![]() |
Quote:
|
Quote:
Erről igazából nem nyitok vitát. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ezt átmásoltam külön témába, mert a másikba nem való, viszont kíváncsivá tettél, hogy ha nincs helytartód, akkor miért verik szét az országodat.
A helytartó jobban tud képezni? Esetleg jobban teszi fel a varázslatokat? Esetleg kivéd olyan támadásokat, amiket helytartó nélkül nem tudnál kivédeni? Több tekercset tud írni egy könyvtár? Tényleg nem értem, hogy a +2 piacon kívül, amire ráadásul az A-ban a klánraktár miatt még kevesebb szükséged van, mi az, ami miatt hátrányban vagy. |
Lentebbi szinteken a karaván is jól tud jönni néha. :)
|
Quote:
Tehát ez sem olyan plusz, ami miatt szétvernék az országod, ha nincs. |
Vegyük az én esetmet. Családom és munkám miatt délután vagyok csak, de ezt már sokszor leírtam. A-ba adott hekin, adott varázsló csak 6 körre tudja feltenni a varikat, tehát 22.30-kor felteszem a varikat és azok lejárnak reggel 5.00-kor. Én 16.00 kv előtt nem tudok géphez ülni. Elf vagyok, tehát mindenki aki meggömből kiszúrja, hogyha nincs fent a faji varim, utánna mágia felderítés, és hopp neki semmije nincs fent. Szerinted egy védelem, mp, tisztánlátás nélküli önellátó, vagy etető elf így meddig húzná ki?
|
Quote:
Ha valaki 3 naponta egyszer lép be, szintén ne akarjon egy hónap múlva 5 személyiséggel játszani. |
Pepa!
Nincs ht az oridban? Jó ez a téma bár itt nem a ht-vel van a probléma,hanem azzal ,hogy mennyi időt tud az ember gépnél lenni. Tehát aki napi 24 órát van gépnél vagy napi 24 távolt néz még annak is vipes az orija;) És itt nem a képzésről és fajivariról van szó,hanem arról hogy kényelmessebb a játék vele:) Én pl felkelek akár másfél óránként egy távolra,ha szükséges,de a varikat már nem lenne kedvem felpakolni,majd a ht hisz azért tartom. És aki eljut A-ba az valószínűleg már az 5. szinten is vipeli az oriját,de ha esetleg kevesebb léből él az illető akkor ne vippeljen csak A-ban. Nekem volt egyszer egy ilyen ismim. Nem akart vipre költeni ,de amit megspórolt a 4 szint alatt azt azt A-ban felhasználta:) |
All times are GMT +1. The time now is 01:19. |