Originally Posted by Senki
Qlin: Remek, szép, csak minek. Nem tettszik. Ha van bányád, nem ütsz, mert nem tudsz, csak törpét, de azt a te módosításod nélkül is, akkor minek vezessük be? Hogy méginkább szívjunk? Ha nincs akkor meg mi a túrónak vagy törpe.
Harcorientált játék vs csapatjáték vs a gazdasági része... Külön kiemelten kértem, hogy ne menjünk ebbe bele hogy mi harcorientált itt és mi nem. ha kell számolni anyersanyaggal és az etetéssel, van vari meg toli, akkor nem egyszerűen harcorientált a játék, ha tisztán az kell, ott a Civ3000! Annak a dizájnja méga régi hódítóra is hasonlít!
Nehezítés, hogy ne törpét üssenek? Haha, tőlem mégnem vitt senki bányát összesen klánütéssel ha 20at vesztettem amióta törpe vagyok, pedig elég sok bányám van, akkor nagyon fáj nekik, hogyha el is visznek 5-6 bányát, akkor azt katiért lehet elbontani. Én nem azt mondom, hogy a törpe fedezéssel haladjon, sőt nem azt mondom, hogy bárki azzal haladjon, nem azt kell könnyíteni, de ha levernek, akkor az ne növelje a felfedezett területed arányát, hanem inkább csökkentse, mert abból vigyen földet, aki lever.... Még mindig ez a legértelmesebb. Se bánya arány nem kell, se nem csak törpére korlátozódik, de mindenki pótolni tudja a vesztett területeit, anélkül, hogy az egyre nehezebbé válna a szintentartás, ha valamiért nem tud haladni, akármiért is.
Még mindig a saját ötletem tettszik.
|