|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A helytartó képezzen-e a szabad helyeken túl is spec. egységeket?
|
Igen
|

|
34 |
85.00% |
Nem
|

|
6 |
15.00% |

07-05-2007, 11:04
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
"A ht-nél az van, hogy pl. Katonák automatikus továbbképzése íjásszá, a szabad barakkhelyekre. No, most ez én úgy értelmezen, ha van 200 szabad helyem, akkor 200 ijjast képez és kész. De tegyük fel, hogy be van klikkelve a túlképzés sima katonából. Jön körönként 200 belőlük, és itt kellene a ht, hogy akkor minden körben nyomja tovább őket ijjassá. Hiába 200 szabad helyem van, de legyen képzésen mondjuk 1200 ijász. Ezt nem vettem észre eddig, hogy így tenne a ht-m..."
|
Ha helyesen van beállítva, és a képzésed megfelelő ütemben zajlik, akkor ezt be lehet állítani, ez egy most is létező funkció.
|

07-05-2007, 11:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha helyesen van beállítva, és a képzésed megfelelő ütemben zajlik, akkor ezt be lehet állítani, ez egy most is létező funkció.
|
Tényleg??? mert én úgy vettem észre, hogyha jön körönként 200kati és van 200szabadhelyem, (fegyóval sincs gond) akkor
bejön 200kati, ezt a 200katit tovább képzi ijjá, bejön még 200kati a következő körben és azt már nem képzi, mert az ijakkal tele lenne a barakk, úgyanúgy ahogy varit se képez, ha a képzésen levőkkel együtt nincs több szabadhely

07-05-2007, 11:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Tényleg??? mert én úgy vettem észre, hogyha jön körönként 200kati és van 200szabadhelyem, (fegyóval sincs gond) akkor
bejön 200kati, ezt a 200katit tovább képzi ijjá, bejön még 200kati a következő körben és azt már nem képzi, mert az ijakkal tele lenne a barakk, úgyanúgy ahogy varit se képez, ha a képzésen levőkkel együtt nincs több szabadhely
|
Tolit+varit nem fog képezni, ha nincs nekik hely. Ha túlképzel, akkor minden beérkező egységet továbbképez annak, ami be van állítva, és aminek tovább tud. (A szabad helyek fenntartását figyeli a képzés alatt levőknél, ha beállítottad.)
|

07-14-2007, 08:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Kövezzetek meg de én sem tapasztaltam még soha, hogy a HT több spec egységet tudjon képezni mint ami befér  Ha van ilyen funkció ma is akkor az szépe el va rejtve
Pedig jó lenne ezért támogatom a javaslatot!
|

07-14-2007, 20:29
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Kövezzetek meg de én sem tapasztaltam még soha, hogy a HT több spec egységet tudjon képezni mint ami befér  Ha van ilyen funkció ma is akkor az szépe el va rejtve
Pedig jó lenne ezért támogatom a javaslatot!
|
Én sem jöttem még rá, hogy lehet mondjuk 200 üres helyre körönként 200 beérkező katonát továbbképeztetni, hogy mondjuk 1000 egység legyen képzésen 
Sokkal egyszerűbb lenne egy sor, pl. " Katonák továbbképzése íjásszá a szabad helyen túl is" egy kis beklikkelhető négyzettel az elején...
|

07-15-2007, 23:56
|
Member
|
|
|
|
Hát, talán kuksizzátok meg ezt a hozzászólást:
Helytartó katonaképzés
Itt épp az volt a problémám, amit ti sehogy sem találtok. 
|

07-16-2007, 00:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Hát, talán kuksizzátok meg ezt a hozzászólást:
Helytartó katonaképzés
Itt épp az volt a problémám, amit ti sehogy sem találtok. 
|
Erre mondta Ati, hogy toli-varin kívól már benne van
De most ennek a javaslatnak mi értelme? Igazából nem teljesen mindegy? Most 2-3 vagy 10kör kit érdekel, ha annyi idő alatt nem lépek be, akkor most a HT nem képez, utána meg elmenne. Na bumm, nagy különbség...
|

07-16-2007, 09:23
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Erre mondta Ati, hogy toli-varin kívól már benne van
De most ennek a javaslatnak mi értelme? Igazából nem teljesen mindegy? Most 2-3 vagy 10kör kit érdekel, ha annyi idő alatt nem lépek be, akkor most a HT nem képez, utána meg elmenne. Na bumm, nagy különbség...
|
Egy tolisnak jól jöhet a már képzésen levő, de el nem férő egység, hiszen azokat a szegény tolisokat néha legyilkolják 
Ugyanez vonatkozik a varázslókra is, egy szöviháborúban nem mindegy azért, hogy 20 kör múlva érkezik vari, vagy 2
De ez is csak egy kényelmi funkció lenne, aki nem akarja nem használja
|

07-16-2007, 09:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Én sem jöttem még rá, hogy lehet mondjuk 200 üres helyre körönként 200 beérkező katonát továbbképeztetni, hogy mondjuk 1000 egység legyen képzésen 
Sokkal egyszerűbb lenne egy sor, pl. " Katonák továbbképzése íjásszá a szabad helyen túl is" egy kis beklikkelhető négyzettel az elején...
|
Ez már most is létezik, csak nincs neki külön beállítás. A meglevő beállításokkal megcsinálod. Ez a javaslat ennek megfelelően csak a nem-katonai egységekre vonatkozik: tolvaj és varázsló.
|

07-16-2007, 09:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez már most is létezik, csak nincs neki külön beállítás. A meglevő beállításokkal megcsinálod. Ez a javaslat ennek megfelelően csak a nem-katonai egységekre vonatkozik: tolvaj és varázsló.
|
Akkor legyen arra 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|