|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Mi a véleményed az alábbi témában?
|
A vari és toli akciók (info szerző kihagyása mellett) hatására változzon a katonai morál
|

|
6 |
16.22% |
A katonai morál ne legyen hatással a tolvaj és vari akciókra sikerességére
|

|
2 |
5.41% |
Maradjon így ahogyan van
|

|
19 |
51.35% |
Igyunk egy SÖRt és keressünk más megoldást. .
|

|
10 |
27.03% |

08-18-2009, 16:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Elfi
Nagyon szépen beidézted a racionális érvelés szabálysértéseit, csak azt nem értem TE MIÉRT ALKALMAZOD őket!?
Én nem szeretnék tovább érvelni ellened, mert Te a másikban még a szálkát is.
|
LOL, neked fogalmad sincs mikor alkalmazom őket, ezért felhozok neked egy példát:
Quote:
Úgy látszik egy teljesen értelmetlen országgal játszom az X-ben és vagyok vele az aktív orik közül jelenleg a 16. ..
|
Tessék, itt bebizonyítottad, hogy a varis játszható, sőt sikeresen játszható, szóval semmi értelme nincs a felvetésednek, hogy a variakcióra járjon katmorál, mert mint látszik, nincs szüksége rá.
Tehát a témafelvezetés értelmetlen, le is lehet zárni.
Quote:
Az én érvem a következő volt, (még ha átgondolatlan is volt) ha a hadis tudja akcióval növelni a katonai morálját, akkor miért fosztjuk meg ettől a varist és a tolist?
|
Azt sajnálom csak, hogy te nem érted meg, hogy ez nem érv.
Quote:
És nyugodtan olvasd vissza melyikünk kezdte el támadni a másikat, szerintem nem én voltam. . 
|
Visszaolvastam, minősítetted az álláspontod ellen felhozott érveket nem gondolkodásnak.
Quote:
És már megint Te akarod eldönteni, hogy én mikor nehezítem meg a saját dolgomat a játékban. . Had döntsem már el én, hogy a jelenlegi játékidő mellett amit játékra fordíthatok, melyik a legkedvezőbb számomra, KÖSZÖNÖM! 
|
Ez no comment, megint nem mondtam, hogy én akarom eldönteni helyetted, de ha szerinted a sima varisnak több értelme van mint a hadivarisnak, akkor legyen neked, sok sikert 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

08-18-2009, 16:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
a változtatás célja az volna, h NE legyen értelmetlen varist játszni.. 
|
Quote:
Úgy látszik egy teljesen értelmetlen országgal játszom az X-ben és vagyok vele az aktív orik közül jelenleg a 16. ..
|
Quote:
de azért nem rossz szerintem egy totál értelmetlen országtól az aktívak közötti 16. hely.
|
Tessék, nem értelmetlen varist játszani.
www.unimarket.hu
|

08-18-2009, 16:52
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
LOL, neked fogalmad sincs mikor alkalmazom őket, ezért felhozok neked egy példát:
|
Köszönöm!  Most már értem!
Quote:
Tessék, itt bebizonyítottad, hogy a varis játszható, sőt sikeresen játszható, szóval semmi értelme nincs a felvetésednek, hogy a variakcióra járjon katmorál, mert mint látszik, nincs szüksége rá.
Tehát a témafelvezetés értelmetlen, le is lehet zárni.
|
Már valóban nincs sok, ezt én is írtam, kár, hogy nem olvastad el figyelmesen. .
Quote:
Azt sajnálom csak, hogy te nem érted meg, hogy ez nem érv.
|
Az érvem természetesen nem az a két sor volt, és nem is ugyanúgy írtam le, minek ismételjem magam, ha korábban nem voltál képes elolvasni. .
Alapvetően 3 stratégia létezik hadi, vari, toli.
A katmorál kihat KÖZVETLENÜL a hadi, vari, toli akciókra, ugyanakkor fordítva csak a hadi akció hat KÖZVETLENÜL a katmorálra.
Részletezhetném is, de azt gondoltam akik ezeket a fórumokat olvassák, már olvasnak a sorok között is és nem támadásnak fognak fel egy jószándékú ötletet, megjegyzém még egyszer, még ha nem is teljesen átgondolt.
Quote:
Visszaolvastam, minősítetted az álláspontod ellen felhozott érveket nem gondolkodásnak.
|
Miután az álláspontom ellen felhozott érvek az álláspontomat értelmetlennek. .
Quote:
Ez no comment, megint nem mondtam, hogy én akarom eldönteni helyetted, de ha szerinted a sima varisnak több értelme van mint a hadivarisnak, akkor legyen neked, sok sikert
|
 Hát én csak annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy egy békésen fedezgető MF óriás varis íjakkal tovább juthat, mint egy hadi-vari óriás MF, de biztosan ebben is tévedtem, ismételten sajnálom. . 
ELFeledett Vidék (#437487)
|

08-18-2009, 16:54
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Tessék, nem értelmetlen varist játszani.
|
Végre elismered!
Köszönöm, tehát igazam volt. .
Akkor már csak azt kéne átgondolnod, hogy ha a vari akcióknál a sikeresség figyelembevételével változna a katmorál közvetlenül is, akkor az jobbá tehetné-e a játékot.
ELFeledett Vidék (#437487)
|

08-18-2009, 17:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ellenzem az ötletet.
ha valaki fullvarit akar játszani akkor annak a gyenge morál az ára,ha jobb morált akarsz lengess vagy épülj hadi-varira!!(megjegyzem a hadi-vari simán gömbölhet akár varikat is a jobb morál miatt)
|
Quote:
Végre elismered!
Akkor már csak azt kéne átgondolnod, hogy ha a vari akcióknál a sikeresség figyelembevételével változna a katmorál közvetlenül is, akkor az jobbá tehetné-e a játékot.
|
szerintem egy darabig szinesebb lenne..

08-18-2009, 17:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Végre elismered!
|
 Az, hogy elismerem azt jelenti, hogy nincs szükség változtatásra
És átgondoltam: nem kell jobbá tennie, mivel ára van annak, hogy 30% fölötti varit tarts, naná, hogy lerengetsz mindenkit, ha az még fel is vinné a katmorált, akkor még ütni is nehezebb lenne. Hozzászámolva, hogy tolizni meg végképp alig van értelme, ez már túlzás lenne. Nem tenné jobbá a játékot egyáltalán.
Plusz irreleváns is lenne nagyjából emellett, mert ha 30% fölötti templommal sehogyse lesz ütőképes országod amíg be nem vezetik, hogy a lerengetett földet meg is kapd. 30% templommal akkor is levernek, ha 200% a katmorálod, és cserébe tudsz rengetni ötöt, amin röhögnek egyet, és mennek tovább.
Nem támogatom semmilyen szinten, hogy életképtelen orifelépítéseket tuningoljunk fölöslegesen.
www.unimarket.hu
|

08-18-2009, 17:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
 Az, hogy elismerem azt jelenti, hogy nincs szükség változtatásra
És átgondoltam: nem kell jobbá tennie, mivel ára van annak, hogy 30% fölötti varit tarts, naná, hogy lerengetsz mindenkit, ha az még fel is vinné a katmorált, akkor még ütni is nehezebb lenne. Hozzászámolva, hogy tolizni meg végképp alig van értelme, ez már túlzás lenne. Nem tenné jobbá a játékot egyáltalán.
Plusz irreleváns is lenne nagyjából emellett, mert ha 30% fölötti templommal sehogyse lesz ütőképes országod amíg be nem vezetik, hogy a lerengetett földet meg is kapd. 30% templommal akkor is levernek, ha 200% a katmorálod, és cserébe tudsz rengetni ötöt, amin röhögnek egyet, és mennek tovább.
Nem támogatom semmilyen szinten, hogy életképtelen orifelépítéseket tuningoljunk fölöslegesen.
|
nah..  azért 30+% templomos óriástól 200 hekin is szépen lehet szedni a varikat tolival.. katonailag sem tartozik a legerősebbek közé, mind a kevés maradék hektár, mind az alacsony katmorál miatt.. -> ezért életképtelen.
a tolis sem tud földet lopni, mégis megvan a magas katmorálja és egyértelmű, h egy hadis beveri..
a kocsmák után mért jár a morál növekedés? a templomok mért nem tudják "fanatizálni" a seregeket?

08-18-2009, 17:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
a kocsmák után mért jár a morál növekedés? a templomok mért nem tudják "fanatizálni" a seregeket?
|
Azért mert a tolis magas katmorállal is gyöngébb hadilag mint a varis 75% katmorállal.
www.unimarket.hu
|

08-18-2009, 17:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Azért mert a tolis magas katmorállal is gyöngébb hadilag mint a varis 75% katmorállal.
|
ez tény? 

08-18-2009, 18:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
ez tény? 
|
az 
valamit elfelejtetek!!!a tolis országok általában a leggyengébbek hadiban(ha nem akkor az ellen tolisa kitekizi mint a szél),ezért cserébe megkapja a kocsmák miatti magas morált,a jó hadi üt mint a gép ezért magas a morálja.
tehát mindketten komoly KOCKÁZATOT vállalnak!!!!a tolis mert őt a legkönnyebb szétkapni,a hadis pedig mert elsődleges célpont minden krónikázós hiénának akik valljuk be felfelé egyre sűrűbbek!!ezzel szemben a varis otthon dekkol a bunker orijában és még a morálja is menjen felfelé mert "hősiesen" renget???nonszensz!!
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following 3 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|