, én (értelemszerűen itt most orinevek/számok állnak)
Feltétel: nincs
vagy
5/U
Pool, Tsobi, én
Feltétel: jelenleg gyors csopis, van onnan indult ori
valami ilyesmi, szépen táblázatban, a "meghívó kérhető" pedig hivatkozva az adott fórum aktuális modijaira, ami ha bővül akkor ott meg befrissül.
|
szerintem nem kellene Feltételt szabni. pláne mért ragaszkodik mindenki a csoport fórumhoz? nekem sokkal jobban tetszik, h ha csinálok egy szeretem a lovakat fórumot, akkor nincs belőle gond, h jajj a normálos és gyors csopis lóbarátaim nem tudnak ott jókat beszélgetni. inkább vmi olyan kellene változtatásnak, h amikor valaki létrehoz egy fórumot, akkor be tudja jelölni, h nyilvános legyen, akkor felkerülhetne egy mindenki által hozzáférhető listára játékon belül és egy kattintással jelezhetné, ha jelentkezni szeretne, amit az adott fórum modijai elfogadhatnak, v elutasíthatnak.
mi van azokkal az orikkal, akiknek nincs írásjoguk? hogyan fognak csatlakozni akármelyik fórumhoz?
|

06-20-2008, 07:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
szerintem nem kellene Feltételt szabni. pláne mért ragaszkodik mindenki a csoport fórumhoz? nekem sokkal jobban tetszik, h ha csinálok egy szeretem a lovakat fórumot, akkor nincs belőle gond, h jajj a normálos és gyors csopis lóbarátaim nem tudnak ott jókat beszélgetni. inkább vmi olyan kellene változtatásnak, h amikor valaki létrehoz egy fórumot, akkor be tudja jelölni, h nyilvános legyen, akkor felkerülhetne egy mindenki által hozzáférhető listára játékon belül és egy kattintással jelezhetné, ha jelentkezni szeretne, amit az adott fórum modijai elfogadhatnak, v elutasíthatnak.
mi van azokkal az orikkal, akiknek nincs írásjoguk? hogyan fognak csatlakozni akármelyik fórumhoz?
|
én úgy vettem le, hogy akinek megvonták az írásjogát, az az új fórummal törlődött, már csak az üzikre vonatkoznik, javítsatok ki, ha tévedek, nekem (még) nincs megvonva 

06-20-2008, 07:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
én úgy vettem le, hogy akinek megvonták az írásjogát, az az új fórummal törlődött, már csak az üzikre vonatkoznik, javítsatok ki, ha tévedek, nekem (még) nincs megvonva 
|
írtam vkinek, akinek nincs írásjoga:
FONTOS! A címzett országnak nincsen írási lehetősége, ezért üzenetedre nem fog tudni válaszolni!
megkérdeztem, h kell e neki meghívó! türelmessen várom a válaszát! 
|
The Following User Says Thank You to csabi For This Useful Post:
|
|

06-20-2008, 07:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
írtam vkinek, akinek nincs írásjoga:
FONTOS! A címzett országnak nincsen írási lehetősége, ezért üzenetedre nem fog tudni válaszolni!
megkérdeztem, h kell e neki meghívó! türelmessen várom a válaszát! 
|
ha kuldesz meghivot es elfogadja a forumra tudni fog irni viszont levelet tovabbra sem fog tudni kuldeni 
de nekem is muxik az egyik irasjog nélkulim 
már valaszoltak is a beirásomra 
ugyhogy nem csak én látom amit irtam 
|

06-20-2008, 08:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
ha kuldesz meghivot es elfogadja a forumra tudni fog irni viszont levelet tovabbra sem fog tudni kuldeni 
de nekem is muxik az egyik irasjog nélkulim 
már valaszoltak is a beirásomra 
ugyhogy nem csak én látom amit irtam 
|
és ződet is tudsz írni, h esetleg kérj vmeik fórumra tagságot, ha nem vagy még sehol tag?
|

06-20-2008, 08:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
és ződet is tudsz írni, h esetleg kérj vmeik fórumra tagságot, ha nem vagy még sehol tag?
|
nem tudsz levelet irni 
de regélsz egy orit azt van irasjogod és onnan kedvedre irkálhatsz 
|

06-20-2008, 08:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
nem tudsz levelet irni 
de regélsz egy orit azt van irasjogod és onnan kedvedre irkálhatsz 
|
hát akkor ezen is változtatni kellene szerintem. ne kelljen már regelni egy új orit, ha a régivel fórumozni akarok.. :S
|

06-20-2008, 08:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
Nem fog zöldelni

06-20-2008, 07:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na nem tudom, nem teccik ez sehogyse senkinek. Nincs egy olyan fórum ahol mindneki mindenkivel írogathat. Próbálok csinálni egy közös fórumot, de ez a 100 meghívás/24 óra ezt is lelassítja...
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

06-20-2008, 07:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Na nem tudom, nem teccik ez sehogyse senkinek. Nincs egy olyan fórum ahol mindneki mindenkivel írogathat. Próbálok csinálni egy közös fórumot, de ez a 100 meghívás/24 óra ezt is lelassítja...
|
hát ha elkezded az 1-es orit meghívni, mire a végére jutsz, eltelik 6000nap és akkor csak 600ezerig csináltad. (persze a nemlétező orikat nem tudod meghívni, d akkor is szerintem kb 2000nap) jó szórakozást! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|