|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-08-2006, 14:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Olvass vissza. Nem hekihez volt kötve, hanem felfedezéshez. Ha x hekit felfedeztél már akkor a képzésed y heki felfedezésenként csökken 1%-ot. Megbeszélés kérdése a mérték is és a csökkentés maximuma is. Ha valaki nem fedez fel orba-szájba akkor nem csökken...
|
hmm, ezt valahogy tényleg nem olvastam
így akár már elfogadható is lehet, bár ez így csak egy "büntetés" a felfedező oriknak.
ráadásul ha úgy kerül bevezetésre, hogy a már felért oriknál, úgy vesszük maxot fedeztek eddig fel, akkor nekik ez igen csúnya büntetés lehet..
|

10-08-2006, 18:29
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
hmm, ezt valahogy tényleg nem olvastam
így akár már elfogadható is lehet, bár ez így csak egy "büntetés" a felfedező oriknak.
ráadásul ha úgy kerül bevezetésre, hogy a már felért oriknál, úgy vesszük maxot fedeztek eddig fel, akkor nekik ez igen csúnya büntetés lehet..
|
Az hogy már nem fedezhetek fel rendben van de hogy ne is képezhessek ez hülyeség!
|

10-08-2006, 19:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Miért vennél maxot náluk?
Milyen törvény az amit visszamenőleg vezetnek be?? Azt nem támogatnám sem a jelen esetben sem más témában. Mindenki egyformán induljon... Úgy tudom a kiskék 7-esektől sem veszik vissza a számokat ha most nehezítik majd a fellépésüket.
|

10-08-2006, 20:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Miért vennél maxot náluk?
Milyen törvény az amit visszamenőleg vezetnek be?? Azt nem támogatnám sem a jelen esetben sem más témában. Mindenki egyformán induljon... Úgy tudom a kiskék 7-esektől sem veszik vissza a számokat ha most nehezítik majd a fellépésüket.
|
most akkor én mondom: olvass vissza
amúgy meg milyen szabály lenne az, hogy egy 20k-s orinak (ami már vagy 15k-t felfedezett) ugyanonnan indul a felfedzés mint egy 2k-s nak? 
|

10-08-2006, 20:23
|
 |
Member
|
|
|
|
És ha ugy vennénk hogy azokra már nem vonatkozik akiknek a fellépési határ + 2k hekinél /4400/ többjük van?
A 4400 hekis határig pedig részarányossan járna neki?
|

10-08-2006, 20:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
most akkor én mondom: olvass vissza
amúgy meg milyen szabály lenne az, hogy egy 20k-s orinak (ami már vagy 15k-t felfedezett) ugyanonnan indul a felfedzés mint egy 2k-s nak? 
|
engem a felfedezés nem érdekel bár érdekes törvény az aminek a hatálya visszamenőleges 
|

10-08-2006, 20:46
|
Member
|
|
|
|
ez nem visszamenőleges hatály
van aki már szétfedezte magát és van aki most indulna fel.
így is nehezebb lesz bárkinek felérni. szerintem jogos, hogy fentlévők már a nehezített felfedezést kapják
|

10-08-2006, 21:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
van aki már szétfedezte magát és van aki most indulna fel.
így is nehezebb lesz bárkinek felérni. szerintem jogos, hogy fentlévők már a nehezített felfedezést kapják
|
es gondolod hogy el van most tarolva hogy eddig ki mennyit fedezett?

10-08-2006, 22:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
es gondolod hogy el van most tarolva hogy eddig ki mennyit fedezett?
|
Persze Zoli meg Wand jegyzeteltek eddig 
|

10-08-2006, 22:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Akkor szted mi? 
Az az uj szabály, hogy ezentúl számoljuk... De a nagyokét már nem számoljuk, mert felfedeztek tavaly    Ez bizony a visszamenőleges hatály tipikus esete hiába szépíted. Vagy mindenkinek nulláról indul vagy ne is legyen bevezetve.
Kiváncsi vagyok mit szólna Tuvalu vagy Fegya ha kitalálnám, hogy vegyük el a kis kék számaik 80%-át, mert nem teljesítették a tervezett feltételeket 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 113 (0 members and 113 guests)
|
|
Posting Rules
|