Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-11-2008, 23:48
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
hm?

ha a 10k topp köre elketyeg szk-n, akkor a belépésénél nem tudja elhasználni azt a kedvezményt, amit a 10k topp köre nyújtana neki, mert a topp köre nulla. vagyis nő a leadandó földje, ha van kedvezménye.

mit kell ezen ennyit ragozni?
De miért nem lehet simán jóváírni a kedvezményt ha már elérte a 2k-t? Csak azt kellene jegyezni, hogy mikor volt utoljára jóváírás, onnan számítva +2k szerzett topkör még csökkenthetné. Hiszen játszani szeretne. Ha fixen az aktuális topkörökhöz kötjük, akkor egy SZK egyértelműen hátrányt fog jelenteni -egy régebb óta a topban JÁTSZÓ országnak így nem kis hátrányt jelentene egy időre SZKra menni...
Ha semmi előnye nem származik belőle, miért származzon hátrány?
Sponsored Links
Old 02-11-2008, 23:49
wand wand is offline
Member

Quote:
ezt úgyérted, hogy azért ne részesüljenek kedvezményben a MOST aktívan JÁTSZÓ országok, mert lehet hogy majd egyszer visszajönnek a most NEM JÁTSZÓ játékosok játszani, majd egyszer valamikor ha úgy adódik, esetleg , kitudja mikor stb...

???

nem vazee.. úgy értem, hogy akinek MOST van 200 hektáron országa annak mostantól 12-őt támadjon az elitje, aki meg van olyan lúzer, hogy csak 2 hét múlva regel annak maradjon a 6!
Reply With Quote
Old 02-11-2008, 23:53
wand wand is offline
Member

Quote:
igen ez valóban nagyon jó megoldás lenne azoknak a játékosoknak, akik

NEM AKARNAK JÁTSZANI...

Hóhér te nem picit hülye vagy (már bocs, nem bántásból mondom, csak tény megállapítás. remélem nem veszed a lekedre...)

elemezzük kinek lenne jó:
aki nem játszik, annak tök mind1 neki semmi nem változik, ugynannyit adna le.

és ki ad le kevesebbet??? az aki most a topban van.

Tehát kinek lenne ez nagyon jó megoldás??
neked.

Last edited by wand; 02-11-2008 at 23:58..
Reply With Quote
Old 02-11-2008, 23:56
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
Hóhér te nem picit hülye vagy (már bocs, nem bántásból mondom, csak tény megállapítás. remélem nem veszed a lekedre...)

elemezzük kinek lenne jó:
aki nem játszik, annak tök mind1 neki semmi nem változik, ugynannyit adna le.

ki ad le kevesebbet??? az aki most a topban van.

neked.

tudom hogy hüle vok

de elemezzünk...

nekem miért lenne jó?

nekem minimális a leadandó % om így is, a topp köreim így is úgy is annyi, hogy elegendő a ki-be lépéshez, akármelyik verzió születik meg...

én valószínű soha az életbe nem fogok kibe lépni ezzel az országommal A-ban még egyszer...

nekem?
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 00:06
wand wand is offline
Member

Quote:
nekem miért lenne jó?
jó próbálom szájba rágósan:

azért mert lehetőséged lenne mostantól a következő 10 évben 3 havonta ki-belépni klánokba 1% leadással,
én elhiszem, hogy te nem használnád ki, de előbb utóbb mást biztos
és mindenzt úgy, hogy a mostani toppon kívül csak akkor van erre másnak lehetősége, hogyha a top 30 alján eltölt szép csendben 1-2 évet.

beláthatjuk ez erősen gátolhatja a felfelé igyekvők haladását.

míg az én javaslatom azt mondja, hogy: hurrá van 20k topköröd, akkor ugyanezt meg tudod csinálni 1x, úgy hogy egy ki be lépésre minimálisat kell leadnod, viszont nem csinálhatod a végtelenségig.
(bár hozzáteszem, az eredeti javaslatom, miszerint a belépéskori földleadást 500 hektárban maximumban határozzuk meg jobban teszik, lévén azért az nem kevés föld, és mégis megéri a kockázatot.)

Last edited by wand; 02-12-2008 at 00:13..
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 00:13
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
míg az én javaslatom azt mondja, hogy: hurrá van 20k topköröd, akkor ugyanezt meg tudod csinálni 1x, úgy hogy egy ki be lépésre minimálisat kell leadnod, viszont nem csinálhatod a végtelenségig.
valamit nem értek...

ez nem gátolja a felfelé törekvőket, akiknek sokkal többször kell ki-be lépni, hogy földhez jussanak?

nem zavar ha szájba rágósan magyarázod el, mert hüle vok

de még mindíg nem jöttem rá, nekem miért jó ha nem használom, de mindegy
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 00:22
wand wand is offline
Member

Quote:

ez nem gátolja a felfelé törekvőket, akiknek sokkal többször kell ki-be lépni, hogy földhez jussanak?
de igen, kérdés, hogy egy 3000 topkörös 10k hekis orit a 3. belépésnél annyira zavar e a +200 heki leadása (ha már elhasználta a kedvezményét), mint amennyira az zavarná, ha egy top ori 2000 heki helyett 300 hekit ad csak le...

viszont a megoldást nálam okosabbakra hagyom
mentem aludni. jóccak!
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 00:49
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
idézem magam:

Ha eddig volt 6 klánbalépsem és most van 12k toppköröm, akkor mostantól 3 havonta 1%ért válthatok klánt,
mígha visszjövök SZK-ról ugyanúgy 6 belépéssel és ugyanúgy 3 havonta váltok klánt akkor minden belépésem -6%?

Remy, ha valaki a mieink közül klánba lép (vagy leog, vagy bárki más) akkor ezzel 2 év alatt az országának a kétszeresét kell leadnia, miközben, egy most játszó ugyanakkora országnak 40% ot...

240% vs 40% leadás, szerinted kinek van hátránya?
Wand, ne igy nezd. Valaki a tieitek kozul klanba lep, jatszik(!!) 12k topkort, es maris tok ugyanaz a lehetosege van, mint annak, akinek most van 12k topkore.
Sot, ha az a vki most kimegy szk-ra, elmulik a top kore, epp ugyanolyan helyzetben lesz, mint kozuletek vki.

Szerintem ezt igy nezd. Amig normalisan vitatkozunk, persze nem kell megsertodve elmenni, hogy majd az okosabbak megmondjak...

Nem lehet mindenkinek ugyanaz a velemenye. Csak Te is csak a magad szemszogebol nezed, pedig epp mondtad, hogy ne ezt tegyuk...
Old 02-12-2008, 01:19
Serg Serg is offline
Member

Játékidő 1.000 kör 15.203 kör MEGFELEL
Minimális föld 24.683 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Maximális föld 100.000 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 15.122 kör MEGFELEL
Saját ország a következő csoportban nem lehet Nincs MEGFELEL
Igy fordultam le és akkor most én is követeljem a topkörök után járó kedvezményt???
Megdolgoztam érte szal akkor jár is nem?Szerintem ez így azért komikus lenne nem?
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 08:24
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 20%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Ki mndta, hogy SZK-n tovább csökkenne a leadandó föld? Viszont ha már egyszer elért 10k topkört, azért MEGKÜZDÖTT, ideje és klánbalépése ment el vele. Hogy most SZK-n van, akkor miért kelljen hátránnyal folytatnia egy mostanában feljutott országhoz képest?
Hmm? Attól, hogy egyszer valamikor elérte a top30%-ot, majd egy éve nem játszik, még nem fog tudni fordulni a B-ből, de mégcsak A-ból se, ha úgy dönt. SZK alatt a top30% ugyanúgy körönként 3-mal csökken, mintha kiesett volna a top30%-ból, hiszen ki is esett: nincs benne a top30%-ban már.

Miért kellene, hogy ez máshogy működjön itt? Ha van 0 kör top30%-a, akkor miért kapna mondjuk 10% földleadási bónuszt? :-o
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules