|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-04-2006, 20:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tibi22_SKCS
csak az A-ban van... és mondjuk nekem csak varis oriim vannak normálban és simán tudok ugy haladni a varival felfedezéssel, mint a hadik a szöviben ütéssel. De megemeljük a felfedezést, hogy tartsam a lépést? tolisokat nem említem, mert azok meglopják rá a pénzt.
Vagy, ha beütnek 1X földre egy varis vagy tolis mire felfedezi magét a szövihez vissza az pár napba beletelik és minnél nagyobb heki annál több nap. És így eléggé megfognak tizedelődni a varik szerintem inkább mégtöbb hadi lesz.
|
öö olvasd el az eredeti javsalatot is!
benne van,. hogy szintenként az első 2000 hektár a mostani szisztéma szerint fedezhető fel.
szerintem ezt senki nem lépi túl egy lenti csopiban
|

10-04-2006, 21:06
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tibi22_SKCS
csak az A-ban van... és mondjuk nekem csak varis oriim vannak normálban és simán tudok ugy haladni a varival felfedezéssel, mint a hadik a szöviben ütéssel. De megemeljük a felfedezést, hogy tartsam a lépést? tolisokat nem említem, mert azok meglopják rá a pénzt.
Vagy, ha beütnek 1X földre egy varis vagy tolis mire felfedezi magét a szövihez vissza az pár napba beletelik és minnél nagyobb heki annál több nap. És így eléggé megfognak tizedelődni a varik szerintem inkább mégtöbb hadi lesz.
|
Ezeregynehányszáz hektár fölé minek akarnál menni? Tudom, hogy anarchos vagy, ott nincs szükség klánraktárra, saját másik országod biztosítja a pénzt neki. Nem látom, hogy ez az A-n kívül bármely más csoportot érintene. Még a sokezer hektáros D-s országokat sem.
|

10-04-2006, 22:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
és akkor mondjuk egy siokat felfedezett ori gyakorlatilag saját képzésből ne tudja beképezni a seregét, ha üt 1 et?
|
Ezzel az erővel a klántámadásban szerezhető földet is redukáljuk le hiszen nem tudja saját képzésből beképezni senki így se,hogy most 10% képezhető  Fura egy érv... No mindegy lényegtelen része a témakörnek, ettől függetlenül nekem tetszik Fegya felvetése.
|

10-04-2006, 22:30
|
 |
Member
|
|
|
|
|

10-04-2006, 22:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Még a sokezer hektáros D-s országokat sem.
|
őket már miért ne érinetné??
|

10-04-2006, 23:02
|
Member
|
|
|
|
Monro gondold át még1x :
ezzel szerintem az érhető el, hogy baromi drága lesz a katonapiac
de aki megoldaj a pénzgyártást az továbbra is gyakorlatilag korlátlanul tud felfedezni.
|

10-05-2006, 06:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Monro gondold át még1x :
ezzel szerintem az érhető el, hogy baromi drága lesz a katonapiac
de aki megoldaj a pénzgyártást az továbbra is gyakorlatilag korlátlanul tud felfedezni.
|
Jó átgondoltam. MOst te jössz...
Adott egy 20K hekis ori aki 3%-ot tud képezni és 2000 kattincs kell a felfedezéséhez... Eleve leharmadolod, lefelezed a pénzteremtő képességét sőtha azt egy baromi drága felfedezésre költi akkor még el is adósodhat aki ennyi felfedezést vállal.
Ha felfedezni fog akkor ebből nyilván nem lesz bevétele sem neki sem a klánjának jó darabig hiszen sok katonát fog megvenni baromi drágán mástól is! Még a kisebb csoribb klánoktól is!
Tehát termelheti a lét ha utánna elossza másoknak akik ezáltal fejlődhetnek sőt ha ütnek akkor 5x olyan gyorsan mint ma! És ezzel szemben mi van ma? Egy 20K hekis ori 4-5 napig kiteszi a képzését a klántársakkal azonos áron olcsón amivel lenyomja a katonaárakat. A likviditásgondokkal küzdő picik aláteszik az övéiket nyilván így ő szinte annyiért fog katonához jutni amennyiért akar ÉS a "picik" kénytelen olcsón megválni attól amiből pénzük lehetne. Ő meg röhögve felszedi az olcsó husit és fedez felaz égig...
Last edited by monro; 10-05-2006 at 06:25..
|

10-05-2006, 19:06
|
Member
|
|
|
|
Hmmm!A katiképzés redukálását semmiképpen nem támogatom már bocs a felfedezésről beszélünk nem másról,tehát csökkentsétek a felfedezést ha akarjátok,de mint már megbeszéltük a nagy oriknál ugye sokkal nagyobb területet lehet bukni akár egyéni támadással akár klántámadással mint a kicsiknél és akkor még elvennétek tőle mondjuk a katitermelési bevételét is ?Kelljen a felfedezéshez több kati neki és kész,de nem kell átesni a ló túloldalára jó magyar szokás szerint
|

10-05-2006, 19:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Figyeljetek csak:
Arra gondoltatok hogy, vannak jópáran akik ujra is indulnak az adott szinten?
Ebben az esetben ha mondjuk 5* ujrázok az 1/A-ban vagy akármelyik csopiban akkor mindig járna az adott 2000 hekis felfedezési kedvezmény?
Mert mondjuk fellépek 2400 hekivel, 4,2 mrd kpvel és egy halom tekivel, felfedezek 4400 hekiig, kiárulás ha megunom, pénz átadása a klánnak, ujra indulok és ujra élek a kedvezménnyel vagy mivel az adott szinten már felfedeztem a kedvezményes 2000 hekimet.
Ebben az esetben pl kezdhetne az adott ori az ujraindulásnál meglévő heki állapotról.
Tehát a példában emlitett orinál hiába indult ujra rá nem a 2400 hekis felfedezési limit vonatkozna, hanem a 4400 hekire eső ahonnét ujraindult.
Evvel talán ellehetne érni azt is hogy kevesebb lenne a vagyon miatti ujraindulás és pénz felhalmozás.
Véleményetek?
|

10-05-2006, 19:48
|
Member
|
|
|
|
Hát aki 2400 hekiről felfedez az meg is érdemli ,de szerintem ez ritka
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 167 (0 members and 167 guests)
|
|
Posting Rules
|