Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Raktár reform volt eredetileg, de most már mindenről van benne szó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2258)

Tyborrex 08-22-2007 13:11

Raktár reform volt eredetileg, de most már mindenről van benne szó

Bocs, hogy ide írom, de a megfelelő topicba nem engedi, majd kérem áthelyezni a megbeszélésekhez!
Egy olyan ötletem támadt mely a raktárhasználatot változtatná meg.
A lényeg egyszerű, a meglévő raktár épület fennhatósága alól jöjjön ki a gabona tárolása és erre legyen egy új épület, mégpedig a magtár (vagy szinonímája).
Elsőre lehet értelmetlen, de ha kicsit jobban átgondoljuk, sok olyan ori van melyek nem termelnek semmi nyersit, viszont gabona mindnekinek kell(tisztelet kedves hulla barátainknak). Így ezzel a módosítással valóra válna, hogy csak olyan épületet tartson mindenki melyre valóban szüksége is van.
A magtárat egyébiránt a rég kikezdett piac helyére képzeltem el, így nem is kell sokat változtatni a táblázatok szerkezetén. Ebből következne, hogy nem lenne felesleges épület, hanem mind1iket használná valaki, hisz a piacot már a 2 hetes amatőrök is lebontják.

-Ede- 08-22-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by Tyborrex (Post 119314)
Bocs, hogy ide írom, de a megfelelő topicba nem engedi, majd kérem áthelyezni a megbeszélésekhez!
Egy olyan ötletem támadt mely a raktárhasználatot változtatná meg.
A lényeg egyszerű, a meglévő raktár épület fennhatósága alól jöjjön ki a gabona tárolása és erre legyen egy új épület, mégpedig a magtár (vagy szinonímája).
Elsőre lehet értelmetlen, de ha kicsit jobban átgondoljuk, sok olyan ori van melyek nem termelnek semmi nyersit, viszont gabona mindnekinek kell(tisztelet kedves hulla barátainknak). Így ezzel a módosítással valóra válna, hogy csak olyan épületet tartson mindenki melyre valóban szüksége is van.
A magtárat egyébiránt a rég kikezdett piac helyére képzeltem el, így nem is kell sokat változtatni a táblázatok szerkezetén. Ebből következne, hogy nem lenne felesleges épület, hanem mind1iket használná valaki, hisz a piacot már a 2 hetes amatőrök is lebontják.

ezzel lényegében senkinek nem kedvezel csak, mindenkinek plusz épületet kell bekalkulálnia
ezt úgy gondoltad h egy tanyafree ori ami semmit nem termel az majd csak magtárat tart?
aki meg termel azt meg büntessük meg plussz épületekkel?
fölösleges plussz épületeket bevezetni, és nem véletlenül nem indíthatsz topicot a megbeszélések között

Kubbi 08-22-2007 13:18

Nekem szimpatikus lenne az ötlet.
Bár, amit Ede mondott az is igaz.

Dragi 08-22-2007 13:21

Hmmmmm Magtár más játékba van! :) De ez itt a Hódító :)

Tyborrex 08-22-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 119318)

Tudom, de elég nehéz sok különböző épületfajtát találni egy középkori stratégia játékban:D

Ati 08-22-2007 13:25

Quote:

1, Lásd elvetett javaslatok.
2, Nem azért nem enged oda nyitni, hogy akkor máshol nyisd meg, és majd tegyük át.

J.Ati 08-22-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 119318)

Már sokan próbáltak travianból hozni ide ötleteket,de ez itt a hódító!
Páran nem vették észre:)

BeeLord 08-22-2007 14:06

Quote:

Nem értem. Hol a probléma azzal, hogy valakinek semmi más nincs a raktárában, mint gabona? Mitől lesz neki jobb, hogy a gabonájához újabb épület jön létre?

A kiemelet részhez: ha hiszed, ha nem, ahhoz, hogy gabonát tarts az országban, ahhoz "valóban szükséged van" raktárra.

-Ede- 08-22-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 119337)
Már sokan próbáltak travianból hozni ide ötleteket,de ez itt a hódító!
Páran nem vették észre:)

én gondoltam nem reklámozom, már 2 ilyen ötletnél ,a leszólás közben eléggé reklámoztam:D

J.Ati 08-22-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 119343)
én gondoltam nem reklámozom, már 2 ilyen ötletnél ,a leszólás közben eléggé reklámoztam:D

off:

Én már csak ellen reklámot tudnék hozzá fűzni ahoz a játékhoz:D
Nekem a hódító után az nagyon nem jött be és nem értem azokat akik mindkettővel játszanak miért a hódítót akarják formálni ahoz:confused::cool:
Jönnek itt a helyettes dologgal meg a magtár mi fog még jönni?
Elefántok,medvék,kígyók?:confused::D

All times are GMT +1. The time now is 19:55.