Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2007, 08:25
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt
jah és megmondom napra pontosan sőt órára mikor indítotam el a fedezést 2007. 08. 18.án szombat 19:25 után indítotam el a fedezést ugyanis aznap volt klántali Velencén (Robin, Vice, Ente meg én) s ott beszéltük meg hogy most már van annyi kati hogy lehet fedezni, s ekkor járt le a büntim
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-28-2007, 08:27
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt
Nem arra mondtam, h. miert voltal ott, olvasd el figyelmesebben. Arra reagaltam, amikor kifejtetted, h. miert nem termeltunk!
Hogy miert voltal ott az nem ide tartozik, sot az ertheto, hiszen fel kellett menned. Csak reagaltam, h. mikor is kellett volna termelunk?? Csak megsugom, h. amit azutan termeltunk miutan Te folertel, elment klanhaborura.
Szal legyszives olvass figyelmesebben, meg azt is amire valaszolok!

De mostmar befejem, nincs kedvem vitazni... *oreg vok en mar ehhez*
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:37
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Longevity: 99%

"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"

Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?"

Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.

Ha nem mi lennénk az elsők, más ellen kellene...
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:42
Peti Peti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
Ez nekem naon naon durva! Annyi legyen mar benned, h. nem csak a Sanyit emlegetted. Az ott egy klan volt egy csapat, amiben Te is benne voltal meg meg paran. Komolyan mondom, csak Arwyl jatszik, Ti meg adjatok neki az orikat hozza???

Tejoeg!

Tom, h. be akartatok verni minket, ha' van szemem!
nálunk van klán hierarchia és én a legalsó foka voltam, legefelül Arwyl-Robin ők döntenek mi meg cselekszünk, erről kérdezhetsz akarkit,

meg annyit halkan súgok, hogy mi igazából csak Goldent akartuk beverni ingyenföldre 2x ami meg is történt, csak utána 2 körre lett renagátul s nem akartuk hogy a frissen szerzett földet elvigyék, a többi utána meg már az események sodrásának volt a végeredménye. ugyanis itt külsőn rendesen megkaptuk hogy milyen sz...tek vagyunk
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:47
Robin Robin is offline
Member

Na csak hogy én is mondjak valamit ha már mindenki nyilatkozott:

Azt mondjátok nem segítettük a kis orikat. Mikor volt nálunk utoljára klánütés? Vissza leeht ebben a fórumban olvasni, benne van. Miután nem volt ez a tömeges SZK-ra menés akkor az első 10 ori volt a topban, abból 8 a miénk. Simán lehetett fordulni, volt is aki élt a lehetőséggel.
Ha egy klán annyi idő alatt mint amennyi idő volt, nem tud felkészülni a harcra hanem csak annyit tud elérni hogy SZK-ra megy ha támadják, akkor részemről az no comment.

Azt mondjátok hogy nem segítettük a kicsiket, mégis termelni kellett volna nekik vagy hogy gondoljátok a segítést? Sokáig semmilyen ütés ne mvolt a-ban a részünkről.
Azon megy a sírás hogy mindig felvettük amit kitettetek. És??????
Ha kitettek volna napi 40K egységet akkor már nem tudtuk volna felvenni. És mi van ha felvettük????? Nem kell egyetemi diploma hozzá hogy tudjátok hogy a piacon lévő milliós katonakitételek valszeg csorgatásra fognak kerülni ha felveszitek.
Egyszer sikerült is jó sokkal csorgatni minket, ahhoz gratulálni tudok.

Mindenki azt mondja hogy könnyű nekünk mert fennt vagyunk az elején. Amikor idejöttem akkor 2400 hekivel léptem, és mi is rengeteget termeltünk hogy fennt tudjunk lenni az elején. Ez azért tudtuk megoldani mert egy összetartó klánt hoztunk létre, olyat amelyik egyként tudja a dolgát és mindent megtesz azért hogy sikerüljön a legjobbnak lenni. Ha ti ennyi idő alatt sem tudtuk összehozni egy olyan klánt amiben van összetartás, van cél, és egyáltalán egy jó terv akkor valóban csak az SZK az egyetlen megoldás.

Nem a topklánban kell keresni a hibát, hanem a saját klánotokban akik ennyi idő alatt ne mtudta kegy egységes és jó klánt létrehozni/összefogni.

Végezetül csak annyit hogy akik csak sírni tudnak ahelyett hogy játszanának és igenis megmutassák hogy tudnak játszani, azokat nem tudom sajnálni egy kicsit se.

Igazán nevetséges hogy már oldalak óta az megy a topklán milyen szemét mert ne mhagyja a kcisiket békén. Ez egy játék, mindenkinek megvan a lehetősége a játékra, nekünk se kellemes fél évig ülni a seggünkön és termelgetni. Mégse sírunk hogy milyen dögunalom, pedig nagyonis az.

Minket is meg lehet fogni, azt nem mondom el hogyan, de meglehet mégha nem is könnyen.

Angolon Sanyiék klánjával harcoltam mikor mentem fel a pontlistán egy olyan klánba nami a szétesés és a tartalékok végén volt. És mégis mentem felfele egy elffel. Azért tudta megtenni mert tudtam mi a dolgom, tudtam hogy 1-2 napon keresztül egyfolytában gépnél kell lennem mert csak így tudok felmenni. Ez csak azért szólt hogy annak aki komolyan gondolja a játékot, annak elhivatottság kell.

Na asszem csak ennyit akartam mondani a kis monológommal, remélem senkit nem bántottam meg vele
Sok játékossal jóban vagyok (remélem ezután is leszek) a saját klánomon kívül az A-ból
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:50
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
nálunk van klán hierarchia és én a legalsó foka voltam, legefelül Arwyl-Robin ők döntenek mi meg cselekszünk, erről kérdezhetsz akarkit,
Akkor ezekszerint nem tudja a bal kéz mit akar a jobb.

Quote:
meg annyit halkan súgok, hogy mi igazából csak Goldent akartuk beverni ingyenföldre 2x ami meg is történt, csak utána 2 körre lett renagátul s nem akartuk hogy a frissen szerzett földet elvigyék...

Bennetek volt 70% barakk legalább, mögöttetek a teljes piac. A Renegatul klánban pedig 60% barakk lehetett a legtöbb + ők is magukra termelnek. Én is rettegtem volna, h beütnek. Így már értem miért kellett többször is leverni őket.

Nagy poén.
Old 10-28-2007, 08:54
Peti Peti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Akkor ezekszerint nem tudja a bal kéz mit akar a jobb.

Bennetek volt 70% barakk legalább, mögöttetek a teljes piac. A Renegatul klánban pedig 60% barakk lehetett a legtöbb + ők is magukra termelnek. Én is rettegtem volna, h beütnek. Így már értem miért kellett többször is leverni őket.

Nagy poén.
kicst kiforgatod a szavaimat, 1x vertük be akkor a renegatult, utána azért vertük be mert mellénk keveredtek ugyanis bevették egy tagot, erre írtam hogy az események sodrása..... ha akkor nem lettek volna ott már rég visszajöttünk volna a nagyklánba, eszünk ágában sem volt akkor még rátok menni mert rengeteget kellett volna fokozni, már akkor is bőven túlteljesítettük azt amiért kimnetünk, ugyanis csak !!!!!!!! a goldenre akartunk kimenni földre!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 09:15
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"

Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?"

Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.

Ha nem mi lennénk az elsők, más ellen kellene...

Today, 03:05 olvasd vissza ezt az uzit

Bar, felesleges ugy sem vog leesni, h. mekkora nagy ellentmondasban allsz sajat magaddal.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?" ezt enis kerdezhetnem Toled, foleg azutan a fent nevezett hsz utan De nem kerdezem, mert nem erdekel...
Es igen en nem tok jatszani, tudasom gyenge meg minden, ezt tobben is bizonyithatjak. Remelem kis oromet hoztam a szivedbe es az egod tovabb tudott noni.

Most akkor az egesz topklanak az uzim:

Nem nem vagytok rosszak, remekul jatszotok, igazatok van mi vagyunk a "no commentek". Szal gratula az "Istensegeknek es Nagysagoknak". Jo jatekot a kovetkezokben es maradjatok ilyen jo Hodosok mint amilyenek most vagytok!

Tovabbi Szep Napot!
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 09:17
Robin Robin is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
Today, 03:05 olvasd vissza ezt az uzit

Bar, felesleges ugy sem vog leesni, h. mekkora nagy ellentmondasban allsz sajat magaddal.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?" ezt enis kerdezhetnem Toled, foleg azutan a fent nevezett hsz utan De nem kerdezem, mert nem erdekel...
Es igen en nem tok jatszani, tudasom gyenge meg minden, ezt tobben is bizonyithatjak. Remelem kis oromet hoztam a szivedbe es az egod tovabb tudott noni.

Most akkor az egesz topklanak az uzim:

Nem nem vagytok rosszak, remekul jatszotok, igazatok van mi vagyunk a "no commentek". Szal gratula az "Istensegeknek es Nagysagoknak". Jo jatekot a kovetkezokben es maradjatok ilyen jo Hodosok mint amilyenek most vagytok!

Tovabbi Szep Napot!
Köszi, meglesz
Reply With Quote
Old 10-28-2007, 09:18
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam.

3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek Vicc az egész.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules