|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-11-2008, 23:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
hm?
ha a 10k topp köre elketyeg szk-n, akkor a belépésénél nem tudja elhasználni azt a kedvezményt, amit a 10k topp köre nyújtana neki, mert a topp köre nulla. vagyis nő a leadandó földje, ha van kedvezménye.
mit kell ezen ennyit ragozni?

|
De miért nem lehet simán jóváírni a kedvezményt ha már elérte a 2k-t? Csak azt kellene jegyezni, hogy mikor volt utoljára jóváírás, onnan számítva +2k szerzett topkör még csökkenthetné. Hiszen játszani szeretne. Ha fixen az aktuális topkörökhöz kötjük, akkor egy SZK egyértelműen hátrányt fog jelenteni -egy régebb óta a topban JÁTSZÓ országnak így nem kis hátrányt jelentene egy időre SZKra menni...
Ha semmi előnye nem származik belőle, miért származzon hátrány?

02-11-2008, 23:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ezt úgyérted, hogy azért ne részesüljenek kedvezményben a MOST aktívan JÁTSZÓ országok, mert lehet hogy majd egyszer visszajönnek a most NEM JÁTSZÓ játékosok játszani, majd egyszer valamikor ha úgy adódik, esetleg , kitudja mikor stb...
???

|
nem vazee.. úgy értem, hogy akinek MOST van 200 hektáron országa annak mostantól 12-őt támadjon az elitje, aki meg van olyan lúzer, hogy csak 2 hét múlva regel annak maradjon a 6!
|

02-11-2008, 23:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hóhér te nem picit hülye vagy (már bocs, nem bántásból mondom, csak tény megállapítás. remélem nem veszed a lekedre...)
elemezzük kinek lenne jó:
aki nem játszik, annak tök mind1 neki semmi nem változik, ugynannyit adna le.
és ki ad le kevesebbet??? az aki most a topban van.
Tehát kinek lenne ez nagyon jó megoldás??
neked.
Last edited by wand; 02-11-2008 at 23:58..
|

02-11-2008, 23:56
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Hóhér te nem picit hülye vagy (már bocs, nem bántásból mondom, csak tény megállapítás. remélem nem veszed a lekedre...)
elemezzük kinek lenne jó:
aki nem játszik, annak tök mind1 neki semmi nem változik, ugynannyit adna le.
ki ad le kevesebbet??? az aki most a topban van.
neked.
|
tudom hogy hüle vok
de elemezzünk...
nekem miért lenne jó?
nekem minimális a leadandó % om így is, a topp köreim így is úgy is annyi, hogy elegendő a ki-be lépéshez, akármelyik verzió születik meg...
én valószínű soha az életbe nem fogok kibe lépni ezzel az országommal A-ban még egyszer...
nekem?

|

02-12-2008, 00:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nekem miért lenne jó?
|
jó próbálom szájba rágósan:
azért mert lehetőséged lenne mostantól a következő 10 évben 3 havonta ki-belépni klánokba 1% leadással,
én elhiszem, hogy te nem használnád ki, de előbb utóbb mást biztos
és mindenzt úgy, hogy a mostani toppon kívül csak akkor van erre másnak lehetősége, hogyha a top 30 alján eltölt szép csendben 1-2 évet.
beláthatjuk ez erősen gátolhatja a felfelé igyekvők haladását.
míg az én javaslatom azt mondja, hogy: hurrá van 20k topköröd, akkor ugyanezt meg tudod csinálni 1x, úgy hogy egy ki be lépésre minimálisat kell leadnod, viszont nem csinálhatod a végtelenségig.
(bár hozzáteszem, az eredeti javaslatom, miszerint a belépéskori földleadást 500 hektárban maximumban határozzuk meg jobban teszik, lévén azért az nem kevés föld, és mégis megéri a kockázatot.)
Last edited by wand; 02-12-2008 at 00:13..
|

02-12-2008, 00:13
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
míg az én javaslatom azt mondja, hogy: hurrá van 20k topköröd, akkor ugyanezt meg tudod csinálni 1x, úgy hogy egy ki be lépésre minimálisat kell leadnod, viszont nem csinálhatod a végtelenségig.
|
valamit nem értek...
ez nem gátolja a felfelé törekvőket, akiknek sokkal többször kell ki-be lépni, hogy földhez jussanak?
nem zavar ha szájba rágósan magyarázod el, mert hüle vok
de még mindíg nem jöttem rá, nekem miért jó ha nem használom, de mindegy 
|

02-12-2008, 00:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ez nem gátolja a felfelé törekvőket, akiknek sokkal többször kell ki-be lépni, hogy földhez jussanak?
|
de igen, kérdés, hogy egy 3000 topkörös 10k hekis orit a 3. belépésnél annyira zavar e a +200 heki leadása (ha már elhasználta a kedvezményét), mint amennyira az zavarná, ha egy top ori 2000 heki helyett 300 hekit ad csak le...
viszont a megoldást nálam okosabbakra hagyom
mentem aludni. jóccak!
|

02-12-2008, 00:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
idézem magam:
Ha eddig volt 6 klánbalépsem és most van 12k toppköröm, akkor mostantól 3 havonta 1%ért válthatok klánt,
mígha visszjövök SZK-ról ugyanúgy 6 belépéssel és ugyanúgy 3 havonta váltok klánt akkor minden belépésem -6%?
Remy, ha valaki a mieink közül klánba lép (vagy leog, vagy bárki más) akkor ezzel 2 év alatt az országának a kétszeresét kell leadnia, miközben, egy most játszó ugyanakkora országnak 40% ot...
240% vs 40% leadás, szerinted kinek van hátránya?
|
Wand, ne igy nezd. Valaki a tieitek kozul klanba lep, jatszik(!!) 12k topkort, es maris tok ugyanaz a lehetosege van, mint annak, akinek most van 12k topkore.
Sot, ha az a vki most kimegy szk-ra, elmulik a top kore, epp ugyanolyan helyzetben lesz, mint kozuletek vki.
Szerintem ezt igy nezd. Amig normalisan vitatkozunk, persze nem kell megsertodve elmenni, hogy majd az okosabbak megmondjak...
Nem lehet mindenkinek ugyanaz a velemenye. Csak Te is csak a magad szemszogebol nezed, pedig epp mondtad, hogy ne ezt tegyuk...

02-12-2008, 01:19
|
Member
|
|
|
|
Játékidő 1.000 kör 15.203 kör MEGFELEL
Minimális föld 24.683 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Maximális föld 100.000 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 15.122 kör MEGFELEL
Saját ország a következő csoportban nem lehet Nincs MEGFELEL
Igy fordultam le és akkor most én is követeljem a topkörök után járó kedvezményt???
Megdolgoztam érte szal akkor jár is nem?Szerintem ez így azért komikus lenne nem?
|

02-12-2008, 08:24
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ki mndta, hogy SZK-n tovább csökkenne a leadandó föld? Viszont ha már egyszer elért 10k topkört, azért MEGKÜZDÖTT, ideje és klánbalépése ment el vele. Hogy most SZK-n van, akkor miért kelljen hátránnyal folytatnia egy mostanában feljutott országhoz képest?
|
Hmm? Attól, hogy egyszer valamikor elérte a top30%-ot, majd egy éve nem játszik, még nem fog tudni fordulni a B-ből, de mégcsak A-ból se, ha úgy dönt. SZK alatt a top30% ugyanúgy körönként 3-mal csökken, mintha kiesett volna a top30%-ból, hiszen ki is esett: nincs benne a top30%-ban már.
Miért kellene, hogy ez máshogy működjön itt? Ha van 0 kör top30%-a, akkor miért kapna mondjuk 10% földleadási bónuszt? :-o
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|