Ati: oké, hogy nem érinti, ez csak egy példa volt. Ilyen simán előfordulhat normál csoportban is.
Ede: Ezt a részt a normál csoport 3/E szintjéről másoltam ki (épp abban az orimban vagyok bent)
FELLÉPÉS A 2/B CSOPORTBA
Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 667 kör 254 kör NEM MEGFELELŐ
667 kör a minimum játékidő. Ha gyorsan TOP-ba kerülök, akár 667 kör alatt tudom teljesíteni a szintet.
Ati és mindenki: Boccs a kötözködésért, én csak nem akarom, hgo beégje valaki, aki nem akar orikat élezni, meg nem akar vagyon nélkül lépni a vagyonosok csoportjába.
De mint írtam korábban, hajlok az ilyen jellegű 'lépési szigorításra', csak nem ennyire durva formában.
Nem kell egyszerre égjen, meg romoljon a morál, meg csökkenjen a termelés, meg a többi. Ezek közül elég szerintem 1 is.
Sőt. Szerintem a nagy heki sorik többsége mindenhol termelő.
Egész egyszerűen, álljon le minden bánya, ha eléri valaki a 2000 kört. És ha pozitív egyenlege van, akkor a kajája is vesszen el, amit többletbe termel. És a kereskedők bankjai ne termeljenek kamatot (pénzvédés nyilván megmarad..)
Ergó: ne tudjon semmilyen hasznot termleni, de ne amiatt legyen kötelező lépnie, hogy rágyújtják az országot, meg ilyesmi.