|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A helytartó képezzen-e a szabad helyeken túl is spec. egységeket?
|
Igen
|

|
34 |
85.00% |
Nem
|

|
6 |
15.00% |

07-05-2007, 10:05
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Remélem, kezd érthető lenni... 
Vagy én akarok nagy marhaságot?
|

07-05-2007, 10:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
|
Ünneprontó vagyok.
|

07-05-2007, 10:52
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Ünneprontó vagyok.
|
Esetleg, ha kifejtenéd, miért a NEM?
|

07-05-2007, 10:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Remélem, kezd érthető lenni... 
Vagy én akarok nagy marhaságot?
|
Kezdem azt hinni, hogy nekem csak ittasan szabad gondolkodni... 
Tegnap este értettem mindent rendesen. Reggel meg "tisztafejjel" vhogy nem esett le mit akarsz (az amit tegnap is értettem  ) szal a lényeg, hogy támogatom akkor még mindig 

07-05-2007, 11:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Esetleg, ha kifejtenéd, miért a NEM?
|
Látom sokat olvasod a saját a topicod. Már válaszoltam, amikor még a kérdést se Tetted fel. Nem fogok olyan újítást támogatni, ami csak a vipeseknek jó. Minden országom vipes a magyarba és egy ideig az angolba is az volt. Vagyok mindkét A-ba és lényegi különbségek vannak ott a vip hiány a miatt. Nem személyed ellen szól a "NEM", hanem a nem mindent játékost érintő változásnak. Mégha egyesek azt is gondolják, hogyha nem vagyok az Ő véleményükön akkor pirosat kell adniuk.
|

07-05-2007, 11:04
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
"A ht-nél az van, hogy pl. Katonák automatikus továbbképzése íjásszá, a szabad barakkhelyekre. No, most ez én úgy értelmezen, ha van 200 szabad helyem, akkor 200 ijjast képez és kész. De tegyük fel, hogy be van klikkelve a túlképzés sima katonából. Jön körönként 200 belőlük, és itt kellene a ht, hogy akkor minden körben nyomja tovább őket ijjassá. Hiába 200 szabad helyem van, de legyen képzésen mondjuk 1200 ijász. Ezt nem vettem észre eddig, hogy így tenne a ht-m..."
|
Ha helyesen van beállítva, és a képzésed megfelelő ütemben zajlik, akkor ezt be lehet állítani, ez egy most is létező funkció.
|

07-05-2007, 11:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Látom sokat olvasod a saját a topicod. Már válaszoltam, amikor még a kérdést se Tetted fel. Nem fogok olyan újítást támogatni, ami csak a vipeseknek jó. Minden országom vipes a magyarba és egy ideig az angolba is az volt. Vagyok mindkét A-ba és lényegi különbségek vannak ott a vip hiány a miatt. Nem személyed ellen szól a "NEM", hanem a nem mindent játékost érintő változásnak. Mégha egyesek azt is gondolják, hogyha nem vagyok az Ő véleményükön akkor pirosat kell adniuk.
|
Bár továbbra se látom, hogy a felvetés olyasmit tartalmazna, ami nincs jelenleg is a játékban (kivéve a varik/tolik esetén), de természetesen a képzés tipikusan olyan dolog, amit helytartó nélkül is meg tudsz oldani, így bármennyire fejlesztve van is a képzés, sose fog olyat tudni, amit vip nélkül ne tehetnél meg. Akkor meg miért ne tudhatna minél többet?
Hangsúlyozom, a mostani felvetés a helytartó kezdete óta bent van. (Varik és tolik kivételével.)
|

07-05-2007, 11:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha helyesen van beállítva, és a képzésed megfelelő ütemben zajlik, akkor ezt be lehet állítani, ez egy most is létező funkció.
|
Tényleg??? mert én úgy vettem észre, hogyha jön körönként 200kati és van 200szabadhelyem, (fegyóval sincs gond) akkor
bejön 200kati, ezt a 200katit tovább képzi ijjá, bejön még 200kati a következő körben és azt már nem képzi, mert az ijakkal tele lenne a barakk, úgyanúgy ahogy varit se képez, ha a képzésen levőkkel együtt nincs több szabadhely

07-05-2007, 11:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Tényleg??? mert én úgy vettem észre, hogyha jön körönként 200kati és van 200szabadhelyem, (fegyóval sincs gond) akkor
bejön 200kati, ezt a 200katit tovább képzi ijjá, bejön még 200kati a következő körben és azt már nem képzi, mert az ijakkal tele lenne a barakk, úgyanúgy ahogy varit se képez, ha a képzésen levőkkel együtt nincs több szabadhely
|
Tolit+varit nem fog képezni, ha nincs nekik hely. Ha túlképzel, akkor minden beérkező egységet továbbképez annak, ami be van állítva, és aminek tovább tud. (A szabad helyek fenntartását figyeli a képzés alatt levőknél, ha beállítottad.)
|

07-05-2007, 11:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bár továbbra se látom, hogy a felvetés olyasmit tartalmazna, ami nincs jelenleg is a játékban (kivéve a varik/tolik esetén), de természetesen a képzés tipikusan olyan dolog, amit helytartó nélkül is meg tudsz oldani, így bármennyire fejlesztve van is a képzés, sose fog olyat tudni, amit vip nélkül ne tehetnél meg. Akkor meg miért ne tudhatna minél többet?
Hangsúlyozom, a mostani felvetés a helytartó kezdete óta bent van. (Varik és tolik kivételével.)
|
A ht a dolgok folyamatosságáról szól, nem arról, hogy olyat tudna, amit a játékos nem. Ha valaki reggel és este lép be, akkor csak reggel és este tud képezni, én nem minden körben. Ha csak 12 óránként vagyok gépnél, akkor én nem tudom 6 körönként felrakni a varikat, a ht igen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|