Nem értem hogy miért kell ezt a harcorientált szót használni, én nem hiszek benne. Nem csak az a játékos és nem csak az a jó játékos aki üt. Főleg az A csoportban, ami inkáb a csapatjátékrol szól.
Javaslat vagy csak gondolat, kérem a nálam okosabbakat hogy rágják át, milyen hatással lehetne ez a játékra különösképp a törpékre. Mi lenne, jobb lenne e ha a bánya épületek nem kerülnének beszámításba (vagy csak részben) az ország pontértékénél? A hadi országokat ez a változás nem érintené igazán, a törpe viszont amellett hogy termel nem kerülne a nála sokkal erősebbek közé. Csak nem tudom sajnos hogy hogy mutatkozna ez meg mondjuk a már fent lévő nagyobb törpéknél akik tudtaommal elég nagy százalékban tartanak bányát, nem tudom hogy milyen hatása lenne ha mondjuk egy 500k pontos törpe vissza csuszna a pontlistában 100k pontot, területben meg 25%-al nagyobb lenne mint a mellette lévő hadik.
Jah és tudom Senki javaslata nem kifejezetten erröl szólt, de ha jól értelmezem az eddigieket itt a törpékröl van szó elsősorban, akiket ez a felfedezési nehezítés rendkívül érzékenyen érint.
Gyulaword (#79796)
|