A történet tovább bonyolódik.
Mára kiderült, ( az illetékes töltőállomás vezetőjével csevegtem 1 órát telefonon) hogy nem is biztos hogy új Opel Astra az érintett autó, elképzelhető hogy régi Opel Vectra. (de ebben sem biztos senki :O)
Mindenesetre nekem Astra-m van.
Az eset nem is 2007. 11. 03.-án, hanem 2007. 11. 02.-án történt (abban az időpontban sem lehettem ott, szerencsére erre is van jónéhány tanúm).
Továbbá mint kiderült az érintett autóról hiányzott a rendszámtábla

(Tudnám hogy akkor milyen adatok alapján azonosították? Csak böktek egyet a nyilvántartásban Opel-Opel alapon???

)
Ezen infók birtokában ismét felhívtam a kérdéses önkormányzat Jegyző asszonyát, mindezt közöltem vele, mire ő annyit tudott csak az esethez hozzászólni hogy " De kisasszony én az alapján küldtem Önnek a levelet amit a Mol Rt a tudomásunkra hozott..."
Nyilatkoznom kellett hogy ezen időpontban dolgoztam, mire ő munkáltatói igazolást kért. Erre közöltem vele hogy én vagyok saját magam munkáltatója, (ezen kb 10 percig nem tudott dűlőre jutni) majd megkért hogy igazoljam le a helyet és az időt ahol tartózkodtam....
És a végére még egy jópofa poén: a kútvezető szerint a töltőállomásokról készült videofelvételeket a számítógépes rendszer 30 napig őrzi, a felvétel már nincs meg. (???)
Tehát tökjó, ezek szerint készült egy videofelvétel valakiről, aki tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott, de mára már senki nem biztos sem a gépjármű típusában, sem a forgalmi rendszámában... de még az érintett időpont is kérdéses??? És a bizonyítékként felhasználható és az azonosításra alkalmas videofelvételt meg törlik???
Komolyan nem értem, normálisak ezek??? És mindez a 21. szd-ban, Magyarországon???
Ehhh.... :@
Úgy érzem hogy ez már kész röhej....
Folytatása következik.