Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Spec. egységek képzése a szabad helyeken túl is helytartóval (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1949)

Pool 07-04-2007 14:33

Spec. egységek képzése a szabad helyeken túl is helytartóval

Egy apró kiegészítés a helytartóhoz.
Nagy segítség lenne a spec. egységeket képző és piacon eladó orik számára, ha az alapkatonához hasonlóan lehetne szabad helyen túl is képezni a helytartóval. Így nem kellene mindig arra figyelni, hogy legyen szabad hely az épületekben, elég lenne pl. 1 körrel a képzés beérkezése előtt "üríteni" piacra :)
Vélemény?

Synkel 07-04-2007 14:44

Nekem így elsőre tetszik. Támogatom.

Phoenix 07-04-2007 14:45

Nekem tetszik, mert így hadisként üthetnék vághatnák mindenkit és a veszteségeket sem 20 kör múlva tölteném fel, hanem azonnal :)

Csak sztem sokan azzal fognak jönni, hogy bocsi, de lassan öntudatra ébred a helytartó ;)

Pool 07-04-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 107384)
Nekem tetszik, mert így hadisként üthetnék vághatnák mindenkit és a veszteségeket sem 20 kör múlva tölteném fel, hanem azonnal :)

Csak sztem sokan azzal fognak jönni, hogy bocsi, de lassan öntudatra ébred a helytartó ;)

Nem azt kértem, hogy távolozzon, támadjon, hívjon helpet, adja el a nyerset, csak a képzésnél egy négyzetet, amit be lehetne klikkelni, hogy pl. "Katonák automatikus továbbképzése lovassá a szabad helyen túl is. (Fokozott figyelmet igényel!)" és kész...:)

Kutyuleee 07-04-2007 15:50

Támogatom, jól jönne nekem is:D

Pepa 07-04-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 107382)
Egy apró kiegészítés a helytartóhoz.
Nagy segítség lenne a spec. egységeket képző és piacon eladó orik számára, ha az alapkatonához hasonlóan lehetne szabad helyen túl is képezni a helytartóval. Így nem kellene mindig arra figyelni, hogy legyen szabad hely az épületekben, elég lenne pl. 1 körrel a képzés beérkezése előtt "üríteni" piacra :)
Vélemény?

És 50000-ről emeljük 150000-re a maximális árat, amit csak a helytartó tud ajánlani, meg építsen kovácsot, ha nincs elég fegyo, vagy vegyen fémet. De, tegyünk négyzetet oda is,hogy a következő ország folyamatos támadása állandó mészárral. Így is sokalta könnyebben játszhatók azok az országok amelyiknek van helytartója, mint amelyiknek nincs. Ez nem magyarba még jobban kijön, mint magyarba. Én személy szerint nem támogatmám, mert akkor csak a katiképzésből élőknek lenne több pénze.

Pool 07-04-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107404)
És 50000-ről emeljük 150000-re a maximális árat, amit csak a helytartó tud ajánlani, meg építsen kovácsot, ha nincs elég fegyo, vagy vegyen fémet. De, tegyünk négyzetet oda is,hogy a következő ország folyamatos támadása állandó mészárral. Így is sokalta könnyebben játszhatók azok az országok amelyiknek van helytartója, mint amelyiknek nincs. Ez nem magyarba még jobban kijön, mint magyarba. Én személy szerint nem támogatmám, mert akkor csak a katiképzésből élőknek lenne több pénze.

Az utolsó mondatoddal nem értek egyet ilyen szempontból, mert akkor miért segíti a ht a tekiírókat automata tekiírással?

Stoky(Gárdi) NEXUS 07-04-2007 20:26

én támogatom az ötletet!

Stoky(Gárdi) NEXUS 07-04-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107404)

attol még hogy automatikusan tovább képezne spec egységet a ht attol még nem lenne gazdagabb egy katitermelő mert a sima katit ugyis képzi egyfolytába és max pár körrel késöbb képezne saját kézzel spec egységet....
ugyhogy sztem ez egy jóó ötlet!

Eke 07-04-2007 21:06

Ez szerintem is jo ötlet volna ,ha megszülethetne:)

All times are GMT +1. The time now is 21:39.