Quote:
Originally Posted by Elfi
Nagyon szépen beidézted a racionális érvelés szabálysértéseit, csak azt nem értem TE MIÉRT ALKALMAZOD őket!?
Én nem szeretnék tovább érvelni ellened, mert Te a másikban még a szálkát is.
|
LOL, neked fogalmad sincs mikor alkalmazom őket, ezért felhozok neked egy példát:
Quote:
Úgy látszik egy teljesen értelmetlen országgal játszom az X-ben és vagyok vele az aktív orik közül jelenleg a 16. ..
|
Tessék, itt bebizonyítottad, hogy a varis játszható, sőt sikeresen játszható, szóval semmi értelme nincs a felvetésednek, hogy a variakcióra járjon katmorál, mert mint látszik, nincs szüksége rá.
Tehát a témafelvezetés értelmetlen, le is lehet zárni.
Quote:
Az én érvem a következő volt, (még ha átgondolatlan is volt) ha a hadis tudja akcióval növelni a katonai morálját, akkor miért fosztjuk meg ettől a varist és a tolist?
|
Azt sajnálom csak, hogy te nem érted meg, hogy ez nem érv.
Quote:
És nyugodtan olvasd vissza melyikünk kezdte el támadni a másikat, szerintem nem én voltam. . 
|
Visszaolvastam, minősítetted az álláspontod ellen felhozott érveket nem gondolkodásnak.
Quote:
És már megint Te akarod eldönteni, hogy én mikor nehezítem meg a saját dolgomat a játékban. . Had döntsem már el én, hogy a jelenlegi játékidő mellett amit játékra fordíthatok, melyik a legkedvezőbb számomra, KÖSZÖNÖM! 
|
Ez no comment, megint nem mondtam, hogy én akarom eldönteni helyetted, de ha szerinted a sima varisnak több értelme van mint a hadivarisnak, akkor legyen neked, sok sikert