![]() |
Raktár reform volt eredetileg, de most már mindenről van benne szó
Bocs, hogy ide írom, de a megfelelő topicba nem engedi, majd kérem áthelyezni a megbeszélésekhez!
Egy olyan ötletem támadt mely a raktárhasználatot változtatná meg. A lényeg egyszerű, a meglévő raktár épület fennhatósága alól jöjjön ki a gabona tárolása és erre legyen egy új épület, mégpedig a magtár (vagy szinonímája). Elsőre lehet értelmetlen, de ha kicsit jobban átgondoljuk, sok olyan ori van melyek nem termelnek semmi nyersit, viszont gabona mindnekinek kell(tisztelet kedves hulla barátainknak). Így ezzel a módosítással valóra válna, hogy csak olyan épületet tartson mindenki melyre valóban szüksége is van. A magtárat egyébiránt a rég kikezdett piac helyére képzeltem el, így nem is kell sokat változtatni a táblázatok szerkezetén. Ebből következne, hogy nem lenne felesleges épület, hanem mind1iket használná valaki, hisz a piacot már a 2 hetes amatőrök is lebontják. |
Quote:
ezt úgy gondoltad h egy tanyafree ori ami semmit nem termel az majd csak magtárat tart? aki meg termel azt meg büntessük meg plussz épületekkel? fölösleges plussz épületeket bevezetni, és nem véletlenül nem indíthatsz topicot a megbeszélések között |
Nekem szimpatikus lenne az ötlet.
Bár, amit Ede mondott az is igaz. |
Hmmmmm Magtár más játékba van! :) De ez itt a Hódító :)
|
Quote:
|
Quote:
2, Nem azért nem enged oda nyitni, hogy akkor máshol nyisd meg, és majd tegyük át. |
Quote:
Páran nem vették észre:) |
Quote:
A kiemelet részhez: ha hiszed, ha nem, ahhoz, hogy gabonát tarts az országban, ahhoz "valóban szükséged van" raktárra. |
Quote:
|
Quote:
Én már csak ellen reklámot tudnék hozzá fűzni ahoz a játékhoz:D Nekem a hódító után az nagyon nem jött be és nem értem azokat akik mindkettővel játszanak miért a hódítót akarják formálni ahoz:confused::cool: Jönnek itt a helyettes dologgal meg a magtár mi fog még jönni? Elefántok,medvék,kígyók?:confused::D |
All times are GMT +1. The time now is 19:55. |