|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-19-2007, 18:20
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
No, minden végigolvasva. Korlátozások terén ezek tűnnek számomra most reálisnak:
- A fagyasztás előtt 72 óra szabadság.
- A fagyasztás minimum X óra időtartamú.
- A fagyasztásról visszatérve 72 óra szabadság. *
* Ez elég bután hangzik igazából, nem nagyon van összhangban a sima szabadság rendszerével, amikoris bármikor vissza lehet jönni, úgyhogy ez nem biztos, hogy ebben a formában jó lenne.
|

09-19-2007, 18:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
végigolvastam és én támogatom a "mélyszabit" 
NewGárdony (#200400)
|

09-19-2007, 19:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
- a szabi alatti szabályokat is érvényesiteném rá, ne lehessen azt megcsinálni, hogy van fent egy termelője lefagyasztja amig elhalad mellette és utána úgyanott "kiolvasztja", a topkörök fogyása is logikus, mert ha felébreszti akkor iég s minimum 336kört mkelljen töltenie a csopiban, és ne léphessen egyből...
|
Quote:
Originally Posted by Dave
S
Az ÉN véleményem szerint a szükséges feltételei ennek:
(...)
-ha netán már a topban volt, elvenném a topköreit!
(...)
|
ezzel valszeg az extrém termelőket segítenénk bizonyos mértékig, akiknek a túl sok eltöltött idő miatt 15%-kal csökken körönként a moráljuk. az is igaz, hogyha lesz a kötelező 72+72 óra szabi a fagyás előtt és után, akkor legalább 144 hekit vesztene. szerintem az hiányzik még innen, hogy fagyasztás alatt is csökkenjen körönként 1 hekivel annak az orinak a területe, aki a maximum föld felett van, vagy pedig ne csökkenjen a topban eltöltött idő... vagy esetleg azt az orit ne lehessen lefagyasztani, amelyik teljesíti a szintlépés feltételei közül azokat, hogy megvan-e a kötelező játékidő és a kötelező topban eltöltött idő. belegondolva lehet, hogy az utóbbi a legjobb megoldás. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-19-2007, 19:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ezzel valszeg az extrém termelőket segítenénk bizonyos mértékig, akiknek a túl sok eltöltött idő miatt 15%-kal csökken körönként a moráljuk. az is igaz, hogyha lesz a kötelező 72+72 óra szabi a fagyás előtt és után, akkor legalább 144 hekit vesztene. szerintem az hiányzik még innen, hogy fagyasztás alatt is csökkenjen körönként 1 hekivel annak az orinak a területe, aki a maximum föld felett van, vagy pedig ne csökkenjen a topban eltöltött idő... vagy esetleg azt az orit ne lehessen lefagyasztani, amelyik teljesíti a szintlépés feltételei közül azokat, hogy megvan-e a kötelező játékidő és a kötelező topban eltöltött idő. belegondolva lehet, hogy az utóbbi a legjobb megoldás. 
|
Hmm, való igaz, hogy ha fel tudna lépni, akkor semmi szükség arra, hogy fagyasszon, akkor lépjen fel. Ha nem tud, mert feljebb van országa, akkor a fentebbi országát kell fagyasztania, nem ezt...
|

09-19-2007, 20:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, való igaz, hogy ha fel tudna lépni, akkor semmi szükség arra, hogy fagyasszon, akkor lépjen fel. Ha nem tud, mert feljebb van országa, akkor a fentebbi országát kell fagyasztania, nem ezt...
|
Hmm, nem, mégsem jó. Felmegy a nagyon topba, beverti magát, hogy a minimum föld feltételnek ne feleljen meg, és máris szabadon fagyaszthatja magát, és szabadulhat esetlegesen a topköreitől.
Hmm-hmm... Lehetséges, hogy mégse kéne kivenni a pontlistából, hanem benthagyni, mint egy sima szabis országot (ha topos ország, akkor had csökkenjen a területe, ha nem topos, akkor úgyse zavarja), csak épp MF-fé váltani, hogy egyéb visszaélések ne lehessenek vele. Így a 2x72 óra szabi se kell külön...
Viszont így erősen korlátozni kéne ezt a lehetőséget, hogy ne legyen ilyen országokkal tele a pontlista...
|

09-19-2007, 23:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, nem, mégsem jó. Felmegy a nagyon topba, beverti magát, hogy a minimum föld feltételnek ne feleljen meg, és máris szabadon fagyaszthatja magát, és szabadulhat esetlegesen a topköreitől.
Hmm-hmm... Lehetséges, hogy mégse kéne kivenni a pontlistából, hanem benthagyni, mint egy sima szabis országot (ha topos ország, akkor had csökkenjen a területe, ha nem topos, akkor úgyse zavarja), csak épp MF-fé váltani, hogy egyéb visszaélések ne lehessenek vele. Így a 2x72 óra szabi se kell külön...
Viszont így erősen korlátozni kéne ezt a lehetőséget, hogy ne legyen ilyen országokkal tele a pontlista...
|
És mi lenne ha a kellemeset a hasznossal? ha csökkenne a területe a max felett, de nem lenne benne a pontlistában???
Mert szerintem nem lenne szerencsés, ha 1 ember 2országa is szerepelne ugyanazon csoport pontlistájában.

09-20-2007, 08:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
...
Mert szerintem nem lenne szerencsés, ha 1 ember 2országa is szerepelne ugyanazon csoport pontlistájában.
|
ezt kifejtenéd bővebben? miért is lenne ez "nem szerencsés"?
|

09-20-2007, 09:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
És mi lenne ha a kellemeset a hasznossal? ha csökkenne a területe a max felett, de nem lenne benne a pontlistában???
|
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne
|

01-11-2008, 11:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
én azt a szabit bent hagynám, arra az esetre ha már megy felé sereg, az be tudjon még ütni (bár ha bent marad a listában ez nem feltétel)
|

01-12-2008, 18:17
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Remek ötlet, ezt támogatom mindenképpen.
De csak hogy kérdezzek valamit:
Adott egy ori akit folyamatosan lopnak és se tartaléka se szövetségese, az országa már teljesen csóró lett és már öldösik vagy gyújtják, de tudja még gömbözni a támadóját. Ekkor ugye feljön az egy szinttel lentebbi orijával amelyik alapvetően hadis vagy igen erős tolis és rövid időn belül teljesen tönkreteszi az eredeti támadót. Természetesen miután továbblépett az orijával akkor visszajön az eredetivel és folytatja tovább az útját.
Így megoldotta azt amihez pl újráznia kellett volna.
Ha ez bevezetésre kerül akkor lehetséges lesz olyan dolgokat megtenni mint amit leírtam?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|