Quote:
Originally Posted by Hege
Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam.
3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek  Vicc az egész. 
|
Sajnálom ,de arra a sok mocskolódásnak mint ami itt megy arra csak ez leeht a válaszom. Mostmár kezd ez a fórum eldurvulni, pedig nem ezért van. Állandóan csak mi vagyunk a szemetek. Nézd meg mikor ütött a klán utoljára.
Mindenki azt képzeli hogy amikor elkezdtük A-ban a játékot akkor valaki megkérdezte tőlünk hogy: akartok a top 1 klán lenni 7000 hekin???
Van róla fogalmatok milyen egy olyan klánt összetartani az első helyen ami mindent elért???
Sokkal nehezebb mint olyan helyen ahol menni kell felfele.
És azt is viccesnek tartom hogy ti vagytok itt a legnagyobb hangadók. Megeszlek barátom a goldenben volt, és levertek róla 30K pontnak megfelelő földmennyiséget, mire törölt elkeseredettségében. Mivel én az utolsó 2-3 hétbe nne mnagyon voltam itt, és csak az L-es fórumon olvastam hogy törölt. (A-ban régóta szabin volt)
Na neki lenne oka bőséggel írogatni mert ő mindent elvesztett.
Érdekesség kedvéért leírom: azért szabizott mert nem tudta az oriját bevippelni. Na ezért is vagyok azon a párton hogy töröljék el A-ban az időlimitet.