|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-04-2007, 16:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Szóval te azért ellenzed most mert jó célpont lennél?
Egy javaslat meg hogy jó e vagy rosz atol függ hogy milyen épp a top összetétele?
Ugye ez csak vicc?????
|
Nem vagyok A-ban.
De szerintem elöször mindenki minden javaslatot ugy néz meg:
Neki ez valaha lehet-e hasznos(nem feltétlenül per pillanat)
Vagy neki csak rossz lenne...
Illetve több rossz lenne,mint jó 
Mert máshogy,hogy döntsön???
Synkel elég elől van az A-ba ő gondolom ezt már meg tudja itélni,hogy ez kiknek lenne hasznos és kiknek nem.
És ha csak 20embernek haszon a többieknek nem jó akkor...
30. helyen áll és szerintem pont az a körüli embereknek hasznos javaslatot kellene tenni,hogy beérjek az elejét.
De tőlem ennyit nem akaork nagyon beleszólni.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 09-04-2007 at 16:31..
|

09-04-2007, 16:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Egy javaslat meg hogy jó e vagy rosz atol függ hogy milyen épp a top összetétele?
Ugye ez csak vicc?????
|
Gyula, nagyon egyetértek.
Egér a sajton... (#3744)
|

09-04-2007, 16:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem vagyok A-ban.
Synkel elég elől van az A-ba ő gondolom ezt már meg tudja itélni,hogy ez kiknek lenne hasznos és kiknek nem.
30. helyen áll és szerintem pont az a körüli embereknek hasznos javaslatot kellene tenni,hogy beérjek az elejét.
|
Aham, de én is elől vagyok és pont az ellenkezőjét gondolom mint Synk, akkor most hogy van ez Harcos mester????
Gyulaword (#79796)
|

09-04-2007, 16:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ugye ez csak vicc?????
|
Gyula, te meg azért támogatod, mert olcsóbban mehetnél vissza a klánodba ha megunod az egyszemélyest. Szal talán nem csak én vagyok vicces.
Igen, bevallom: amelyik változás nekem nem érdekem, sőt kifejezetten első volnalban vagyok a szenvedő alanyai közt, azt a változást nem támogatom. Ha ez szerinted vicc, akkor nem bennem van a hiba.
|

09-04-2007, 16:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Aham, de én is elől vagyok és pont az ellenkezőjét gondolom mint Synk, akkor most hogy van ez Harcos mester????
|
Hát azt mondom értem 
Mondjuk nekem ott sántit a dolog,hogy nagy öli a kicsit 
A nagyot most nevezzünk top30 fölöttinek 
A fentebb lévő még fentebb lesz a lentebb lévő még lentebb 
Mert a lentebb lévő nem kerülhet a nagy klánok mellé.
Míg a nagy klán odakerülhet a kisebb mellé.
Persze ez attól függ kit nézünk kihez képest 
Elnézést ha félre értettem valamit: A téma lényege az,hogy a nagy játékos üthesse a kisebbet.Ami csak a top30% játékosainak lehet jó.(mindegy az ,hogy 4k hekis üt 3k-st vagy egészena fenti orik ütnek valakit)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-04-2007, 16:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem vagyok A-ban.
|
Én mindig megpróbáltam elvonatkoztatni a saját helyzetemtől. Azt próbáltam nézni, hogy a játék javul-e, függetlenül attól, hogy nekem személy szerint jó-e.
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő.
Egér a sajton... (#3744)
|

09-04-2007, 17:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én mindig megpróbáltam elvonatkoztatni a saját helyzetemtől. Azt próbáltam nézni, hogy a játék javul-e, függetlenül attól, hogy nekem személy szerint jó-e.
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő.
|
Azért ez így nem teljesen igaz. A Big Gun 4 orit vitt fel szép magasra a fedezés módosítása óta, a legelsők közé. Ezzel párhuzamosan sokan kiszorultak a topból, illetve az aktív játékból. Arwyl, Suzy, Bagoly, hogy csak az utóbbiakat említsem. Ebből 2 szk-n van, de gyakorlatilag esélytelen a visszatértük.
Az átlag és a legelsők különbsége még jobban nőne, ha ez a javaslat megvalósulna.
|

09-04-2007, 17:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
|
Egyet értek!
Másik dolog a két klán legnagyobb országa közötti különbséggel is gond van szerintem, mert ezek szerint lehet 2 körre egymástól 2 klán ugyh 0 földet hoznak egymástól, mivel az egyik klánba 1 marha nagy ori van és több kicsi, mig a másikba közepesek szerepelnek...
ennek mi is az értelme???  miért is lett bevezetve anno?
Gyula Synket tisztelem, mert legalább vállalja nyíltan az okát, h mért támogat vmit és mért nem , nem úgy mint sokan mások...

09-04-2007, 17:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az átlag és a legelsők különbsége még jobban nőne, ha ez a javaslat megvalósulna.
|
Na ebben nem ertunk egyet. Azon is csodalkozom hogy ezt igy ki mered jelenteni. Jovobelato lennel? Legalabb ird oda, hogy szerintem. Tudod Synk, az az egy baj van veled, hogy azt hiszed, teljesen atlatod a dolgokat, es amit mondasz, az ugy lesz. Es mindezt egy szemellenzon keresztul teszed.
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg 

09-04-2007, 17:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Gyula te egy lökött elf vagy aki a két rossz közül próbálja a jobbat választani 
|
|
Posting Rules
|