|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Megszüntessük-e a klánlétszám maluszt egyéni csatákban?
|
igen
|

|
4 |
8.33% |
Nem,de legyen malusz a toli vari akciókra is
|

|
19 |
39.58% |
Nem
|

|
20 |
41.67% |
További megbeszélést igényel
|

|
1 |
2.08% |
Nem tudom
|

|
4 |
8.33% |

01-13-2008, 19:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
ez már régi téma, szavazatom egyértelmű:
ha van seregmalusz, kell legyen vari-tolismalusz is
voltam többször egy-két fős klánban, néha kaptam gyújtás-rengés-vihart olyanoktól, akikre nem is volt értelme sereggel menni, mert semmi kárt nem okozhattam, nekem meg menekülnöm kellett, mert sokba került a rengés, gyújtás
ha akarunk kicsi klánokat, ez így igazságos
|
ne akarjunk
az 1-2 fős klánok végig evickélik játék nélkül a csoportot, mert földre teljesen felesleges beütni őket, illetve sokszor nagyobb a kockázat, mint a nyeremény.
akik meg játszani akarnak, és klánokba tömörülnek, nem éri meg ki be lépkedni , és nincs is realitása a dolognak.
csak gondoljuk végig:
kilépni egy klánból, eg yszövetségből, hogy földet tudjunk szerezni...
biztos vagyok benne, hogy ez a tamagocsi országoknak nagyon népszerűtlen, de akik valóban játszani szeretnének, azoknak hasznos lenne
Last edited by Hóhér; 01-13-2008 at 19:41..
|

01-13-2008, 19:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ne akarjunk 
|
A magam részéről tetszik ez a dolog. Ha felveted a megbeszélések közt, támogatni fogom 

01-13-2008, 20:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Nemmel szavaztam, mert nekem így tetszik minden, ahogy most van.
Amikor valakit anno begyújtottak, akkor tönkretették az elf fajt. Serg légyszi ne akard csökkenteni a stratégiai lehetőségeket.
Akkor már tényleg arról szólna a játék, hogy ütsz, vagy ha nem tudod beütni, fedezel, mert ha 1 ház gyullad, azért nem fog átépülni az ellen tolisabbra.
Én elég sokáig voltam egyfős klánban, de soha nem tapasztaltam azt a "hátrányt", ami miatt ismét szabályt akartok változtatni.
A sereges maluszt pedig már rég elfogadta mindenki, az így jó, ahogy van.
Érdekes, hogy ez a téma akkor jelent meg, amikor az A nyerspiaca elég instabil.
|
te sem mstanában mentél 100k pontról 300k, 400k, és akár 500k pontra, csupán azért nem találkoztál vele...

01-13-2008, 20:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ne akarjunk
az 1-2 fős klánok végig evickélik játék nélkül a csoportot, mert földre teljesen felesleges beütni őket, illetve sokszor nagyobb a kockázat, mint a nyeremény.
akik meg játszani akarnak, és klánokba tömörülnek, nem éri meg ki be lépkedni , és nincs is realitása a dolognak.
csak gondoljuk végig:
biztos vagyok benne, hogy ez a tamagocsi országoknak nagyon népszerűtlen, de akik valóban játszani szeretnének, azoknak hasznos lenne
|
Ez igy hülyeség, nem tudom Te játszottál e egyfödben, én most is egyfős vagyok és a játékomat a legkevésbé sem nevezném tamagocsinak, nem azt ahol most vagyok hanem azt a részét mig felmásztam oda ahol vagyok.
Egyfősként játszani nem nagyobb tamagocsi mint a topklán tenetjén 70% házzal ülni, nem sajnálom tőled, csak mindig azoktol hallom ezt a tamagocsi szót akik ennek maguk a legnagyobb művelői.
Gyulaword (#79796)
|

01-13-2008, 20:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ne akarjunk
csak gondoljuk végig:
|
sztem az 1-2 fős klánoknak 2 csoportja van egyik 1 v 2 eéf összáll és ellavírozz, de ezen a malusz váltzás nincs érdembeli hatással!
a másik akik 1-2-3 fősbe akarnak gyorsan aktívan haladni és ütögetni felfelé...
nos sztem ezek a klánok megérdenlik a toli vari védelmi maluszt is, mivel két klán lefedi tudtommal a tophatárt jeenleg és szinte lehetetlen ütéssel tuljutni rajtuk, jelen körülmények között meg nincs értelme ütni őket , mivel keveset hoz az ember és nem jut távol a sok fős klántól+ még a nyakába kapja az ártókat is!
ilyen szituációk meg vannak és akik 300k pont felett ücsörögnek több mint 1 éve, próbálják elhinni h jelenleg ez van...
semmiféle stratégiai elem nem veszlik el, ahogy amikor a hadimaluszt is bevezették és ott se veszet el csak normális formáta kapott, egyenlő lehetőségeket...

01-13-2008, 20:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
sokkal inkább érdemesnek találnám átgondolni azt, hogy minimum 4 fős lehet 1 klán, ha kevesebben vannak, egyszerűen nem működne a klán
|
Nekem tetszik, de szerintem nem érdemes felvetni. Sokan elleneztük annak idején a kis létszámú klánok bevezetését, de Ati hajthatatlan volt.
Úgy emlékszem Ati fő érve az volt, hogy sokan panaszkodnak neki, hogy nem tudnak klánba lépni, mert nem veszik be őket. Ati nem akarta elhinni, ezért indított egy orit az 1A-ban, sokáig hirdetett és tényleg nem vették fel.
Ezért döntött úgy, hogy bevezeti az 1 fős klánt. Nem hiszem, hogy visszacsinálná.
Egér a sajton... (#3744)
|

01-13-2008, 23:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ati nem akarta elhinni, ezért indított egy orit az 1A-ban, sokáig hirdetett és tényleg nem vették fel.
|
Ez tetszik!
Indított egy orit A-ban 
|

01-14-2008, 08:33
|
Member
|
|
|
|
Végigiolvastam de ne mértem.
Szerintem olyanokról beszélgetünk akik nem is találkoznak sose egymassal. 1 fős klán egyéniben szerintem nincsen sosem egy 10 fős klánközelében. Ha meg van semmi értelme gyujtogatni meg ártózni hiszen ugyse tudsz vele mit csinálni. Az A ba szerintem már nincsenek poénból, unalomból gyujtogató országok.
Amugy meg amit Peti írt hülyeség. Persze mindeki léphet 10 fős klánba, de azert más a játék 1 millió pont felett. Azzal védekezni hogy megvolt az esélye 10 es be lépni nem biztos hogy elég magyarázat. Ott egy klánvédés más mint 120 000 értéken.
|

01-14-2008, 10:26
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem tetszik, de szerintem nem érdemes felvetni. Sokan elleneztük annak idején a kis létszámú klánok bevezetését, de Ati hajthatatlan volt.
Úgy emlékszem Ati fő érve az volt, hogy sokan panaszkodnak neki, hogy nem tudnak klánba lépni, mert nem veszik be őket. Ati nem akarta elhinni, ezért indított egy orit az 1A-ban, sokáig hirdetett és tényleg nem vették fel.
Ezért döntött úgy, hogy bevezeti az 1 fős klánt. Nem hiszem, hogy visszacsinálná.
|
temészetesen nem nyitnék neki új topicot.
Ati próbáját nem tartom élet szerűnek. Egy klán munkája nem A ban kezdődik, hanem lentebbi szinteken. Ha 4 szinten át nem talált szövetségeseket, akikkel folytathatná az A-t , akkor NE AKARJON A-ban keresni fellépés után szövetségeseket. Amikor elkezdtem játszani, még csak 3 dik szinten voltam, de már akkor kezdtem gondolkozni, és szervezni, hogy vajon kikkel leszek majd ha A ba érek. Azt meg valóban elképzelhetetlennek tartom, hogy egy éppen csak fellépett vagyon nélküli országot bármilyen klán felvegyen, csak azért, hogy ő forogni tudjon. És ez így is van jól.
Gyulának reagálva, én azért tamagocsizom itt fenn, mert Te tamagocsizol ott lenn egyedül. A sok egy fős klán gondolom nem azon munkálkodik, hogy feljusson ide játszani, egyszerűen csak forogni akarnak.
Azonkívül mi le fogunk fordulni, és jövünk fel új országokkal, most éppen felmérés alatt van, hogy főleg hány fős klánok vannak.
Sajnos a rengeteg sok 1-2 fős klán miatt olyanoknak , akik évekóta együtt játszanak 1 fős klánban kell játszaniuk egy olyan csoportban, ahol a csapatjáték lenne a lényeg. Eléggé elborult dolog ez.
|

01-14-2008, 10:30
|
Member
|
|
|
|
Szerintem az A ban lehet klánt találni. nem mondom azt hogy a top 2-3 klán ismertlen országokat vesz fel magához de attól még lehet találni. Nekem is mindig sikerült találnom pedig A előtt sose keresgettem.
És a mai napig tartom hogy nem jó egyből nagy klánba meni ahol megmondják hogy mit hogyan csinálj. Aki egyedül van vagy 1-2 fős klánban ott megtanulja a kláncsatát és az A sajátosságait.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|