|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-28-2007, 08:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
Jaj mar Peit ez tulon tul alszent! Hiszen mi lettunk volna az utolso lancszem. Most nem tom minek neztek minket, de ez azert mar naon durva...
Neztuk a pontlistat ejjel-nappal, es azzal is tisztaban vagyunk, h. mit csinaltatok a masik klannal...
Gratulalok hozza, jo? Igy kell jatsznai... 
|
igen ez lett volna de én nem azt írtam hogy nem akart volna Sanyi beverni titeket! van közte különbség
|

10-28-2007, 08:23
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
igen ez lett volna de én nem azt írtam hogy nem akart volna Sanyi beverni titeket! van közte különbség
|
Ez nekem naon naon durva! Annyi legyen mar benned, h. nem csak a Sanyit emlegetted. Az ott egy klan volt egy csapat, amiben Te is benne voltal meg meg paran. Komolyan mondom, csak Arwyl jatszik, Ti meg adjatok neki az orikat hozza???
Tejoeg!
Tom, h. be akartatok verni minket, ha' van szemem! 
|

10-28-2007, 08:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
Ez nekem naon naon durva! Annyi legyen mar benned, h. nem csak a Sanyit emlegetted. Az ott egy klan volt egy csapat, amiben Te is benne voltal meg meg paran. Komolyan mondom, csak Arwyl jatszik, Ti meg adjatok neki az orikat hozza???
Tejoeg!
Tom, h. be akartatok verni minket, ha' van szemem! 
|
nálunk van klán hierarchia és én a legalsó foka voltam, legefelül Arwyl-Robin ők döntenek mi meg cselekszünk, erről kérdezhetsz akarkit,
meg annyit halkan súgok, hogy mi igazából csak Goldent akartuk beverni ingyenföldre 2x ami meg is történt, csak utána 2 körre lett renagátul s nem akartuk hogy a frissen szerzett földet elvigyék, a többi utána meg már az események sodrásának volt a végeredménye. ugyanis itt külsőn rendesen megkaptuk hogy milyen sz...tek vagyunk
|

10-28-2007, 08:50
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
nálunk van klán hierarchia és én a legalsó foka voltam, legefelül Arwyl-Robin ők döntenek mi meg cselekszünk, erről kérdezhetsz akarkit,
|
Akkor ezekszerint nem tudja a bal kéz mit akar a jobb.
Quote:
meg annyit halkan súgok, hogy mi igazából csak Goldent akartuk beverni ingyenföldre 2x ami meg is történt, csak utána 2 körre lett renagátul s nem akartuk hogy a frissen szerzett földet elvigyék...
|

Bennetek volt 70% barakk legalább, mögöttetek a teljes piac. A Renegatul klánban pedig 60% barakk lehetett a legtöbb + ők is magukra termelnek. Én is rettegtem volna, h beütnek. Így már értem miért kellett többször is leverni őket.
Nagy poén.  

10-28-2007, 08:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
|
kicst kiforgatod a szavaimat, 1x vertük be akkor a renegatult, utána azért vertük be mert mellénk keveredtek ugyanis bevették egy tagot, erre írtam hogy az események sodrása..... ha akkor nem lettek volna ott már rég visszajöttünk volna a nagyklánba, eszünk ágában sem volt akkor még rátok menni mert rengeteget kellett volna fokozni, már akkor is bőven túlteljesítettük azt amiért kimnetünk, ugyanis csak !!!!!!!! a goldenre akartunk kimenni földre!!!!!!!!!!!!
|

10-28-2007, 09:18
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam.
3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek  Vicc az egész. 

10-28-2007, 09:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam.
3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek  Vicc az egész. 
|
Sajnálom ,de arra a sok mocskolódásnak mint ami itt megy arra csak ez leeht a válaszom. Mostmár kezd ez a fórum eldurvulni, pedig nem ezért van. Állandóan csak mi vagyunk a szemetek. Nézd meg mikor ütött a klán utoljára.
Mindenki azt képzeli hogy amikor elkezdtük A-ban a játékot akkor valaki megkérdezte tőlünk hogy: akartok a top 1 klán lenni 7000 hekin???
Van róla fogalmatok milyen egy olyan klánt összetartani az első helyen ami mindent elért???
Sokkal nehezebb mint olyan helyen ahol menni kell felfele.
És azt is viccesnek tartom hogy ti vagytok itt a legnagyobb hangadók. Megeszlek barátom a goldenben volt, és levertek róla 30K pontnak megfelelő földmennyiséget, mire törölt elkeseredettségében. Mivel én az utolsó 2-3 hétbe nne mnagyon voltam itt, és csak az L-es fórumon olvastam hogy törölt. (A-ban régóta szabin volt)
Na neki lenne oka bőséggel írogatni mert ő mindent elvesztett.
Érdekesség kedvéért leírom: azért szabizott mert nem tudta az oriját bevippelni. Na ezért is vagyok azon a párton hogy töröljék el A-ban az időlimitet.
Last edited by Robin; 10-28-2007 at 09:35..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|