Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-23-2007, 17:26
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
bizony, és ehhez a mennyiséghez kellene még egy adat
És ha még a teki se lenne maxon
Na látom átgonmdoltad, és ez volt a cél
Akkor ezt megbeszéltük, még egy dolog, amire használható a piac, köszi Ede

Járna a zöld, ha tudnék adni
Old 08-23-2007, 19:46
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Érdekes módon Fegya klánszövetség ötleténél senki nem mondta, hogy de ez travian
Valamikor meg fogom nézni ezt a traviant!
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 19:55
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
szerintem egész jó alapötletű, és egy kultúrált társadalomban(német) jól is működhet, itt viszont nagyon komoly problémák vannak vele, mert nincsne eléggé leszabályozva!(pl friss regelt városoddal oda kerülsz egy olyan mellé aki 1éve nyomja, neki van 10knépessége, neked 100, és ha olyan kedve van, a földig rombol)
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 20:11
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Valezius részére: A traviant nem ismerem, bár hívtak többször is játszani. Fegya klánszövetséges javaslata nekem ettől függetlenül nem tetszett, sőt mire elolvastam, neki magának se Szal azért nem teljesen igaz, hogy a felvetőt utasítjuk el, nem a témát. Fegyának nem egy értelmes javaslata megvalósult már, és van egypár az elvetettek közt is. Mivel régi és sokat látott játékos, tutira nagyobb arányban vannak értelmes javaslatai, mint nekem, vagy legtöbbünknek.
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 20:18
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Valezius részére: A traviant nem ismerem, bár hívtak többször is játszani. Fegya klánszövetséges javaslata nekem ettől függetlenül nem tetszett, sőt mire elolvastam, neki magának se Szal azért nem teljesen igaz, hogy a felvetőt utasítjuk el, nem a témát. Fegyának nem egy értelmes javaslata megvalósult már, és van egypár az elvetettek közt is. Mivel régi és sokat látott játékos, tutira nagyobb arányban vannak értelmes javaslatai, mint nekem, vagy legtöbbünknek.
Épp azt mondom, ott szóba se került, hogy travianból lenne "koppintva", hanem át lett beszélve értelmesen. De bárki más vetett föl ilyen javaslatot, valaki mnindig beszólt, hogy ez nem a travian.

Egyébként nekem nem tetszik az a játék
Old 08-23-2007, 20:20
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Attól még hasonlított az ötleted az ottani állapotokra, amivel nekem így semmi bajom. Csupán a reakciókkal, lásd eggyel alább.
Old 08-23-2007, 20:31
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Quote:
Épp azt mondom, ott szóba se került, hogy travianból lenne "koppintva", hanem át lett beszélve értelmesen. De bárki más vetett föl ilyen javaslatot, valaki mnindig beszólt, hogy ez nem a travian.

Egyébként nekem nem tetszik az a játék
Quote:
Attól még hasonlított az ötleted az ottani állapotokra, amivel nekem így semmi bajom. Csupán a reakciókkal, lásd eggyel alább.
val ezzel most az az 1 gondom van h tudtommal ez nem si fegya ötlete volt, és most rákenitek

Quote:
Originally Posted by maccos View Post
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
Követség száma Fa Kő Agyag
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121
És ez folytatódna tovább a századikig. Innét már nem lehetne többet építeni.
(szövi nem 4 fővel: 44.hsz)

és le lett írva h nem travian!

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
ezt a játékot travian-nak hívják...
de ez itt a Hódító, kicsit más koncepcióval, amibe ez nem fér bele, mert teljesen eltérő módon kezeli a földterületet
(46.hsz)

azaz te vagy valahonnan máshonnan emlékszel á(bár nem találtam másik topicot ilyen dolgokkal) vagy nem jól emlékszel
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 20:53
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
val ezzel most az az 1 gondom van h tudtommal ez nem si fegya ötlete volt, és most rákenitek

(szövi nem 4 fővel: 44.hsz)

és le lett írva h nem travian!

(46.hsz)

azaz te vagy valahonnan máshonnan emlékszel á(bár nem találtam másik topicot ilyen dolgokkal) vagy nem jól emlékszel

Nem ezekre gondolok, hanem erre:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1957

Klánszövetségek, alklánok tiszta travian, nem szóltam hozzá, mert az a-s témákhoz nem értek.

Maccos ötlete teljes hülyeség volt, mert nem fér bele a hódító koncepciójába.
A magtáras ötlet elvileg beleférne, de Ati nem enged új épületet (meg annyira nem is lenne pozitív változás így elsőre)

A saját ötletemről meg már beszéltem eleget. Az ötlet a travianból jött persze, de teljesen másképp lenne használva a hódítóban, és szerintem szükség lenne rá, mások szerint nem.

Mégvalami: felmerült, hogy miért nem a travian igazodik a hódítóhoz. Kb egy hónapot játszottam vele, aztán töröltem, de az utolsó napokban jelent meg a törlésig ütés fogalma a travianban, ami egyértelműen hódítós elv

Tehát szerintem nem baj, ha a két dolog hat egymásra, de azélrt nem kell túlzásba esni
Old 08-23-2007, 21:00
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
Nem ezekre gondolok, hanem erre:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1957

Klánszövetségek, alklánok tiszta travian, nem szóltam hozzá, mert az a-s témákhoz nem értek.

Maccos ötlete teljes hülyeség volt, mert nem fér bele a hódító koncepciójába.
A magtáras ötlet elvileg beleférne, de Ati nem enged új épületet (meg annyira nem is lenne pozitív változás így elsőre)

A saját ötletemről meg már beszéltem eleget. Az ötlet a travianból jött persze, de teljesen másképp lenne használva a hódítóban, és szerintem szükség lenne rá, mások szerint nem.

Mégvalami: felmerült, hogy miért nem a travian igazodik a hódítóhoz. Kb egy hónapot játszottam vele, aztán töröltem, de az utolsó napokban jelent meg a törlésig ütés fogalma a travianban, ami egyértelműen hódítós elv

Tehát szerintem nem baj, ha a két dolog hat egymásra, de azélrt nem kell túlzásba esni
ahan
na az A-s témákhoz én sme értek igazán ezt a topicot nem is olvastam, eddig nem is láttam, és nem is fogom olvasni
hidd el h nem fog az ott igazodni! minden 'nagy' travianos leírta h ő 'szereti a főfaluja környékét tisztán tartani', azaz mindenkit szétkatapultol amint kijött a véedlem alól
egy igazságtalan játék amiben túl sok az idegbeteg
a sok idegbeteget leszámítva az egsz játék hasonlít a hód anarchistájához, csak ott nem lehet több felhasználója egy emberkének
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 22:50
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
ahan
na az A-s témákhoz én sme értek igazán ezt a topicot nem is olvastam, eddig nem is láttam, és nem is fogom olvasni
hidd el h nem fog az ott igazodni! minden 'nagy' travianos leírta h ő 'szereti a főfaluja környékét tisztán tartani', azaz mindenkit szétkatapultol amint kijött a véedlem alól
egy igazságtalan játék amiben túl sok az idegbeteg
a sok idegbeteget leszámítva az egsz játék hasonlít a hód anarchistájához, csak ott nem lehet több felhasználója egy emberkének
Nekem nem ez volt a bajom vele, de nagyjából egyetértek
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules