Quote:
Originally Posted by Serg
Hmmm!A katiképzés redukálását semmiképpen nem támogatom már bocs a felfedezésről beszélünk nem másról,tehát csökkentsétek a felfedezést ha akarjátok,de mint már megbeszéltük a nagy oriknál ugye sokkal nagyobb területet lehet bukni akár egyéni támadással akár klántámadással mint a kicsiknél és akkor még elvennétek tőle mondjuk a katitermelési bevételét is ?Kelljen a felfedezéshez több kati neki és kész,de nem kell átesni a ló túloldalára jó magyar szokás szerint
|
Hát igen, a felfedezésről beszélünk. Csökkenteni lehet a felfedezést a katonaigény növelésével(wand javaslata), a katonatermelés csökkentésével(én javaslatom), vagy a kettő kombinációjával(monro javaslata). Tehát szerintem a felfedezésről beszélünk az én javaslatom kapcsán is.
Nagy ország is területének ugyanolyan százalékát veszíti vesztes csatában.
A katitermelési bevételét nem veszi el a nagy oriktól senki, legföljebb csökkenti. Még 3% esetén is jövedelmezőbb lesz katit termelnie plusz házakkal, mint például bankokat tartani.
Azt Te is beláthatod, hogy óriási túltermelés van katonából (is) jelenleg. Ha korlátozva lenne a katitermelés, akkor kevesebb lenne a felfedezés és megszűnne a katitúltermelés is.
Avval egyetértek, hogy nem kell átesni a ló túloldalára. De ez a korlátozások számainak jó belövésével elérhető.