|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-05-2007, 21:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szerintem írtózatosan nehéz és sokaszor annyi idő ha valaki vip nélkül akar Aból fordulni.
ÉS igen, Aban ha nem is a "megynyerted a játékot" gomb a vip azért közel felér egy "nem vesztettél"-lel.
Jó a piac,meg minden, de igazán nem azért kell feltétlen a vip mert milyen jó, hanem mert másnak van.
Igazán ami miatt a vip mondhatni kötelező az Aban a klánraktár. Ez az a lényeges dolog ami miatt teljesen más lesz a helyzet mint a többi szinten.
Éppen azért mert más orik vippel tökéletes munkamegosztást tudnak kialakítani sokkal gyengébbé válsz vip nélkül. Ha te nem teszed,attól az ellenfél pl tanyafree orkja igen, és ha tizen körre pakolod fel a varikat akkor értelemszerűen sokkal kevesebb barakkod van az ork ellen, legyen szó akár hazakisérésről is. -csak egy előzőleg elhngzott példára reagálva
Mert Aban a legfontosabb érték heki és ha nem vagy vip akkor azzal gazdolkodsz rosszul.
Azaz "sokkal könnyebb a nem vipes orikat szétszedni", (feltéve hogy mindenki a saját orijával játszik)
|

07-05-2007, 21:15
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Igazán ami miatt a vip mondhatni kötelező az Aban a klánraktár.
|
Hmm? A klánraktár nincs VIP-hez kötve, az lehet mindenkinek.
|

07-05-2007, 21:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
ez hülyeség....sztem..vhol a vip igen nagy előny,és azért 24bö l24et te s elehetsz gépelött 1honapig!
|
őőő ha pl. Crazyre gondolok nem hülyeség 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

07-05-2007, 21:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
őőő ha pl. Crazyre gondolok nem hülyeség 
|
bocs én merek dolgozni mellette és élni is pl bulizni menni meg hasonlok..ha valakit ez tesz bodoggá h gép elött van 24órát az annak gratulálok,meg üdvözlöm abarátnöjét 
|

07-05-2007, 22:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat 
|
Ez maraha jó  
Akkor jó sok rossz játékos mászkálhat a hódban.
Talán akinek a való élete egy kicsit rosszúl sűlt el és nincsen családja,barátja esetleg párja sőőt nem is dolgozik(,mert nem tud vagy nem akar) és nem hagyja ott a gépet soha ,annak valóban nem kell vip és nem is kell a ht. segítsége 
Ugye mondanom se kell,hogy aludni meg minek 
|

07-05-2007, 22:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? A klánraktár nincs VIP-hez kötve, az lehet mindenkinek.
|
Igazad van. Ez éppen olyan volt mint amikor azt írtad, hogy óránkánt fel lehet kellni, és nem lesz hátrányban az ember. Csak azért tegyük fel hogy akadnak páran akik nem kellnek fel óránként orit etetni,varázsolni nem sokan csak úgy... mondjuk a nagy többség.
Ha mindenki a saját orijával játszik akkor talán nem nagy beleérzés kell, hogy felfogható legyen milyen "egyszerű" a te megoldásod Ati: helytartó helyett napi 24 órában kv előtt bennt lenni. És onantól hogy ez nem megy igenis óriási hátrányba kerül akinek nincs az Aban helytartója.
Last edited by Everlasting; 07-05-2007 at 22:54..
|

07-06-2007, 06:14
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

07-06-2007, 06:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
bocs én merek dolgozni mellette és élni is pl bulizni menni meg hasonlok..ha valakit ez tesz bodoggá h gép elött van 24órát az annak gratulálok,meg üdvözlöm abarátnöjét 
|
mondom hogy nekem is úgy mondták tegnap előtt    de akkor nem is tudok játszani mert van vipem 
|

07-06-2007, 08:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat
és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam  Hát igen mindig tanul valami újat az ember 
|
Lehet én tudom rosszul, de anarchba még nem jártam, de ott nem kötelező a vip? Ha nincs 24 körön belül törölnek?
|

07-06-2007, 08:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Lehet én tudom rosszul, de anarchba még nem jártam, de ott nem kötelező a vip? Ha nincs 24 körön belül törölnek?
|
Nem, nem kötelező. (Ha 90 nap alatt nem lépsz szintet akkor befagy az ori, kivéve a D-ben, VIP-pel nem számít a 90 nap.)
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|