Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Mi a véleményed az alábbi témában?
A vari és toli akciók (info szerző kihagyása mellett) hatására változzon a katonai morál 6 16.22%
A katonai morál ne legyen hatással a tolvaj és vari akciókra sikerességére 2 5.41%
Maradjon így ahogyan van 19 51.35%
Igyunk egy SÖRt és keressünk más megoldást. . 10 27.03%
Voters: 37. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-18-2009, 16:20
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Elfi View Post
Nagyon szépen beidézted a racionális érvelés szabálysértéseit, csak azt nem értem TE MIÉRT ALKALMAZOD őket!?

Én nem szeretnék tovább érvelni ellened, mert Te a másikban még a szálkát is.
LOL, neked fogalmad sincs mikor alkalmazom őket, ezért felhozok neked egy példát:

Quote:
Úgy látszik egy teljesen értelmetlen országgal játszom az X-ben és vagyok vele az aktív orik közül jelenleg a 16. ..
Tessék, itt bebizonyítottad, hogy a varis játszható, sőt sikeresen játszható, szóval semmi értelme nincs a felvetésednek, hogy a variakcióra járjon katmorál, mert mint látszik, nincs szüksége rá.
Tehát a témafelvezetés értelmetlen, le is lehet zárni.

Quote:
Az én érvem a következő volt, (még ha átgondolatlan is volt) ha a hadis tudja akcióval növelni a katonai morálját, akkor miért fosztjuk meg ettől a varist és a tolist?
Azt sajnálom csak, hogy te nem érted meg, hogy ez nem érv.

Quote:
És nyugodtan olvasd vissza melyikünk kezdte el támadni a másikat, szerintem nem én voltam. .
Visszaolvastam, minősítetted az álláspontod ellen felhozott érveket nem gondolkodásnak.

Quote:
És már megint Te akarod eldönteni, hogy én mikor nehezítem meg a saját dolgomat a játékban. . Had döntsem már el én, hogy a jelenlegi játékidő mellett amit játékra fordíthatok, melyik a legkedvezőbb számomra, KÖSZÖNÖM!
Ez no comment, megint nem mondtam, hogy én akarom eldönteni helyetted, de ha szerinted a sima varisnak több értelme van mint a hadivarisnak, akkor legyen neked, sok sikert
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-18-2009, 16:22
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
a változtatás célja az volna, h NE legyen értelmetlen varist játszni..
Quote:
Úgy látszik egy teljesen értelmetlen országgal játszom az X-ben és vagyok vele az aktív orik közül jelenleg a 16. ..
Quote:
de azért nem rossz szerintem egy totál értelmetlen országtól az aktívak közötti 16. hely.
Tessék, nem értelmetlen varist játszani.

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 08-18-2009, 16:52
Elfi Elfi is offline
Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
LOL, neked fogalmad sincs mikor alkalmazom őket, ezért felhozok neked egy példát:
Köszönöm! Most már értem!

Quote:
Tessék, itt bebizonyítottad, hogy a varis játszható, sőt sikeresen játszható, szóval semmi értelme nincs a felvetésednek, hogy a variakcióra járjon katmorál, mert mint látszik, nincs szüksége rá.
Tehát a témafelvezetés értelmetlen, le is lehet zárni.
Már valóban nincs sok, ezt én is írtam, kár, hogy nem olvastad el figyelmesen. .

Quote:
Azt sajnálom csak, hogy te nem érted meg, hogy ez nem érv.
Az érvem természetesen nem az a két sor volt, és nem is ugyanúgy írtam le, minek ismételjem magam, ha korábban nem voltál képes elolvasni. .

Alapvetően 3 stratégia létezik hadi, vari, toli.

A katmorál kihat KÖZVETLENÜL a hadi, vari, toli akciókra, ugyanakkor fordítva csak a hadi akció hat KÖZVETLENÜL a katmorálra.

Részletezhetném is, de azt gondoltam akik ezeket a fórumokat olvassák, már olvasnak a sorok között is és nem támadásnak fognak fel egy jószándékú ötletet, megjegyzém még egyszer, még ha nem is teljesen átgondolt.

Quote:
Visszaolvastam, minősítetted az álláspontod ellen felhozott érveket nem gondolkodásnak.
Miután az álláspontom ellen felhozott érvek az álláspontomat értelmetlennek. .

Quote:
Ez no comment, megint nem mondtam, hogy én akarom eldönteni helyetted, de ha szerinted a sima varisnak több értelme van mint a hadivarisnak, akkor legyen neked, sok sikert
Hát én csak annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy egy békésen fedezgető MF óriás varis íjakkal tovább juthat, mint egy hadi-vari óriás MF, de biztosan ebben is tévedtem, ismételten sajnálom. .
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote
Old 08-18-2009, 16:54
Elfi Elfi is offline
Member

Longevity: 90%

Quote:
Tessék, nem értelmetlen varist játszani.
Végre elismered!

Köszönöm, tehát igazam volt. .

Akkor már csak azt kéne átgondolnod, hogy ha a vari akcióknál a sikeresség figyelembevételével változna a katmorál közvetlenül is, akkor az jobbá tehetné-e a játékot.
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote
Old 08-18-2009, 17:06
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
ellenzem az ötletet.
ha valaki fullvarit akar játszani akkor annak a gyenge morál az ára,ha jobb morált akarsz lengess vagy épülj hadi-varira!!(megjegyzem a hadi-vari simán gömbölhet akár varikat is a jobb morál miatt)
Quote:
Végre elismered!

Akkor már csak azt kéne átgondolnod, hogy ha a vari akcióknál a sikeresség figyelembevételével változna a katmorál közvetlenül is, akkor az jobbá tehetné-e a játékot.
szerintem egy darabig szinesebb lenne..
Old 08-18-2009, 17:11
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Végre elismered!

Az, hogy elismerem azt jelenti, hogy nincs szükség változtatásra

És átgondoltam: nem kell jobbá tennie, mivel ára van annak, hogy 30% fölötti varit tarts, naná, hogy lerengetsz mindenkit, ha az még fel is vinné a katmorált, akkor még ütni is nehezebb lenne. Hozzászámolva, hogy tolizni meg végképp alig van értelme, ez már túlzás lenne. Nem tenné jobbá a játékot egyáltalán.
Plusz irreleváns is lenne nagyjából emellett, mert ha 30% fölötti templommal sehogyse lesz ütőképes országod amíg be nem vezetik, hogy a lerengetett földet meg is kapd. 30% templommal akkor is levernek, ha 200% a katmorálod, és cserébe tudsz rengetni ötöt, amin röhögnek egyet, és mennek tovább.
Nem támogatom semmilyen szinten, hogy életképtelen orifelépítéseket tuningoljunk fölöslegesen.

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 08-18-2009, 17:30
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Quote:
Az, hogy elismerem azt jelenti, hogy nincs szükség változtatásra

És átgondoltam: nem kell jobbá tennie, mivel ára van annak, hogy 30% fölötti varit tarts, naná, hogy lerengetsz mindenkit, ha az még fel is vinné a katmorált, akkor még ütni is nehezebb lenne. Hozzászámolva, hogy tolizni meg végképp alig van értelme, ez már túlzás lenne. Nem tenné jobbá a játékot egyáltalán.
Plusz irreleváns is lenne nagyjából emellett, mert ha 30% fölötti templommal sehogyse lesz ütőképes országod amíg be nem vezetik, hogy a lerengetett földet meg is kapd. 30% templommal akkor is levernek, ha 200% a katmorálod, és cserébe tudsz rengetni ötöt, amin röhögnek egyet, és mennek tovább.
Nem támogatom semmilyen szinten, hogy életképtelen orifelépítéseket tuningoljunk fölöslegesen.
nah.. azért 30+% templomos óriástól 200 hekin is szépen lehet szedni a varikat tolival.. katonailag sem tartozik a legerősebbek közé, mind a kevés maradék hektár, mind az alacsony katmorál miatt.. -> ezért életképtelen.

a tolis sem tud földet lopni, mégis megvan a magas katmorálja és egyértelmű, h egy hadis beveri..

a kocsmák után mért jár a morál növekedés? a templomok mért nem tudják "fanatizálni" a seregeket?
Old 08-18-2009, 17:35
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
a kocsmák után mért jár a morál növekedés? a templomok mért nem tudják "fanatizálni" a seregeket?
Azért mert a tolis magas katmorállal is gyöngébb hadilag mint a varis 75% katmorállal.

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 08-18-2009, 17:46
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Quote:
Azért mert a tolis magas katmorállal is gyöngébb hadilag mint a varis 75% katmorállal.
ez tény?
Old 08-18-2009, 18:22
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
ez tény?
az
valamit elfelejtetek!!!a tolis országok általában a leggyengébbek hadiban(ha nem akkor az ellen tolisa kitekizi mint a szél),ezért cserébe megkapja a kocsmák miatti magas morált,a jó hadi üt mint a gép ezért magas a morálja.
tehát mindketten komoly KOCKÁZATOT vállalnak!!!!a tolis mert őt a legkönnyebb szétkapni,a hadis pedig mert elsődleges célpont minden krónikázós hiénának akik valljuk be felfelé egyre sűrűbbek!!ezzel szemben a varis otthon dekkol a bunker orijában és még a morálja is menjen felfelé mert "hősiesen" renget???nonszensz!!
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules