|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-05-2007, 16:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Hülyeséget mondtam igaz.
Úgy gondoltam, hogy mind a kati mind a teki piac bekészítve, és akkor csak 1kattintás, hogy mi történt, meg mégegy, hogy eladd a cuccokat.
3-4elég lenne, DE
A piac véges, tehát 5piaccal (igen 5 mivel nem vip mentességről csak hv mentességről van szó  ) nem lehet megcsinálni azt, amit a ht megcsinál. Szóval akinek ht-ja van az előnyben van, mert ugyanazt csinálja mint én, csak gyorsabban...
|
Pontosan ezért hoztam be a rengetést is, mert arra nem számolhatsz előre, úgy mint a mondjuk a tekizésre, ha észreveszed a kaput  meg nagyobb hekin gyújtásra 

07-05-2007, 16:23
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A piac véges, tehát 5piaccal (igen 5 mivel nem vip mentességről csak hv mentességről van szó  ) nem lehet megcsinálni azt, amit a ht megcsinál.
|
A helytartó is csak max 5-ször megy be, az se fog bemenni, ha elfogyott a piacbelépésed.
|

07-05-2007, 16:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A helytartó is csak max 5-ször megy be, az se fog bemenni, ha elfogyott a piacbelépésed.
|
De én nem tudok kipakolni 2mp alatt, csak ha be van készítve a piac, ergo nekem végig ott kéne lennem, míg a ht-nek elég kimenni akkor, maikor kell. 
|

07-05-2007, 17:18
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én a helytartó funkciójával egyetértek. Persze, hogy van előnye, azért kerül pénzbe.
Ki fizetne egy olyan szolgáltatásért, aminek nincsen kézzelfogható haszna azokkal a játékosokkal szemben, akik nem veszik igénybe.
Az is megoldás, hogy csak akkor veted be a helytartót, amikor taktikailag szükséges. Például amikor kevés könyvtáram volt és szükségem volt a 20 óránkénti teki írásra akkor befizettem egy helytartót.
Kétségtelen, hogy gyorsabban fejlődik egy ori helytartóval, de ez így természetes.
A szórakozásra pedig nemcsak időt, de pénzt is kell szánni.
|

07-05-2007, 17:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ennek atopicnak amugy mi értelme van?
|

07-05-2007, 17:57
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
ennek atopicnak amugy mi értelme van?
|
Felvetődött elvi szinten, hogy a nem vipes országokat könnyebb szétszedni.
Mivel ezzel nem értek egyet, ezért vártam ehhez a hozzászólásokat, hogy MIÉRT könnyebb.
|

07-05-2007, 18:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Felvetődött elvi szinten, hogy a nem vipes országokat könnyebb szétszedni.
Mivel ezzel nem értek egyet, ezért vártam ehhez a hozzászólásokat, hogy MIÉRT könnyebb.
|
Sztem egy stratégiai elemnek be lehet számolni a vipet,mert 3helyett 5piaccal eléggé lehet élezni az orit ez tény és való...de mindnet nem csinál meg helyettem a ht se szoval azért csak a gép elött töltöt idö a legnagyobb kritérium!
|

07-05-2007, 19:52
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat
és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam  Hát igen mindig tanul valami újat az ember 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

07-05-2007, 20:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
én tegnap tudtam meg hogy amúgy a jó játékosok nem vippelik az orijukat
és ehhez kellett kapnom egy orit anarchba hogy megtudjam  Hát igen mindig tanul valami újat az ember 
|
ez hülyeség....sztem..vhol a vip igen nagy előny,és azért 24bö l24et te s elehetsz gépelött 1honapig!
|

07-05-2007, 20:42
|
Member
|
|
|
|
Pepa: csak 16 órát vagy távol? De jó neked... Én 57 órás távollétre rendeztem be at orim.
Amúgy egyszer volt egy olyan időszak, amikor hetenként csak egyszer tudtam belépni. Azon már a helytartó sem segít! Helytartó nélkül a lassúban még tudnék boldogulni, nagyjából normálisan, a B-ben már rendszeresen szabiznom kéne, az A-ban azonban ez nem lehetséges! Így ott vagy Ht, vagy oritörlés, de arra nem vagyok hajlandó, vagy megrekedés, de az kb a törléssel egyenértékű dolog.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|