|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-06-2006, 18:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Hát igen, a felfedezésről beszélünk. Csökkenteni lehet a felfedezést a katonaigény növelésével(wand javaslata), a katonatermelés csökkentésével(én javaslatom), vagy a kettő kombinációjával(monro javaslata). Tehát szerintem a felfedezésről beszélünk az én javaslatom kapcsán is.
Nagy ország is területének ugyanolyan százalékát veszíti vesztes csatában.
A katitermelési bevételét nem veszi el a nagy oriktól senki, legföljebb csökkenti. Még 3% esetén is jövedelmezőbb lesz katit termelnie plusz házakkal, mint például bankokat tartani.
Azt Te is beláthatod, hogy óriási túltermelés van katonából (is) jelenleg. Ha korlátozva lenne a katitermelés, akkor kevesebb lenne a felfedezés és megszűnne a katitúltermelés is.
Avval egyetértek, hogy nem kell átesni a ló túloldalára. De ez a korlátozások számainak jó belövésével elérhető.
|
Te hol látod azt az óriási túltermelést?
Én emlékszem rá amikor 8000 körül volt a katona és 15000 körül,de sokszor olcsóbban a lovas ijjas!Akkor tultermelés volt,de most nincs!
És már bocs hogy nem tapsolok neked amikor éppen azon töröd a fejed hogyan lehetne nekem minél rosszabb
Last edited by Serg; 10-06-2006 at 18:15..
|

10-06-2006, 18:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Te hol látod azt az óriási túltermelést?
Én emlékszem rá amikor 8000 körül volt a katona és 15000 körül,de sokszor olcsóbban a lovas ijjas!Akkor tultermelés volt,de most nincs!
|
Dehogynincs csak nem tűnik fel mert mindenki felfedez mint a gép... Ezért kéne pénzben IS növelni a felfedezési ktg-et. Komoly növelésre gondolok!!!
|

10-06-2006, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Már mondtam emeljétek a felfedezéshez szükséges katonák számát és a költségét,de nehogy már még a képzést is lecsökkentsétek
|

10-06-2006, 18:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
És már bocs hogy nem tapsolok neked amikor éppen azon töröd a fejed hogyan lehetne nekem minél rosszabb
|
1. nem neked, hanem annak aki sokat fedez fel!
2. rád ugye már ez a dolog nem is vonatkozna, mivel elég valószínűtlen, hogy egy ilyen bevezetése után még 2000 hekit fogsz felfedezni a top1-4 helyekről a közeljövőben... Picit elvonatkoztathatnál már a jelenlegi érdekeidtől, mert nem mindig leszel első te sem.
|

10-06-2006, 18:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
1. nem neked, hanem annak aki sokat fedez fel!
2. rád ugye már ez a dolog nem is vonatkozna, mivel elég valószínűtlen, hogy egy ilyen bevezetése után még 2000 hekit fogsz felfedezni a top1-4 helyekről a közeljövőben... Picit elvonatkoztathatnál már a jelenlegi érdekeidtől, mert nem mindig leszel első te sem.
|
Persze hogy nem de majd megoldom akkor amikor kell, számomra nem probléma lefordítani az orit erről a nagyságról sem,de nem vagyok híve a nem realisztikus változásoknak
Ui: most se vagyok első 
|

10-06-2006, 18:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Persze hogy nem de majd megoldom akkor amikor kell, számomra nem probléma lefordítani az orit erről a nagyságról sem,de nem vagyok híve a nem realisztikus változásoknak
Ui: most se vagyok első 
|
Mer béna vagy   
|

10-06-2006, 18:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
Ha jól emlékszem te kissé hátrább voltál  Akkor te bénább lennél mint én? 
|

10-06-2006, 18:30
|
Member
|
|
|
|
Megtisztelsz ezzel 
|

10-06-2006, 18:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha jól emlékszem te kissé hátrább voltál  Akkor te bénább lennél mint én? 
|
Na most lebőgtem 
Igazad van én még hátrébb voltam, bár az én álláspontom mindig az volt,hogy vannak az elsők és vannak akik nem azok  Ilyen módon nem mondanám, hogy még bénább csak azt, hogy ugyanaz a kategória  Nem sokkal jobban hangzik?   
|

10-06-2006, 18:35
|
Administrator
|
|
Activity: 29%
Longevity: 100%
|
|
Az utóbbi pár beírásban mi is pontosan a javaslat? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|