|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-28-2007, 09:14
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
ti is építethettetek volna ki termelőbb országot hiszen sokáig eymás mellett voltatok csak kis eltérés volt köztetek, miért nem vertétek le az ellenséges klánban lévő orikat alátok s a 2 alsó orit picit hadivá tenni hogy ne tudjon senki piszkálni lentről titeket, s utána a fentebbi orikkal mehetett volna a termelés mert ugye ti mondtátok mi annyira messze vagyunk tőletek egyéniben, (ezt egy klán mnt is megoldotta volna, igaz akkor a játék meg unalomba fulladt volna)
|
ööö
Bizony unatkoztunk jo sokaig, foleg mikor az utolso (elf pufolo) oritokat vitettek fel... Bevedett popoval az ember remekul tud termelni... Olyan vicces vagy Peti, csak egy kerdes, meddig voltal a kicsi orik kozott, amig fel nem ertel, az mennyi ido is volt??? Addig mi nem termelhettunk mert vedekezni kellett... 32%-32% bar-torony-al voltal foghato, azert irok szamokat mert lattam szeretsz szamolni. Tessek a feladvany, mond mire maradt epuletem ami haszont termelt volna? Erdekelne naon, egyszeruen ez mar telleg vicces, most komolyan.... rohogogorcsot kap mindjart a nyuszismamuszom....
Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!
(Bocsanat a szemelyeskedesert.)
|

10-28-2007, 09:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
ööö
Bizony unatkoztunk jo sokaig, foleg mikor az utolso (elf pufolo) oritokat vitettek fel... Bevedett popoval az ember remekul tud termelni... Olyan vicces vagy Peti, csak egy kerdes, meddig voltal a kicsi orik kozott, amig fel nem ertel, az mennyi ido is volt??? Addig mi nem termelhettunk mert vedekezni kellett... 32%-32% bar-torony-al voltal foghato, azert irok szamokat mert lattam szeretsz szamolni. Tessek a feladvany, mond mire maradt epuletem ami haszont termelt volna? Erdekelne naon, egyszeruen ez mar telleg vicces, most komolyan.... rohogogorcsot kap mindjart a nyuszismamuszom....
Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!
(Bocsanat a szemelyeskedesert.)
|
erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt
|

10-28-2007, 09:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt
|
jah és megmondom napra pontosan sőt órára mikor indítotam el a fedezést 2007. 08. 18.án szombat 19:25 után indítotam el a fedezést ugyanis aznap volt klántali Velencén (Robin, Vice, Ente meg én) s ott beszéltük meg hogy most már van annyi kati hogy lehet fedezni, s ekkor járt le a büntim
|

10-28-2007, 09:27
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nem arra mondtam, h. miert voltal ott, olvasd el figyelmesebben. Arra reagaltam, amikor kifejtetted, h. miert nem termeltunk!
Hogy miert voltal ott az nem ide tartozik, sot az ertheto, hiszen fel kellett menned.  Csak reagaltam, h. mikor is kellett volna termelunk?? Csak megsugom, h. amit azutan termeltunk miutan Te folertel, elment klanhaborura. 
Szal legyszives olvass figyelmesebben, meg azt is amire valaszolok!
De mostmar befejem, nincs kedvem vitazni... *oreg vok en mar ehhez* 
|

10-28-2007, 09:47
|
|
Member
|
|
|
|
Na csak hogy én is mondjak valamit ha már mindenki nyilatkozott:
Azt mondjátok nem segítettük a kis orikat. Mikor volt nálunk utoljára klánütés? Vissza leeht ebben a fórumban olvasni, benne van. Miután nem volt ez a tömeges SZK-ra menés akkor az első 10 ori volt a topban, abból 8 a miénk. Simán lehetett fordulni, volt is aki élt a lehetőséggel.
Ha egy klán annyi idő alatt mint amennyi idő volt, nem tud felkészülni a harcra hanem csak annyit tud elérni hogy SZK-ra megy ha támadják, akkor részemről az no comment.
Azt mondjátok hogy nem segítettük a kicsiket, mégis termelni kellett volna nekik vagy hogy gondoljátok a segítést? Sokáig semmilyen ütés ne mvolt a-ban a részünkről.
Azon megy a sírás hogy mindig felvettük amit kitettetek. És??????
Ha kitettek volna napi 40K egységet akkor már nem tudtuk volna felvenni. És mi van ha felvettük????? Nem kell egyetemi diploma hozzá hogy tudjátok hogy a piacon lévő milliós katonakitételek valszeg csorgatásra fognak kerülni ha felveszitek.
Egyszer sikerült is jó sokkal csorgatni minket, ahhoz gratulálni tudok.
Mindenki azt mondja hogy könnyű nekünk mert fennt vagyunk az elején. Amikor idejöttem akkor 2400 hekivel léptem, és mi is rengeteget termeltünk hogy fennt tudjunk lenni az elején. Ez azért tudtuk megoldani mert egy összetartó klánt hoztunk létre, olyat amelyik egyként tudja a dolgát és mindent megtesz azért hogy sikerüljön a legjobbnak lenni. Ha ti ennyi idő alatt sem tudtuk összehozni egy olyan klánt amiben van összetartás, van cél, és egyáltalán egy jó terv akkor valóban csak az SZK az egyetlen megoldás.
Nem a topklánban kell keresni a hibát, hanem a saját klánotokban akik ennyi idő alatt ne mtudta kegy egységes és jó klánt létrehozni/összefogni.
Végezetül csak annyit hogy akik csak sírni tudnak ahelyett hogy játszanának és igenis megmutassák hogy tudnak játszani, azokat nem tudom sajnálni egy kicsit se.
Igazán nevetséges hogy már oldalak óta az megy a topklán milyen szemét mert ne mhagyja a kcisiket békén. Ez egy játék, mindenkinek megvan a lehetősége a játékra, nekünk se kellemes fél évig ülni a seggünkön és termelgetni. Mégse sírunk hogy milyen dögunalom, pedig nagyonis az.
Minket is meg lehet fogni, azt nem mondom el hogyan, de meglehet mégha nem is könnyen.
Angolon Sanyiék klánjával harcoltam mikor mentem fel a pontlistán egy olyan klánba nami a szétesés és a tartalékok végén volt. És mégis mentem felfele egy elffel. Azért tudta megtenni mert tudtam mi a dolgom, tudtam hogy 1-2 napon keresztül egyfolytában gépnél kell lennem mert csak így tudok felmenni. Ez csak azért szólt hogy annak aki komolyan gondolja a játékot, annak elhivatottság kell.
Na asszem csak ennyit akartam mondani a kis monológommal, remélem senkit nem bántottam meg vele 
Sok játékossal jóban vagyok (remélem ezután is leszek) a saját klánomon kívül az A-ból 
|

10-28-2007, 09:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"
Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.
"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?"
Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság  ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.
Ha nem mi lennénk az elsők, más ellen kellene...
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

10-28-2007, 10:15
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"
Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.
Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság  ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.
|
Today, 03:05 olvasd vissza ezt az uzit
Bar, felesleges ugy sem vog leesni, h. mekkora nagy ellentmondasban allsz sajat magaddal.
"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?" ezt enis kerdezhetnem Toled, foleg azutan a fent nevezett hsz utan  De nem kerdezem, mert nem erdekel...
Es igen en nem tok jatszani, tudasom gyenge meg minden, ezt tobben is bizonyithatjak. Remelem kis oromet hoztam a szivedbe es az egod tovabb tudott noni.
Most akkor az egesz topklanak az uzim:
Nem nem vagytok rosszak, remekul jatszotok, igazatok van mi vagyunk a "no commentek". Szal gratula az "Istensegeknek es Nagysagoknak". Jo jatekot a kovetkezokben es maradjatok ilyen jo Hodosok mint amilyenek most vagytok!
Tovabbi Szep Napot! 
|

10-28-2007, 10:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
Today, 03:05 olvasd vissza ezt az uzit
Bar, felesleges ugy sem vog leesni, h. mekkora nagy ellentmondasban allsz sajat magaddal.
"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?" ezt enis kerdezhetnem Toled, foleg azutan a fent nevezett hsz utan  De nem kerdezem, mert nem erdekel...
Es igen en nem tok jatszani, tudasom gyenge meg minden, ezt tobben is bizonyithatjak. Remelem kis oromet hoztam a szivedbe es az egod tovabb tudott noni.
Most akkor az egesz topklanak az uzim:
Nem nem vagytok rosszak, remekul jatszotok, igazatok van mi vagyunk a "no commentek". Szal gratula az "Istensegeknek es Nagysagoknak". Jo jatekot a kovetkezokben es maradjatok ilyen jo Hodosok mint amilyenek most vagytok!
Tovabbi Szep Napot! 
|
Köszi, meglesz 
|

10-28-2007, 21:48
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Miért?
|
Méltó nemsokmindenre vagy sajnos.Mióta kiütöttek magyar A-ból megy a sírás meg a sértegetés.Románban elsők között léptél fel A-ba és "barátian" úgy felmentetek 6-8-an hogy a következő 1400 hekis fellépő orik azt látták hogy 4k hekin vagytok...
Próbáltak klánt építgetni a semmiből(üres piacon a pénzével sem megy semmire ha gyűjtött is.És jöttek a kiválások a meg az éjjeli klántámadások...
Bőven elfoglaljátok az össze top helyet és aki nem a ti klánotokban van az valszín sohasem fog feljutni odáig(mire lenne serege tartaléka klánnal leveritek).
Hajrá van egy saját csopotod ahol úgy unhatod szét a fejed az elején ahogy csak akarod 
Ha már magyarban nem sikerült legalább van egy csoport ahonnan arcoskodhatsz hogy milyen ügyes vagy 
Visszatérve arra nem vagy szavahihető.Nem Hege az első akinél nem tartottad be amit ígértél.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|