|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-04-2007, 18:09
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
|
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. 

09-04-2007, 18:16
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. 
|
Szerinted mennyi idő alatt lennél az? Nagyjából 3év? 5év? 10év?
Erre én azt mondanám, hogy király vagyok, elértem, amit épeszű ember elérhet, ideje más célt keresni. Hidd el, mindenki gratulálna, és ugyanazt el akarná érni amit te.
|

09-04-2007, 18:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Szerinted mennyi idő alatt lennél az? Nagyjából 3év? 5év? 10év?
Erre én azt mondanám, hogy király vagyok, elértem, amit épeszű ember elérhet, ideje más célt keresni. Hidd el, mindenki gratulálna, és ugyanazt el akarná érni amit te.
|
Nekem mar regota nincs celom a hoditoban, csak az emberek miatt vagyok ott. De az atlephetetlen korlatokat nagyon nem szeretem 

09-04-2007, 18:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
sajna összeesküdtek ellened az égiek...
Szerintem korábban is volt hasonlo, anno Wandék esetében, aszem mégis meg lett oldva a dolog bármi nemű modosítás nélkül...
Pedig akkor h sírtak , h sosem előzi meg őket...
Remy a türelem rózsát terem a Szkara pár napja ment el és máris sztem elég korán elkezdtetek sírni...
Ki is lehe pakolni orikat a klánokból, akkor egyből közelebb kerülnétek egymáshoz.... Vagy a top3 klán fél egymásnak esni??? Ezért keresi a kiutat? :O

09-04-2007, 18:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
sajna összeesküdtek ellened az égiek...
Szerintem korábban is volt hasonlo, anno Wandék esetében, aszem mégis meg lett oldva a dolog bármi nemű modosítás nélkül...
Pedig akkor h sírtak , h sosem előzi meg őket...
Remy a türelem rózsát terem a Szkara pár napja ment el és máris sztem elég korán elkezdtetek sírni...
Ki is lehe pakolni orikat a klánokból, akkor egyből közelebb kerülnétek egymáshoz.... Vagy a top3 klán fél egymásnak esni??? Ezért keresi a kiutat? :O
|
Lotr... Probalom szep turelmesen elmondani, hogy megertsd. Nem tudom az az eset hogy volt, de akkor nem volt fedezes modositas. De mindjart szamolgatok Neked, jo? Ha jol neztem, csak az en orimat, hogy odafedezzuk a Pannon kozelebe egyeniben, cirka 8 evig kellene nekem egyedul katonat termelni. Szerinted ez jo igy, ezt kellene tennem?
Hogy gondoltad megis az egymasnak esest? Most komolyan? Erdekelne, hogy atlatod-e a helyzetet, belegondoltal-e, vagy csak olyan szepen hangzik ezt mondanod?

09-04-2007, 18:50
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Lotr... Probalom szep turelmesen elmondani, hogy megertsd. Nem tudom az az eset hogy volt, de akkor nem volt fedezes modositas. De mindjart szamolgatok Neked, jo? Ha jol neztem, csak az en orimat, hogy odafedezzuk a Pannon kozelebe egyeniben, cirka 8 evig kellene nekem egyedul katonat termelni. Szerinted ez jo igy, ezt kellene tennem?
Hogy gondoltad megis az egymasnak esest? Most komolyan? Erdekelne, hogy atlatod-e a helyzetet, belegondoltal-e, vagy csak olyan szepen hangzik ezt mondanod?
|
Mondok egypárat.
A napokban fikáztátok le Arwylt, mert nem állt ki 3 oritok ellen verekedni, hanem kivitte a földjét. Ami mellesleg nem lett volna baj, de nektek egy gramot se adott belőle, ami viszont gáz ugye... Nektek 3 oritok áll 7 Pannonos alatt, mégse csináltok semmit, mert esélyetek sincs.
Nem magammal vitatkozok. Próbálj meg te megszabadulni a csőlátástól, és végre nem a gigaorik érdekeit nézni. A monro féle javaslat szintén harcot hoz, még földet se kell leadjatok, akkor miért kéne egy ilyet támogatni, ami kizárólag nektek jó?
Azzal kapcsolatban meg, hogy nem szereted a leküzdhetetlen akadályokat: Kérsz esetleg egy játék megnyerése gombot?
|

09-04-2007, 19:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azzal kapcsolatban meg, hogy nem szereted a leküzdhetetlen akadályokat: Kérsz esetleg egy játék megnyerése gombot?
|
Ezt így elég viccesnek érzem.. főleg Remynek célozva.. ha szeretne egy ilyen gombot, akkor nem ott lenne, ahol van, hanem 7-8k hekiről csipogna, hogy jujj bántani akarnak a nagyok..
Amúgy azt is vedd figyelembe, hogy nem csak azok támogatják ezt a javaslatot, akiknek giga orijuk van.. próbálj túllépni a saját érdekeiden.. még ha nehéz is..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-04-2007, 23:30
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Ezt így elég viccesnek érzem.. főleg Remynek célozva.. ha szeretne egy ilyen gombot, akkor nem ott lenne, ahol van, hanem 7-8k hekiről csipogna, hogy jujj bántani akarnak a nagyok..
Amúgy azt is vedd figyelembe, hogy nem csak azok támogatják ezt a javaslatot, akiknek giga orijuk van.. próbálj túllépni a saját érdekeiden.. még ha nehéz is..
|
Jó legyen!Egy kikötéssel benne vagyok ebben az egészben.Valaki írta hogy legyen egy bizonyos idő 2-4k kör amíg a nagyklánból kivált orik alkotta kisebb klán nem bomolhat fel és mehet újra vissza a régibe.Eben az esetben a némi pénzzel rendelkező klánok(Pl.: Óvoda) sikerrel vehetik fel a versenyt.
|

09-04-2007, 23:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Jó legyen!Egy kikötéssel benne vagyok ebben az egészben.Valaki írta hogy legyen egy bizonyos idő 2-4k kör amíg a nagyklánból kivált orik alkotta kisebb klán nem bomolhat fel és mehet újra vissza a régibe.Eben az esetben a némi pénzzel rendelkező klánok(Pl.: Óvoda) sikerrel vehetik fel a versenyt.
|
sikoly, en is ellenzem a dolgot, de ez most komplett marhasag volt. olyan nincs, hogy 1 klan nem bomolhat fel, meg hogy nem lephet vki ide v. oda be. 
|

09-05-2007, 01:18
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ez a türelmesebb Remy sokkal szimpatikusabb...
Wand módosításaival szintén kiegyenlítettebb a javaslat!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|