Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Viszont Arwyllal és Synkkel értek egyet abban, hogy nem jó, ha a fokozásosra visszatámadás nagyságrendekkel drágább, mint a fokozásos támadás.
Kisebb hektáron jól működik, hogy egy nagy ork sereget bár kivédeni nem tudok, de vissza tudom kísérni. Nagy hekin viszont, ha fokozással rámáll egy ork, akkor nem tudom visszakísérni. Ezt tartom bajnak és ezen próbáltam ötletemmel segíteni.
|
A fenti egyik beírásomban írtam, hogy azzal, ha a népesség értéknövelő hatását csökkentjük, sokaknak az a problémája, hogy nem lehet ráállni a másikra. Ez ugye nyilván azt jelenti, hogy gyorsan ráállni, hiszen egyébként bármikor ráállhatsz, felfedezel, vagy felütöd oda magad, és máris ott vagy.
Ha tehát a ráállás után nem lehet onnan elmenni, akkor ez megintcsak problémát fog jelenteni, és attól félek, hogy az lesz a vége, hogy akkor egyáltalán nem lesz ilyen ráállás. Vagyis ezzel azt érjük el, mintha a népesség nagyon korlátozottan számítana, ez pedig a többségnek nem tetszett.
Mert odafokozni nem fog senki a másikhoz, ha utána ott is marad. Ha ez lenne a célja, akkor ezt eddig is bárki bármikor megtehette volna felfedezéssel, vagy foglalással, illetve klánon belüli pozicionálással.
Ha ottmarad azon az értéken a támadó, akkor az egyenlő azzal, mintha ezt a lehetőséget teljesen megszüntettük volna. Amikor ez nem így volt megfogalmazva, de a lényege ugyanez volt, akkor az a többségnek nem tetszett.