Quote:
Originally Posted by Arwen
Tudtommal ez a játék célja, hogy milyen stratégiát választasz az előre haladásra, azt te döntöd el. Ha tf ork mellett döntesz, építsd fel úgy, hogy fejlődhess vele. Ha nem jön össze, így jártál. Miért kell ezért megint szabályt módosítani?
|
Nem ezért kell szabályt módositani és senki se mondta hogy kell, max hogy igazságosabb lenne úgy. Pl én is szivesen boxolnék egy boxoloval motoros bukósisakban mégszivesebben ha 6haverom mögöttem áll.
Ebben az ügyben én a mindent vagy semmit elvét tartanám helyesnek. vagy járjon mindenre malusz, vagy egyáltalán ne. És egyre inkább az utobbi tetszik nekem mégis. ne felejetsük el hogy a sereges malusz legalább annyira védi az 1személyes orikat mint hátráltatja. (pl klán ütéskor a hiénák ellen).
Quote:
Originally Posted by dzso
miért van az, hogy bizonyos embereknek elveszi a józan gondolkodását az irigység? 
az A teteje egy kiadó hely... senki nem "született" oda... bárki odaérhet, csak át kell jutni pár apró akadályon...
|
nem tudom mit tekintesz te aprónak, de javaslom nézd meg az A pontlistát az 670k pont felett... 300k ponton belül összesen van 2db ország, de ezeket is 200k pont választja el egymástól. ennek az ürnek az áthidalása nem mondható sztem aprócska akadálynak. Tény hogy senki nem született oda, de nekik jóval egyszerübb volt feljutni ekkora magasságba...