|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-02-2007, 18:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én alapvetően azért választottam külön, mert a normálba több a kezdő, mint lassúba. Lassúba pedig, sokkal több gondolkodási és taktikázási idő jut mindenre, mert csak 8 kv van 1 nap alatt.
|
szerintem ez meg pont fordítva igaz: lassúban jóval nagyobb a kezdők aránya. írtam már más topicokban is, hogy egyesek nagyon érdekes országokkal szaladgálnak a Q top100-ában, és a J topjában is.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

07-02-2007, 18:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
off
na, az ő számára mit fogtok ajánlani? a teve valószínűleg esik.
/off
|
OFF
Én a Star Wars Battlefront 2-t, ahol Lord Vader-rel végig lehet verni az egész galaxist.
ON
|

07-02-2007, 18:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
szerintem ez meg pont fordítva igaz: lassúban jóval nagyobb a kezdők aránya. írtam már más topicokban is, hogy egyesek nagyon érdekes országokkal szaladgálnak a Q top100-ában, és a J topjában is.
|
De J-ben és utánna E-ben nincs kimaxolt ország, max a törpék. még azért normálban jobban lehet érvényesülni kezdőként is.
|

07-02-2007, 18:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
még azért normálban jobban lehet érvényesülni kezdőként is.
|
ezt nem tudom megerősíteni, mivel már nem vagyok annyira kezdő.  erről valszeg inkább ők tudnának nyilatkozni.
én egyébként úgy látom, hogy a lassúban a kezdők sokkal nagyobb dícsőségeket tudnak szerezni. pl: bárki bejuthat a top10-be, csak akarni kell; akinek meg 1 kicsit is vág az agya, az simán lehet első is.
no de nagyon eltértünk a témától. 
and conscience
you fool."
|

07-02-2007, 18:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ezt nem tudom megerősíteni, mivel már nem vagyok annyira kezdő.  erről valszeg inkább ők tudnának nyilatkozni.
én egyébként úgy látom, hogy a lassúban a kezdők sokkal nagyobb dícsőségeket tudnak szerezni. pl: bárki bejuthat a top10-be, csak akarni kell; akinek meg 1 kicsit is vág az agya, az simán lehet első is.
no de nagyon eltértünk a témától. 
|
Nem, mert ahhoz, hogy valaki első legyen pár tyúkszemre rá kell lépni és ott van retorzió.
|

07-02-2007, 19:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem, mert ahhoz, hogy valaki első legyen pár tyúkszemre rá kell lépni és ott van retorzió.
|
ööö... hidd el, hogy nem. nemrég jártam arra. látták, hogy szét akarunk csapni a banda között, és mindenki leszabizott. a legközelebbi aktív ori 21k-n volt, míg mi 31k-n voltunk, ami soknak számít már a Q-ban. és eléggé bohóc orijaink voltak. 
a tavaly meg ugyanez volt a helyzet a másik orimmal is. 
nem volt ott semmiféle tyúkszem vagy retorzió.
and conscience
you fool."
|

07-02-2007, 19:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ööö... hidd el, hogy nem. nemrég jártam arra. látták, hogy szét akarunk csapni a banda között, és mindenki leszabizott. a legközelebbi aktív ori 21k-n volt, míg mi 31k-n voltunk, ami soknak számít már a Q-ban. és eléggé bohóc orijaink voltak. 
a tavaly meg ugyanez volt a helyzet a másik orimmal is. 
nem volt ott semmiféle tyúkszem vagy retorzió.
|
Lassúba annyira nem mélyedtem bele. Én inkább normálba nyomulok.
|

07-02-2007, 20:35
|
Banned
|
|
Longevity: 93%
|
|
Még óriás hadissal normál csoportban kifostottam egy tolvajt, majd az el kezdte a tekijeimet lopni, bemészároltam 2 sereggel majd küldtem neki egy mnt-t amit ő elutasított és tovább lopott, erre 6 napig egymásnak estünk. Ő folyamatosan tekizett, én meg folyamatosan mészároltam, a végén mikor már a morálja 60% körül volt és már 5 sereggel befértem hozzá leszabizott, de előte küldött egy üzit hogy még fogok hallani róla. 
|

07-02-2007, 20:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rántotta
Még óriás hadissal normál csoportban kifostottam egy tolvajt, majd az el kezdte a tekijeimet lopni, bemészároltam 2 sereggel majd küldtem neki egy mnt-t amit ő elutasított és tovább lopott, erre 6 napig egymásnak estünk. Ő folyamatosan tekizett, én meg folyamatosan mészároltam, a végén mikor már a morálja 60% körül volt és már 5 sereggel befértem hozzá leszabizott, de előte küldött egy üzit hogy még fogok hallani róla. 
|
Nem tudom mi számodra ebben a meglepő, de a tolisnak igaza van, mert nemértek azzal eggyet, hogy minden összezördülést MNT-vel kell zárni. (sajnos túl sokan akarják így befejezni). Én még nem kaptam nagy zakót, de ha majd sor kerül rá, akkor tudomásúl veszem, talpra állok, és idővel esetleg újra nekifutok a volt ellenek. És ha az ellen jól taktikázva fog kicsinálni, akkor még gratulálni is fogok neki amiért ilyen ügyes volt. 
|

07-02-2007, 21:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Nem tudom mi számodra ebben a meglepő, de a tolisnak igaza van, mert nemértek azzal eggyet, hogy minden összezördülést MNT-vel kell zárni. (sajnos túl sokan akarják így befejezni). Én még nem kaptam nagy zakót, de ha majd sor kerül rá, akkor tudomásúl veszem, talpra állok, és idővel esetleg újra nekifutok a volt ellenek. És ha az ellen jól taktikázva fog kicsinálni, akkor még gratulálni is fogok neki amiért ilyen ügyes volt.
|
pont az ilyen helyzeteket szokták lezárni mnt-el
amikor két szövi összeugrik, napokon át csépelik egymást, és végül mind1ik nagyon szeretne békét... nah pont olyankor jól jön az a 16mnt 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|