Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-30-2008, 13:15
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Kezd úgy tűnni nekem, hogy a jelenlegi rendszer a legjobb az elhangzottak közül. Most legalább lehetőség van a menekülésre, a ráállásra, és arra, hogy utánnafokozzon a támadó ori a védőnek és mégiscsak vigyen földet.

Egyetértek. Szerintem maradjon így. Egyeseknek nem tetszik, hogy szerencsejáték jellege van, mert vagy eltalálja a támadó, hogy fokozni vagy vontani kell-e vagy nem. Nekem nem tetszik az, hogy ha valaki rászán 500k katatncsot, akkor tutira visz földet a célpontjától, ráadásul komoly veszély nem fenyegeti, mert szembemenni legfeljebb matematikai esélye van a támadottnak, de az se túl sok.

Ati, nem arról beszélek, hogy extrém termelők barakk nélkül szeretnének élni, és sírnak ha valaki rájuk fokoz és beveri őket. Hanem arról, hogy 22 hekis orira fokoz rá a 20k-s. Nem sokkal kisebb és sokkal nagyobbról van szó, mert csak 10% az eltérés. Arwylról volt éplistám (remélem nem sértődik meg, és tekinti mgint személyeskedésnek, hogy rá hivatkozok) mikor Remy ráfokozott. 50% barakkja volt, meg tornyok is tisztességgel. Etetnie kellett a klánt, úgyhogy mellette ott figyeltek a tanyák. Egy kigyúrt több szemes orknak csemege az ilyen célpont. Ha tele van barakkozva, és fel is tudja tölteni, akkor legfeljebb pattan, de egyebet nem kockáztat, mert a célpont nem tud lebontani mellé, hogy sikerrel visszaüssön.

Nem tartom jó ötletnek bevezetni, hogy akinek van pénze az kockázat nélkül garantáltan vigyen földet a másiktól.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules