|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

04-10-2008, 20:09
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nincsen gyereked, aki esetleg elcsenhette az autodat, hogy 1 kicsit furikazzon vele?
amugy ha a vegen elismered / radbizonyitjak, stb. akkor LOPAST kovettel el es bekerulsz a nyilvantartasba. tehat nem uszod meg annyival, hogy "na jo, kifizetem, csak hagyjatok mar beken". ugyhogy eleg razos a dolog.
Last edited by Smooth Scroller; 04-10-2008 at 20:12..
|

04-10-2008, 20:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nincsen gyereked, aki esetleg elcsenhette az autodat, hogy 1 kicsit furikazzon vele?
amugy ha a vegen elismered / radbizonyitjak, stb. akkor LOPAST kovettel el es bekerulsz a nyilvantartasba. tehat nem uszod meg annyival, hogy "na jo, kifizetem, csak hagyjatok mar beken". ugyhogy eleg razos a dolog.
|
Senki nem vihette el a kocsimat, mert az ország más táján dolgoztam...és az autóm velem volt.
Se az elején, se a végén nem fogok olyat elismerni, amihez baromira semmi közöm, ha rám tudják bizonyítani, akkor elkezdek hirtelen hinni a többi dimenzióban és az idősíkokban :]]
|

04-10-2008, 20:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
Senki nem vihette el a kocsimat, mert az ország más táján dolgoztam...és az autóm velem volt.
Se az elején, se a végén nem fogok olyat elismerni, amihez baromira semmi közöm, ha rám tudják bizonyítani, akkor elkezdek hirtelen hinni a többi dimenzióban és az idősíkokban :]]
|
A munkáltatód igazolhatja, hogy épp dolgoztál, nem? Márpedig akkor nem lehettél az ország másik végében  
|

04-10-2008, 20:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
A munkáltatód igazolhatja, hogy épp dolgoztál, nem? Márpedig akkor nem lehettél az ország másik végében  
|
Nincs munkáltatóm, ennek ellenére többszáz tanúm van arra hogy én az ominózus időpontban Ercsitől kb 150 km-re dolgoztam :]] Nem aggódom, csak idegesít hogy nem értem.
|

04-10-2008, 20:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
N.a.t:
Ha tanúkkal tudod igazolni hogy akkor épp máshol voltál a kocsival és képtelenség hogy akkor ott Ercsiben tankoltál akkor neki hiteles felvétellel kell bizonyítania, hogy ez mégsem így volt.
|

04-10-2008, 20:36
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Én azt nem értem, hogy mit keres az ercsi önkormányzat az ügyben?
Mondjuk ha velem történne ilyen, odamennék, és a morcosabbik hangomon feltenném a kérdést, hogy "akkor ezt így most hogy?".
Bár ha nekem is keresztül kellene az országon utazni...
|

04-10-2008, 20:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Darkmaster
Mondjuk ha velem történne ilyen, odamennék, és a morcosabbik hangomon feltenném a kérdést, hogy "akkor ezt így most hogy?".
Bár ha nekem is keresztül kellene az országon utazni...
|
Ők azért vannak benne mert (nem értem h miért) az ercsi önkormányzat a feljelentő (vagy mi a szösz) holott a Molt károsítottam meg. Szerintük.
Hócipőm tele van, kiváncsi leszek az ügy végére...de soha sehonnan nem távoztam fizu nélkül, és lopni se szoktam 
Záruljon le ez az ügy, és olyan pert akasztok a nyakukba hogy beleszédülnek. Most már csakazértis.
Egyébként valószínű h hétfőn meglátogatom őket, addig van elég dolgom :S
|

04-10-2008, 20:52
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Az egészben az az érdekes, hogy a benzinkutak annyira be vannak kamerázva, hogy még azt is meg tudják mondani, hány milliméteres votl a körmöd, amivel a szétkenődött legyet vakargattad le a szélvédődről. (Pont az ilyen lopások miatt!)
Szóval amíg nem mutatnak egy totál jó videófelvételt, ne aggódj.
Még az is lehet, hogy valaki hamis rendszámmal furikázik az országban. Volt már rá példa. Úgyhogy készülj fel arra, hogy bizonyítanod kell, hogy az a kocsi a tied, és hogy az a rendszám ami rajta van, az legálisan van rajta.
És természetesen jó, ha sok tanúd van.
Visszatérve: a videófelvételen látszania kell valakinek, aki tankol. Amint igazolod, hogy a kocsi a tied, és az nálad volt, és a videon nem te látszol, máris tiszta vagy.
Csak annyit mondok, hogy sok sikert kívánok, és a körülményekhez képest nyugodtan intézkedj.
Azt viszont nem ajánlom, hogy a kocsiddal hajts be arra a MOL kútra... Inkább állj meg tőle 1-2 utcámnyira, és gyalog menj az állítólagos feljelentődhöz. (A MOL kúthoz, vagy kihez.) Mondom ezt azért, nehogy később "mégiscsak" legyen egy videójuk, hoyg te ott jártál kocsival!! Nemhiszem, hogy nehéz visszadátumozni egy videót. De inkább ne adj nekik lehetőséget rá!
Az önkormányzathoz is gyalog menj.
És még valami: menjen veled valaki az útra, akárki, aki a kocsiban marad. Tanúnak. Azt hiszem ennyit szerettem volna mondani,. Ha valami eszembe jut, akkor mlég szólok.
|

04-10-2008, 21:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
[quote=Darkmaster;169170]Én azt nem értem, hogy mit keres az ercsi önkormányzat az ügyben?
QUOTE]
A benzinkutas feljelentést tett a rendőrségen lopás miatt. Mivel a kár, csak tizenhatezer forint, ezért az eset szabálysértésnek minősül. Ilyenkor az illetékes eljáró szerv a helyi település jegyzője lesz.
Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de mintha te már egy végzést kaptál volna kézhez. Ha ez, így van akkor fel, van tüntetve rajta, hogy meddig és hol lehet fellebbezni az ügyben.
1.Amennyiben nem fellebbezel, akkor meg kell, téríted a kárt és az esetleges felmerült költségeket.
2. Fellebbezni akkor érdemes, ha van elég időd és van elég pénzed megelőlegezni az eljárási költségeket. Ez a változat a drágább.
Ha nincs sok pénzed és nem vagy túl önérzetes, akkor az 1. pont alapján járj el.
|

04-10-2008, 21:54
|
|
Member
|
|
|
|
[quote=BigPi;169186]
Quote:
Originally Posted by Darkmaster
QUOTE]
A benzinkutas feljelentést tett a rendőrségen lopás miatt. Mivel a kár, csak tizenhatezer forint, ezért az eset szabálysértésnek minősül. Ilyenkor az illetékes eljáró szerv a helyi település jegyzője lesz.
Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de mintha te már egy végzést kaptál volna kézhez. Ha ez, így van akkor fel, van tüntetve rajta, hogy meddig és hol lehet fellebbezni az ügyben.
1.Amennyiben nem fellebbezel, akkor meg kell, téríted a kárt és az esetleges felmerült költségeket.
2. Fellebbezni akkor érdemes, ha van elég időd és van elég pénzed megelőlegezni az eljárási költségeket. Ez a változat a drágább.
Ha nincs sok pénzed és nem vagy túl önérzetes, akkor az 1. pont alapján járj el.
|
Köszönöm :]] Megfellebbezem.
Gee neked meg külön köszi ;]]
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|