Én semmi mosolyognivalót nem találok az ilyen topicokban. Meg az értelmetlen, bárgyú, direkte kártékony hozzászólásokon. Biztos az én hibám, biztos szakmai ártalom. Lehet engem kéne kezeltetli, és valami erős gyógyszer hatása mellett beleerőszakolni a liberális gondolkodást az agyamba... De engem zavar, hogy a károkozás oké, az ellene való felszólalás bűn.
De nekem mindegy... Úgyis van pár jó ismerősöm laborokban, gyógyszertárakban, majd kérek tőlük egy jó erős adag Prozac-ot. Megiszom mellé 4-5 sört, és önelégült, bamba mosollyal fogom nyugtázni az összes létező hozzászólást.
És ezt ne vedd magadra Remy, meg senki, akinek nem inge! Csak talán azon kéne elgondolkodni, hogy az egymásnak esések miért történnek meg. És nem azon, hogy ha már megtörténtek, milyen hangnemben.
Mert ha nem lennének egymásnak esések, akkor nem lenne hangnem sem.
És az egymásnak esést nem ultraliberális gondolkodással kéne megvalósítani, a "bárki bármit csinálhat" elvén, hanem talán máshogy.
Ez a véleményem. De gondolom ez túl radikális, és erős hangvételű. Úgyhogy jöhetnek az ezért jár, jól megérdemelt pirostéglák.
|