Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ne haragudj, de Monró amikor nem játszott is, folyamatosan probált segíteni módositások behozatalával az A-n,és baromira nem maga miatt, mert sokáig nem is akart újra játszani...
és sztem nem ciki olyan múlttal példálozni az A-ban mint amit Monró elmondhat, de ha te esetleg vezettél már top klánt akkor elnézést.
|
Én tisztelem Monro-t meg a múltját, de mikor valaki ilyet ír hogy "10 éve itt vagyok az A-ban mások meg azt se tudják mi az a Hódító, én majd megmondom a tutit" akkor azért kinyílik a bicska, bárkiről legyen is szó. És nem, nem vezettem topklánt, sőt még közelében sem voltam egynek sem, bocsánat ha nincs akkora e-Peen-em mint nektek, én csak játszani, szórakozni járok ide már vagy 10 éve(nem tartom számon, akkor jött be a többfajos rendszer mikor kezdtem).
Legyetek szívesek az ötletelésnél figyelembe venni azokat a játékosokat is, akik nem időmilliomosok, nincsenek nagyklános kapcsolataik, de szeretnek és úgy-ahogy tudnak is játszani, és ezért szerintem megérdemlik a kéket. Köszönöm.