|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-04-2007, 17:08
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na ebben nem ertunk egyet. Azon is csodalkozom hogy ezt igy ki mered jelenteni. Jovobelato lennel? Legalabb ird oda, hogy szerintem. Tudod Synk, az az egy baj van veled, hogy azt hiszed, teljesen atlatod a dolgokat, es amit mondasz, az ugy lesz. Es mindezt egy szemellenzon keresztul teszed.
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg 
|
Ez lenne a haladás? Hogy a gigaoriknak szabályokkal könnyítsük meg, hogy leverjék a kisebbeket?
|

09-04-2007, 17:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
|
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. 

09-04-2007, 17:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez lenne a haladás? Hogy a gigaoriknak szabályokkal könnyítsük meg, hogy leverjék a kisebbeket?
|
Mondom en, hogy csolatas. Nem is magyarazom tovabb. Viszont a korabbi postjaidat nezve egesz jol eltudnal vitatkozni magaddal is, ugyhogy ram nincs is szukseg. 

09-04-2007, 17:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én mindig megpróbáltam elvonatkoztatni a saját helyzetemtől. Azt próbáltam nézni, hogy a játék javul-e, függetlenül attól, hogy nekem személy szerint jó-e.
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő.
|
ezek szerint legegyszerűbben úgy lehetne megoldani a problémát, ha letörülnénk a giga orikat( fordulási kényszer) és utána egyenesbe lenne az A minden nemű változtatás nélkül?
1 idő után ugyis kialakulna ugyanez a szitáció vagy a fedezési "karantén" miatt már nem? 

09-04-2007, 17:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. 
|
Szerinted mennyi idő alatt lennél az? Nagyjából 3év? 5év? 10év?
Erre én azt mondanám, hogy király vagyok, elértem, amit épeszű ember elérhet, ideje más célt keresni. Hidd el, mindenki gratulálna, és ugyanazt el akarná érni amit te.
|

09-04-2007, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
sajna összeesküdtek ellened az égiek...
Szerintem korábban is volt hasonlo, anno Wandék esetében, aszem mégis meg lett oldva a dolog bármi nemű modosítás nélkül...
Pedig akkor h sírtak , h sosem előzi meg őket...
Remy a türelem rózsát terem a Szkara pár napja ment el és máris sztem elég korán elkezdtetek sírni...
Ki is lehe pakolni orikat a klánokból, akkor egyből közelebb kerülnétek egymáshoz.... Vagy a top3 klán fél egymásnak esni??? Ezért keresi a kiutat? :O

09-04-2007, 17:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Na ebben nem ertunk egyet. Azon is csodalkozom hogy ezt igy ki mered jelenteni. Jovobelato lennel? Legalabb ird oda, hogy szerintem. Tudod Synk, az az egy baj van veled, hogy azt hiszed, teljesen atlatod a dolgokat, es amit mondasz, az ugy lesz. Es mindezt egy szemellenzon keresztul teszed.
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg 
|
Én elgondolkodtam most egy kicsit egyik dolog se biztos 
Az se,hogy csökken az se,hogy nő
De abban biztos vagyok nagy üti a kicsit dolog lenne:S Lehet most valaki azt írja,hogy attól félek ,hogy majd valamikor a jővőben ha A-ba jutok akkor pont engem fog megtalálni 1 nagyobb elég kicsi az esélye de igen meglehet 
A nagy az azért nagy mert jól tud játszani , pénze is van és idelye.(szerintem)
A kicsi meg azért kisebb mert nem tud annyira jól játszani, pénze is kevesebb, és időt se elget fordít a játékra.(szerintem)
SZERINTEM összeereszteni őket nem igazságos. Föleg meg ugy,hogy csak a nagy kezdeményezhet támadást 
Itt most nem nem az első 30-ból néztem valakit kicsinek.
Vagy fel kell áldozni a többi játékost azért,hogy talán ott a elöl valakinek jó legyen?
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-04-2007, 17:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Szerinted mennyi idő alatt lennél az? Nagyjából 3év? 5év? 10év?
Erre én azt mondanám, hogy király vagyok, elértem, amit épeszű ember elérhet, ideje más célt keresni. Hidd el, mindenki gratulálna, és ugyanazt el akarná érni amit te.
|
Nekem mar regota nincs celom a hoditoban, csak az emberek miatt vagyok ott. De az atlephetetlen korlatokat nagyon nem szeretem 

09-04-2007, 17:29
|
Member
|
|
|
|
az a-ban inkább vmi távolság számítás modosításon gondolkodnék, h a top30-ban felfelé haladva bizonyos százalékkal lecsökentsük a távolságokat( mintegy összehuznánk a top30-40 orit) és vmi hasinlokép működne a klánlistában is...
Gondolom ez senkinek se teccene, mert egyből egyenrangubb orik lennének hirtelen egymás ellenfelei egyéniben és klánban is...

09-04-2007, 17:34
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
sajna összeesküdtek ellened az égiek...
Szerintem korábban is volt hasonlo, anno Wandék esetében, aszem mégis meg lett oldva a dolog bármi nemű modosítás nélkül...
Pedig akkor h sírtak , h sosem előzi meg őket...
Remy a türelem rózsát terem a Szkara pár napja ment el és máris sztem elég korán elkezdtetek sírni...
Ki is lehe pakolni orikat a klánokból, akkor egyből közelebb kerülnétek egymáshoz.... Vagy a top3 klán fél egymásnak esni??? Ezért keresi a kiutat? :O
|
Lotr... Probalom szep turelmesen elmondani, hogy megertsd. Nem tudom az az eset hogy volt, de akkor nem volt fedezes modositas. De mindjart szamolgatok Neked, jo? Ha jol neztem, csak az en orimat, hogy odafedezzuk a Pannon kozelebe egyeniben, cirka 8 evig kellene nekem egyedul katonat termelni. Szerinted ez jo igy, ezt kellene tennem?
Hogy gondoltad megis az egymasnak esest? Most komolyan? Erdekelne, hogy atlatod-e a helyzetet, belegondoltal-e, vagy csak olyan szepen hangzik ezt mondanod?
|
|
Posting Rules
|