|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-02-2007, 21:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
pont az ilyen helyzeteket szokták lezárni mnt-el
amikor két szövi összeugrik, napokon át csépelik egymást, és végül mind1ik nagyon szeretne békét... nah pont olyankor jól jön az a 16mnt 
|
Igen, ha tényleg komolyan összemennek akkor nem vitás, jogos, de 1-2 napos csaták után is...? 
|

07-02-2007, 21:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Quote:
Originally Posted by Rántotta
Még óriás hadissal normál csoportban kifostottam egy tolvajt, majd az el kezdte a tekijeimet lopni, bemészároltam 2 sereggel majd küldtem neki egy mnt-t amit ő elutasított és tovább lopott, erre 6 napig egymásnak estünk. Ő folyamatosan tekizett, én meg folyamatosan mészároltam, a végén mikor már a morálja 60% körül volt és már 5 sereggel befértem hozzá leszabizott, de előte küldött egy üzit hogy még fogok hallani róla. 
|
Nem tudom mi számodra ebben a meglepő, de a tolisnak igaza van, mert nemértek azzal eggyet, hogy minden összezördülést MNT-vel kell zárni. (sajnos túl sokan akarják így befejezni). Én még nem kaptam nagy zakót, de ha majd sor kerül rá, akkor tudomásúl veszem, talpra állok, és idővel esetleg újra nekifutok a volt ellenek. És ha az ellen jól taktikázva fog kicsinálni, akkor még gratulálni is fogok neki amiért ilyen ügyes volt. 
|
Az a része nem meglepő, hogy nem akarta mnt-vel lezárni a csetepatét, ami engem is meglep valahol, hogy nemhogy örülne a gesztusnak mikor már bebizonyosodott hogy csak vesztett, hanem keménykedik tovább...
|

07-02-2007, 21:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Az a része nem meglepő, hogy nem akarta mnt-vel lezárni a csetepatét, ami engem is meglep valahol, hogy nemhogy örülne a gesztusnak mikor már bebizonyosodott hogy csak vesztett, hanem keménykedik tovább...
|
Mai példa W-ből: befosztottam egy orit, utánna beszólt zöldbe és elment szabira. A levelét elküldtem a supportra és a visszaigazoló üzenetet elküldtem neki zöldbe. Ma megint beszólt zöldbe, de most nem a supportra küldtem, hanem hozzá 5 mészárt, remélem ebből már ért, hogy nem Ő a legnagyobb király.
|

07-02-2007, 21:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Mai példa W-ből: befosztottam egy orit, utánna beszólt zöldbe és elment szabira. A levelét elküldtem a supportra és a visszaigazoló üzenetet elküldtem neki zöldbe. Ma megint beszólt zöldbe, de most nem a supportra küldtem, hanem hozzá 5 mészárt, remélem ebből már ért, hogy nem Ő a legnagyobb király.
|
Na, ez egy tökéletes megoldás! Küldtél neki egész karavánnyi diplomatát, hogy elsimítsák a nézeteltérést! Meg lehet csak szeretne 200 heki alá kerülni!
Azért valljuk be egy fosztás miatt azért én sem hunyászkodnék meg.
De továbbra is meglep az emberi butaság, attól hogy egyre gyakoribb, még nem szoktam meg.
|

07-02-2007, 23:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
|
Van benne valami, de nem biztos hogy az illető keménykedni akart. 
Én azt nem értem, hogy attól, hogy ő került ki roszabbúl az összecsapásból, miért kellene elfogadnia ezt a "gesztust"? Lehet hogy az illető tolis ori szereti a kihívásokat, és ha talpra áll majd szeretne visszacsapni a volt ellenfélnek. Attól, hogy valaki egyszer kap egy bizonyos oritól egy zakót, ez már azt is jelenti, hogy később már nem is próbálhatja meg majd térdrekényszeríteni a régi ellenfelét??? Lehet, hogy addigra tanul a hibáiból, gyakorol, és megpróbál egy új stratégiát és lehet, hogy egyszer majd valóban sikerül. 
|

07-02-2007, 23:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Van benne valami, de nem biztos hogy az illető keménykedni akart. 
Én azt nem értem, hogy attól, hogy ő került ki roszabbúl az összecsapásból, miért kellene elfogadnia ezt a "gesztust"? Lehet hogy az illető tolis ori szereti a kihívásokat, és ha talpra áll majd szeretne visszacsapni a volt ellenfélnek. Attól, hogy valaki egyszer kap egy bizonyos oritól egy zakót, ez már azt is jelenti, hogy később már nem is próbálhatja meg majd térdrekényszeríteni a régi ellenfelét??? Lehet, hogy addigra tanul a hibáiból, gyakorol, és megpróbál egy új stratégiát és lehet, hogy egyszer majd valóban sikerül. 
|
Én szoktam Mnt-t kötni ilyenkor, de az nálam csak 1 szintre szól, következőn mindenki tisztalappal kezd nálam és nyilt sisakkal
Amúgy azt nem értem hogy egy toli minek keménykedik egy óriásnál???
Főleg h jól érzem a szituációból ,egy mf tolisról lévén szó (cask mert visszaseregekről szó sem volt...) ilyenkor még ha az mnt-t nem is fogadom el, elfogadom a vereséget. Bármilyen vakmerő is vagyok féllábbal fakardal nem támadok tankra 

07-03-2007, 00:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Én szoktam Mnt-t kötni ilyenkor, de az nálam csak 1 szintre szól, következőn mindenki tisztalappal kezd nálam és nyilt sisakkal
Amúgy azt nem értem hogy egy toli minek keménykedik egy óriásnál???
Főleg h jól érzem a szituációból ,egy mf tolisról lévén szó (cask mert visszaseregekről szó sem volt...) ilyenkor még ha az mnt-t nem is fogadom el, elfogadom a vereséget. Bármilyen vakmerő is vagyok féllábbal fakardal nem támadok tankra
|
Én nem ismerem az adott esetet, csak egy játékstílust írtam le, na meg egy lehetőséget, hogy a tolis miért cselekedhetet a leírtak szerint. Gondolom te sem látsz bele annak a tolisnak az orijába, és nem ismered az adott szitut, szóval ne ítéld meg a tetteit ilyen könnyelműen. 
|

07-03-2007, 00:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Én nem ismerem az adott esetet, csak egy játékstílust írtam le, na meg egy lehetőséget, hogy a tolis miért cselekedhetet a leírtak szerint. Gondolom te sem látsz bele annak a tolisnak az orijába, és nem ismered az adott szitut, szóval ne ítéld meg a tetteit ilyen könnyelműen. 
|
Nem megitéltem a tetteit, csak a gondolatom fejeztem ki, hogy miért kell az embereimet vágóhídra küldeni, ha 100%os a vereség.

07-03-2007, 00:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nem megitéltem a tetteit, csak a gondolatom fejeztem ki, hogy miért kell az embereimet vágóhídra küldeni, ha 100%os a vereség.
|
Pont ezt mondom, honnan tudod hogy biztosra veszített volna. Lehet, hogy megvolt a megfelelő stratágiája, csak porszem ment a gépezetbe  
|

07-03-2007, 00:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Pont ezt mondom, honnan tudod hogy biztosra veszített volna. Lehet, hogy megvolt a megfelelő stratágiája, csak porszem ment a gépezetbe  
|
Kérlek lécci zöldben ird le hogy hogy tud egy mf toli legyőzni egy óriás hadist, érdekelne egy ilyen stratégia??? 
Még ha az óriás nem fér be sereggel akkor se nagyon látok módot arra hogy menjen bármire is. hacsak nem arra pályázott, hogy az óriás tekizésével, az ellen röhögögörcsben múljon ki 
|
|
Posting Rules
|