![]() |
Visszavágás, avagy meddig retorzió a retorió?
Sziasztok!
Ezt a topicot, olyan kezdő játékosoknak terveztem akik nem értik, hogy egyes akcióikért miért verték szét őket. Én csak a normál és a lassú csopikat tudnám elemezni, mert abba jártam. 5. normál: Itt mivel kis károkat lehet okozni, általában mészár, vagy foglalás a retorzió. Fosztásra inkább mészár, földre inkább föld. Varikkal való ártózásra, ha sűrű akkor földelés, ha egyszeri akkor mészár és - ha érdemes- varázslók gyilkolása. Lopás ellen, mivel nem lehet 10k kivülre esni mészár és tolvajok gyilkolása. 5. lassú: Mivel nagyon lassú a katiképzés (60 óra) és nem nagyon kati a piacon minden akcióra főleg mészár, tűzgolyó, mérgezés, gyilkolás, tehát ami csökkenti az egységeid számát. Földre általában csak akkor mennek, ha feljebb akarnak menni. De itt nagyon bevett szokás a szárazság-vihar emberlopás kombinációja. Most egyenlőre ennyi. Várom azok észrevételeit akik mást tapasztaltak, vagy esetleg nem értik, hogy egy bizonyos akcióért miért kapott annyit. |
Én még nem játszottam a lassú csoportban, a normálban pedig még nem esett meg velem retórzió :), mégis bátorkodtam ide írni mert nem értem, miért kell ezt lassú és normálra szétszedni. A 20 kör az minden csopiban 20 kör. A katik lassaban képződnek ok, de a varik lassabban regenerálódak egy újabb golyóbishoz stb. Én csak ezt nem értem. Belőlem csak a normál csopis tapasztalat beszél, amit látok, meg hallok, de nem hiszem így elsőre, hogy lenne különbség a két csoport béli retorziók között cak azért mert az egyik lassú, a másik pedig gyors vagy normál. Ezt inkább az azt végrehajtó játékosok játékstílusától függ. Meg perverzitásától...:D
|
Quote:
egyrészt mivel szerintem ez a leghatásosabb módszer az ori megbénításához hosszútávon, másrészt meg nagyon sok országnak nagyon rosszul van beállítva az intézője. még olyan játékosok sem állítják be rendesen, akik extra-profinak adják ki magukat... tapasztalat. elég hosszas emberlopásokkal megbénítani 1 orit, ezért a rutinosabb játékosok ellen ez a módszer nem működik. a szövi az ellen szövinek az egyik, kiszemelt tagjára kell összpontosítania az erejének 80-90%-át, és azalatt a másik 3 tag majdnem érintetlen marad. valamelyik másik topicban olvastam, hogy nagyon sokan az ellen varisát és tolisát szedik szét először, amivel én is egyetértek. |
Szerintem az a legjobb retorzió, amikor annyira földbedöngöljük az ellenfelet, hogy először elmegy a kedve a választott személyiségtől, majd a választott fajtól, majd az egész hódító játéktól, majd a végén az élettől is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jól van srácok, én csak vicceltem az előbb. Az az igazság, hogy én sohasem alkalmazom a retorziót, inkább haladok szépen tovább és véletlenszerűen választom ki az ellenfeleimet.
Persze ez a visszatámadás is az ember hangulatától függ szerintem. Amit nem szeretek, az az, hogy egy esetleg kezdő országot annyira sokan támadnak, hogy elmegy a kedve a játéktól. |
Quote:
na, az ő számára mit fogtok ajánlani? a teve valószínűleg esik. :p /off |
All times are GMT +1. The time now is 23:39. |