Quote:
Originally Posted by -Ede-
én erre mondok mást!
ha annyira nagyon nem veszed komolyan a játékot, akkor ne kellj fel éjszaka, legyen olyan szövid, ami egyet ért veled, és nem várják el tőled h felkellj éjszaka!
|
Ilyen nincs

A-ban vagy ismeri az ügyeletes a jelszavad, vagy vállalod, hogy felkelsz bármely órában mikor sereg megy feléd, vagy a klán felé. Ha a szövid nem várja el tőled, hogy ennyit megtegyél, akkor nagyon rossz szövben vagy.
Szerintem ez az egész jól működik. Védelmet bevenni, meg hasonló apróságokért már többször léptem be klántársak orijába. Volt olyan klátársam, aki gömbözött is másik oriból, merthogy az nem támadó akció, át is kerültek anarchba mindketten ahogy illik. Idegesítő, ha hirtelen két 5k hekis ori elhagyja a klánt, de a magam részéről nem háborgok miatta, mert az azért túlzás lenne, hogy a klántárs hiányzik ugyan, de az országa teljes életet éljen közben.
És hogy miért van erre szükség? Nagyon egyszerű a válasz. Ha 2-3 napig nem vagy gépnél, és leszabizol, azzal veszélyezteted a klánodat, mert a te szabidtől függetlenül a klán támadható, ráadásul miattad gyengébben is védekezik. Megteheted, hogy kilépsz a klánból arra a pár napra míg nem tudod gondozni az országodat, csak az újbóli klánbalépés földbe kerül, minnél többször játszod ezt el, annál többe.
Ha nem lépne be megbízható klántárs alkalmanként a fontosabb teendőket elvégezni, akkor jönne az amit Valezius mondott: a játék kéne életed legfontosabb eleme legyen, és ez nem feltétlen jó.