Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-30-2008, 12:04
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Viszont Arwyllal és Synkkel értek egyet abban, hogy nem jó, ha a fokozásosra visszatámadás nagyságrendekkel drágább, mint a fokozásos támadás.
Kisebb hektáron jól működik, hogy egy nagy ork sereget bár kivédeni nem tudok, de vissza tudom kísérni. Nagy hekin viszont, ha fokozással rámáll egy ork, akkor nem tudom visszakísérni. Ezt tartom bajnak és ezen próbáltam ötletemmel segíteni.
A fenti egyik beírásomban írtam, hogy azzal, ha a népesség értéknövelő hatását csökkentjük, sokaknak az a problémája, hogy nem lehet ráállni a másikra. Ez ugye nyilván azt jelenti, hogy gyorsan ráállni, hiszen egyébként bármikor ráállhatsz, felfedezel, vagy felütöd oda magad, és máris ott vagy.

Ha tehát a ráállás után nem lehet onnan elmenni, akkor ez megintcsak problémát fog jelenteni, és attól félek, hogy az lesz a vége, hogy akkor egyáltalán nem lesz ilyen ráállás. Vagyis ezzel azt érjük el, mintha a népesség nagyon korlátozottan számítana, ez pedig a többségnek nem tetszett.

Mert odafokozni nem fog senki a másikhoz, ha utána ott is marad. Ha ez lenne a célja, akkor ezt eddig is bárki bármikor megtehette volna felfedezéssel, vagy foglalással, illetve klánon belüli pozicionálással.

Ha ottmarad azon az értéken a támadó, akkor az egyenlő azzal, mintha ezt a lehetőséget teljesen megszüntettük volna. Amikor ez nem így volt megfogalmazva, de a lényege ugyanez volt, akkor az a többségnek nem tetszett.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules